SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yhaaa almayın saplament falan sonra 2 hafta bırakınca sönüyosunuz.. kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kurabiyeye koymak icin, whey veya kazeinli oluyorlar genelde ornek var mi, saplement bilgim 3 yil geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 herhangi bir whey işine yarar abi. protein miktarı hepsinde hemen hemen aynı zaten. sadece amaçlarına göre şunlara dikkat et: karbonhidrat ne kadar ve ne kadarı şekerden geliyor. şekerden gelmesini istemezsin. sodyum ne kadar? fazla sodyum gereksiz şişkinlik yapacaktır. çünkü diğer besinlerdende sodyum alacaksın fazla fazla. gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 karb kismi ok de isyerinde fasti bozarken sandvic disinda alternatifim yok, eve de ondan 4 saat sonra geliyorum en erken, gecesine sporum varsa ustune 2 saat daha ekle ana yemek icin dunyanin sonu degil elbet de kazein amacima daha uygun olmaz mi (veya dedigin daha yavas gidenlet - hangileri bulamadim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 2.5 senedir spor ile ilgili en büyük derdim kahvaltı ve öğlen yemeğinde yemekhane ve ekibe çok fazla bağlı kalıyor olmam ya. yani sağlıklı besleniyorum, ama spora yönelik beslenmiyorum kesinlikle. düşündüm geçen gün, ulan hayatım boyunca bir şekilde sporla uğraşmışım. futbol takımlarında oynadım, eskrim yaptım, yüzdüm vs. 2009'dan beri de hep fitness-body ile haşır neşirim. ama beslenmem o kadar spora göre değil ki, gün içinde ne kadar çok enerji harcıyor olursam olayım, ne kadar hareketli olursam olayım gene de spordan almam gereken verimi tam anlamıyla almıyorum. bundan eminim yani. ha oturmuş bir vücudum var çok uzun zamandır. 3 aydır spor yapmıyordum, geçen hafta başladım tekrar. ve baya hantal ve hareketsiz bir 3 aydı normal hayatıma göre. ona rağmen 1 kilo aldım ve vücut çok salmış durumda değil kendini. bence para verip diyetisyene gidersem beslenme konusunda akıllanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sabah tavuğu pişirirseniz öğlene kadar bozulacağını sanmıyorum. Ben de buzdolabına atıp soğuk soğuk yiyorum işyerinde. Kırmızı et, yumurta, peynir, konserve ton balığı da gün içinde kolay kolay bozulmaz. Beslenme çantaları da 8-10 saat arası sıcaklığını muhafaza edebiliyor yiyeceklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 onu da yapiyorum, her gun tavuk ruhumu karartiyor :( maksat kendime ufak suprizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yeahh1986 said: Sabah tavuğu pişirirseniz öğlene kadar bozulacağını sanmıyorum. Ben de buzdolabına atıp soğuk soğuk yiyorum işyerinde. Kırmızı et, yumurta, peynir, konserve ton balığı da gün içinde kolay kolay bozulmaz. Beslenme çantaları da 8-10 saat arası sıcaklığını muhafaza edebiliyor yiyeceklerin. abi konserve ton balığı nası bozulsun zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Tavuk köftesi filan yapın, 1-2 kilo yapıp buzluğa parti parti atabilirsiniz.Çıkarıp pişirip yiyin, gayet güzel olur. Aynı şekilde bakliyattan da yapabilirsiniz onlar da protein.Mis gibi takılırsınız 0 yağ hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 SodomVsGomore said: anladım. şayet onlarda yoksa şöyle temiz bir kahve makinası al. ooo abi güzel bi kahve içelim dedik deyüp yanına gelirlerle ŞLAAAK diye bas nahı. Bahsettiğim insanlar 60 yaşında doç.lar prof.lar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Akşam yemeğinizi fazladan yapın, öğlen onu yiyin abi işte. Sabah kahvaltısı da dünyanın en kolay öğünü, 4-5 tane yumurta haşlayın, omlet yapın vs. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 deadwoll said: Akşam yemeğinizi fazladan yapın, öğlen onu yiyin abi işte. Sabah kahvaltısı da dünyanın en kolay öğünü, 4-5 tane yumurta haşlayın, omlet yapın vs. gg Tam olarak budur evet. Akşam yemeğinizi fazladan yapıp saklama kabına koyun bir sonraki gün yiyin bitsin gitsin. Yumurta haşlama makinesiyle her sabah yumurta haşlamak totalde 2-2.5 dk falan alıyor. Buna alete koyması, düğmeye basması, bitince alıp soyması ve yemesi hepsi dahil. Zamanım varsa azcık keyif istiyosam yumurtayı tavada pastırmalı sucuklu falan yapıyorum tereyağı eritip. Pati ahalisi için hiç bir efordan kaçınmadım. Alın işte böyle bi köşe yaparsanız mutfakta daha da beslenme sıkıntınız olmaz, 3 günlük yemek çıkarırsınız, hatta mideniz varsa 1 hafta bile götürür, sadece pazar günleri bir kere yemek pişirirsiniz. Ben 3 günlük haftada 2 kere tavsiye ederim, her seferinde alacağı max 40 dk. Her şey tek resimde: Tavuk, et ya da başka şeyler için slow cooker, bunda 2-3 saat tandır/güveç gibi pişirirsiniz. Et kısmı bittikten sonra resimdeki bardaktaki gibi pilavı da o alette yapabilirsiniz. Üst dolapta tupperware stoğu var, burdan istediğiniz şeqilde ve ölçhüde saklama kaplarını kullanabilirsiniz et/tavuk ve pilav için, sonra bunları direk mikrodalgaya atıp 2 dk da sıcak yersiniz. Ayrıca 2-3 günlük salata doğrarsanız onları da saklama kaplarına yerleştirip gün içinde en az 1 öğün yanında hüpleyebilirsiniz. Salataya azcık zeytinyağı gezdirirseniz kaliteli yağ da almış olursunuz. Hatta sırf toptan salata yapıp saklama kabında taşıyıp yemek istediğiniz zaman içine bi konserve ton balığı kırmak bile iyi ve tek başına bir çözüm sunabilir, hem de mikrodalgaya gerek yok soğuk gömebilirsiniz. Sonra outdoor koşuya kardiyoya vs pre-workout olarak saf kahve için kettle ve kağıt kahve bardağı stoğu, bulaşıktan kazanç. Sabah kahvaltıları için 7 yumurtaya kadar haşlayabilen aletten, bi de sağ tarafta yulaf stoğu. Yulafı ne şekilde yapıp bünyeye takdim edeceğiniz kişisel tabi. Bir de mutfak tartısını kullanmayı alışkanlık yapıp gramaj ölçebilirseniz makroları tartabilirseniz mükemmel. Şu sistemle 2 ay çalışsanız canavar olursunuz, supplement ve gerisi hikaye. Sadece böyle beslenerek ve her idmanın hakkını vererek. Kimse sahiplenmeden isim falan bulayım sonra trademark yaparım, "elma's ultimate fitness corner system" gibi bişeyler, hadi yine iyisiniz sdfsdf Tekrar söylüyorum, 3 günlük besini geçirmenizi önermem, sonra elma yüzünden tavuk zehirlenmesi oldum falan demeyin burda =) İşin ağırlık basma, kardio kısmları güzel de çoğu insan şu mutfak kısmının önemini anlamıyor, oysa gains in en az 60%ı burası. Ben de sistem mistem konuşuyorum ama beslenme konusunda irade hala tam oturmuş değil =) Sizleri seviyorum, spora devam =) http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-04-02%2016.38.33_zpstdaeexlr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 dostum sen bu işi çözmüşsün, ben bırakıyorum sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sanssizsansli said: dostum sen bu işi çözmüşsün, ben bırakıyorum sporu. Bırakma panpa niye bırakıyon, bilgi bizi özgürleştirecek, hedeflerimize daha sağlam adımlarla ulaşmamızı sağlayacak.. Şu spor bölümünde herkes fit ve six packli olana kadar kimse sporu bırakmaktan falan bahsetmesin beyler. Rica ediyorum, üşenmeden ben bu kadar emek koyuyorum ortaya herkes güzelleşsin, six packi olmayanın, seks hayatı olmayanın olsun diye =) Vücudu tamamlayınca bırakırız bu işleri, mumyalatırız koyarız bi köşeye kafa rahat =) http://galeri8.uludagsozluk.com/487/al%C4%B1n-amk-satran%C3%A7_546679.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 elma said: deadwoll said: Akşam yemeğinizi fazladan yapın, öğlen onu yiyin abi işte. Sabah kahvaltısı da dünyanın en kolay öğünü, 4-5 tane yumurta haşlayın, omlet yapın vs. gg Tam olarak budur evet. Akşam yemeğinizi fazladan yapıp saklama kabına koyun bir sonraki gün yiyin bitsin gitsin. Yumurta haşlama makinesiyle her sabah yumurta haşlamak totalde 2-2.5 dk falan alıyor. Buna alete koyması, düğmeye basması, bitince alıp soyması ve yemesi hepsi dahil. Zamanım varsa azcık keyif istiyosam yumurtayı tavada pastırmalı sucuklu falan yapıyorum tereyağı eritip. bence buzluğa at ertesi gün balık ya da et pişir, fazlasını yine buzluğa at her gün farklı tipte beslen sebzeydi vitamindi onları nasıl yapıyorsun sadece et mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben protein kaynağını çeşitlendirmeye çalışıyorum. Bu sistemle tavuğu 3-4 günlük yapıyosam öğlen onu yiyorum işte, akşam da ton balığı hüpletiyorum. Tavuk - ton balığı arasında alternate ediyor. Ya da üşenmeyip zamanım varsa somon, hindi falan yapıştırıyorum tavaya. Parasızım bu aralar kırmızı et yalan. Vitamin minerali hem tükettiğim çeşitli hayvanlardan, hem de günde 1 öğün salatadan alıyorum. Bence multivitamine ve balık yağına para yatırmaya bile gerek yok, hem pahalı hem yapay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bu arada, besinler için kullandığımız hüpletmek, gömmek, yapıştırmak gibi fiillerle tam bir cult olduk ya ehehe, broscience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ezmek var ayrıca. misal; akşam bütün tavuk ezicem, öğle yemeğini bi ezeyim öyle çıkıcam evden vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 elma said: deadwoll said: Akşam yemeğinizi fazladan yapın, öğlen onu yiyin abi işte. Sabah kahvaltısı da dünyanın en kolay öğünü, 4-5 tane yumurta haşlayın, omlet yapın vs. gg Tam olarak budur evet. Akşam yemeğinizi fazladan yapıp saklama kabına koyun bir sonraki gün yiyin bitsin gitsin. Yumurta haşlama makinesiyle her sabah yumurta haşlamak totalde 2-2.5 dk falan alıyor. Buna alete koyması, düğmeye basması, bitince alıp soyması ve yemesi hepsi dahil. Zamanım varsa azcık keyif istiyosam yumurtayı tavada pastırmalı sucuklu falan yapıyorum tereyağı eritip. Pati ahalisi için hiç bir efordan kaçınmadım. Alın işte böyle bi köşe yaparsanız mutfakta daha da beslenme sıkıntınız olmaz, 3 günlük yemek çıkarırsınız, hatta mideniz varsa 1 hafta bile götürür, sadece pazar günleri bir kere yemek pişirirsiniz. Ben 3 günlük haftada 2 kere tavsiye ederim, her seferinde alacağı max 40 dk. Her şey tek resimde: Tavuk, et ya da başka şeyler için slow cooker, bunda 2-3 saat tandır/güveç gibi pişirirsiniz. Et kısmı bittikten sonra resimdeki bardaktaki gibi pilavı da o alette yapabilirsiniz. Üst dolapta tupperware stoğu var, burdan istediğiniz şeqilde ve ölçhüde saklama kaplarını kullanabilirsiniz et/tavuk ve pilav için, sonra bunları direk mikrodalgaya atıp 2 dk da sıcak yersiniz. Ayrıca 2-3 günlük salata doğrarsanız onları da saklama kaplarına yerleştirip gün içinde en az 1 öğün yanında hüpleyebilirsiniz. Salataya azcık zeytinyağı gezdirirseniz kaliteli yağ da almış olursunuz. Hatta sırf toptan salata yapıp saklama kabında taşıyıp yemek istediğiniz zaman içine bi konserve ton balığı kırmak bile iyi ve tek başına bir çözüm sunabilir, hem de mikrodalgaya gerek yok soğuk gömebilirsiniz. Sonra outdoor koşuya kardiyoya vs pre-workout olarak saf kahve için kettle ve kağıt kahve bardağı stoğu, bulaşıktan kazanç. Sabah kahvaltıları için 7 yumurtaya kadar haşlayabilen aletten, bi de sağ tarafta yulaf stoğu. Yulafı ne şekilde yapıp bünyeye takdim edeceğiniz kişisel tabi. Bir de mutfak tartısını kullanmayı alışkanlık yapıp gramaj ölçebilirseniz makroları tartabilirseniz mükemmel. Şu sistemle 2 ay çalışsanız canavar olursunuz, supplement ve gerisi hikaye. Sadece böyle beslenerek ve her idmanın hakkını vererek. Kimse sahiplenmeden isim falan bulayım sonra trademark yaparım, "elma's ultimate fitness corner system" gibi bişeyler, hadi yine iyisiniz sdfsdf Tekrar söylüyorum, 3 günlük besini geçirmenizi önermem, sonra elma yüzünden tavuk zehirlenmesi oldum falan demeyin burda =) İşin ağırlık basma, kardio kısmları güzel de çoğu insan şu mutfak kısmının önemini anlamıyor, oysa gains in en az 60%ı burası. Ben de sistem mistem konuşuyorum ama beslenme konusunda irade hala tam oturmuş değil =) Sizleri seviyorum, spora devam =) http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-04-02%2016.38.33_zpstdaeexlr.jpg Sinbo Yumurta ve elektrikli tencere bende de var :) . Tencereyi kim önerdi bana pati'den bilmiyorum ama allah razı olsun.Coook işime yariyor. 159 tl gibi birşey fiyatıda uygun. Atiyorum içine pişiriyor. Yok unuttum,yandı yapmayı bilmiyorum derdi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 elektrikli cooker mükemmel bişey. Hele şu sinbonunki gibi multi-purpose 8 fonksiyonu olan aletler daha bile iyi. Yoğurt bile yapıyor alet, tatlı matlı elinden her iş geliyor. "Cooking skill gains" yapamıyoruz bunun pratikliği yüzünden ama olsun bi ara onları da yaparız =) Sadece fitnessla uğraşana değil öğrenciye, hatta normal insana bile faydası büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben 99 ytl ye almıştım ehehehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kukır fln ne gerek var. Koyun tavuğu suya haşlayın, yada koyun tepsiye fırınlayın. Pirinci de 1e2 su oranıyla haşlayın gitsin. O paraya et alırsınız. Bende bu sinbonun yumurta pişiricisi var da 10dk fln haşlıyor rafadan olmasına rağmen. Niye öyle acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kukırın olayını anlamamışsın =) Kukırın amacı işin bitince bulaşık çıkarmaması (sadece kabı siliyorsun, onda da yapışmaz teflon olduğundan pek bişey kalmıyor zaten) ve tam saatine ayarlayınca tam kıvamında ve her seferinde tutarlı pişirmesi. Hatta pilav için zaman belirtmene bile gerek yok, kendisi otomatik yapıyor bittiği zaman alarm veriyor gelip alıyorsun. İşin güzel yani aklında kalmıyor yani o arada gidip başka işlerini görebiliyorsun. Sinbo yumurtacı bende de 7-8 dk sürüyor. Ne kadar süreceği içindeki suyun ne kadar zamanda biteceğiyle doğru, hatta birebir orantılı. Su bitince rezistans alarm veriyor. Kıvam için farklı yöntemler kullanabilirsiniz. Zaman ve kıvam arasında trade-off var, suyu çok koyarsan uzun zaman ve kaliteli ürün, az koyarsan kısa zaman ve cıvık ürün. Onu da deneme yanılmayla tecrübe ettim. 1/2 su bardağı koyarsan tam kıvamında veriyor ne çok yumuşak ne çok sert. 1/3 koyarsan çıktığında sarısı sulu oluyor. Bir de çıkarır çıkarmaz şok terapisi uygulayın, hemen soğuk suyun içine koyun şöyle hızlıca 1 dk falan kalsın sonra soymaya başlayın, daha kolay soyacaksınız ve sıcaklığını da aldığınız için hemen yemeye hazır olacak. Endüstride bu işlemin adı tempering. Camın metalin vs dayanıklılığı arttırılsın diye yapıyorlar, yüksek endüstri mühendisiyim ordan biliyorum, saksı değilim, fitness lifestyle hayatımın büyük çoğunluğunu oluşturmuyor. Clark kent gibiyim sabahtan akşama işimdeyim gücümdeyim, akşam çantamı alıp salona gidip süpermen oluyorum 2 saatliğine, sonra hayatın monotonluğu devam ediyor pump geçene kadar o süper kahramanlık ehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CbNz1FedBLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 güzel anlatmış rakamlarla. peki phelps 12k kalori alıyor, onu nerde depoluyor max 2000 depolanabiliyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar