sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 zengin de olsam severim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 DoGMeaT said: deadwoll said: Ben göğüsü zeytin yağı, kara biber tuz, kırmızı biberle marine ediyorum sadece. Sonra döküm tava gogo. Tavuğun en sevdiğim yeri göğsü, tavuklu pilavı günde 6 öğün sıkılmadan yiyebilirim karabiber ve arnavut biberi olduğu sürece. Tavuk konusunda odundan halliceyim. tavuk pilav+ayran sevici fakir detected Valla hiç affetmem. Sirkeci'de 5. Vakıf Han'da pilavcım vardı, 20 sene pilav yedim adamdan, bir kaç sene önce han satılınca dükkanı kapattı, ciğerim dağlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Btw az önce kasaba gittiydim, dönerken bir baktım katmerci açılmış. İçeri girdim 60 yaşında amca antepli, dükkanın yarısını ikram etti, çay ısmarladı. Yarım kilo da paket yaptırdım, gelsin kilolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bana içecek bir şeyler lazım arkadaşlar ne içiyorsunuz siz? normalde maden suyu içiyorum da sıktı artık başka şeyler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Su, pepsi max/coca cola zero/light, ayran, naneli limonata (hazır falan değil, kendin yapacaksın ve şeker koymayacaksın) vs. vs. Zayıflarken içtiklerim bunlardı. Gerçi günde 2-3 litre su içince diğerlerine yer kalmıyor bende. O yüzden çok bir şey aramıyordum, kırk yılda bir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Su, Kahve (türk,nescafe,filtre şekersiz tabiiki), Yeşil Çay, Tatlandırıcı ile yapılmış Limonata, Coca Cola Zero, Ice Tea (kısmen düşük kalorili), ayran, süt Cheat olarak bilimum alkol çeşitleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ice Tea'nin normali yüksek kalorili de, light'ı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 şu beslenme konusunda şunu farkettim. Eskiden de fast food yerdim ama kendime sınırlandırma koymadığım için bu kadar çok yemezdim, karşıma çıkınca yerdim. Şimdi hem çok enerji yakıyorum diye fast fooda kayıyorum, hem de yememem gerektiğini bildiğim için yemek istiyorum. Sonra gecenin bir yarısı sigara bağımlısı gibi fast food krizim geliyo çıkıp en yakın KFC, burger king, pizza hut ne bulursam yapıştırıyorum. Sigara, uyuşturucu, alkol gibi kimyasal bağımlılık resmen. Hatta bazen eve geliyorum saklama kabında masum tavuk, pilav salata kombosu bana bakıyor. Onu gömüyorum üstüne keyif olsun diye fast food yiyorum durum o kadar vahim =) Sağlıklı insan gibi seksini yaparsın, üstüne bi de masturb yaparsın sexual frustration yaşarsın aynen öyle hissediyorum ya sdfsdfsdf. Öyle yapmıyorum, yapan arkadaşlarım var. Haftanın sonunda hesap kitaba bakınca daha çok yemiş oluyorum arkadaş off ya http://cdn.meme.am/instances/250x250/56735612.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 deadwoll said: Btw az önce kasaba gittiydim, dönerken bir baktım katmerci açılmış. İçeri girdim 60 yaşında amca antepli, dükkanın yarısını ikram etti, çay ısmarladı. Yarım kilo da paket yaptırdım, gelsin kilolar. lokasyon versen abi yakınsa biz de nasipleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Kütahya'ya gelirsen haber et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 katmer demeyeydin iyiydi nerdne bulcaz şimdi bir de ceviz reçeli varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 şu gavurlar işi biliyo, hem sırt çantası hem tupperware bölmesi falan var. Spor kıyafetlerini de taşıyabileceğin şöyle bavul gibi bişey olsa, sabah 5 de çık akşam 11 e kadar eve gelmeden her işini görürsün hem okul hem yemek hem idman =) http://cdn.roguefitness.com/media/catalog/product/cache/1/header_sm_image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/-/6-pack-expedition-web-h1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben ofise mini buzdolabını koydum mu bütün çilem bitecek. Bir kaç aya halledicem o işi de. Gerçi diğer anabilim dalının lab.ına buzdolabıyla mikrodalga koymuşlar da bana söylemediler alırken, kazayla görünce yarım ağızla kullanabilirsin falan dediler tepem attı. Ben buzdolabı, mikrodalga alalım dediğimde cak cuk ettilerdi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben mühendislik fakültesine zorla aldırdım. 5 ay bi tek ben kullandım, sonra benden görüp evden getirmeye başladı insanlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 deadwoll seni baya sevmiyolarmış he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Abi maksat dolabı paylaşmamak. İki kişi birleşip aldılar, o lab.a girip çıkanlar da gördükleri için kullanıyor. Ben biraz safım, bisküvit alsam kapı kapı gezip yer misiniz diye soruyorum. Bencilce düşünmeyi öğrenemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 anladım. şayet onlarda yoksa şöyle temiz bir kahve makinası al. ooo abi güzel bi kahve içelim dedik deyüp yanına gelirlerle ŞLAAAK diye bas nahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 büthün tavuğum körili, vücudum şeqhilli. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-03-31%2018.41.46_zpsdsmi2zja.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 ohhh hot tub qeyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 "ben tavuk yemeye gidiyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 aquila said: ohhh hot tub qeyfi. badici kardeşlerimle proteinli yemeqler qeyfi. sdfsdf in the tub with hot chick şekilsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ton balığım acılı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 her gun isyerine tavuk yetistiremedigimi farkettim, kazein alacagim, cookie mookie tarifleri var mi duzgun olan, turkiyede cok kasmadan bulunabilen malzemelerle yapilabilecek ? tadelle cikolatali gofretle ayni makrolu seyleri protein kurabiyesi diye lanse edenler haric tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Neden casein abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kazein almanın mantıgını anlamadım. eğer uzun süreli salınsın diyosan isolate protein yerine 8 saat boyunca salınanlar var artık protein olarak. onlardan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar