Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

deadwoll said:

Ben göğüsü zeytin yağı, kara biber tuz, kırmızı biberle marine ediyorum sadece. Sonra döküm tava gogo. Tavuğun en sevdiğim yeri göğsü, tavuklu pilavı günde 6 öğün sıkılmadan yiyebilirim karabiber ve arnavut biberi olduğu sürece.

Tavuk konusunda odundan halliceyim.

tavuk pilav+ayran sevici fakir detected

Valla hiç affetmem. Sirkeci'de 5. Vakıf Han'da pilavcım vardı, 20 sene pilav yedim adamdan, bir kaç sene önce han satılınca dükkanı kapattı, ciğerim dağlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Su, pepsi max/coca cola zero/light, ayran, naneli limonata (hazır falan değil, kendin yapacaksın ve şeker koymayacaksın) vs. vs.

Zayıflarken içtiklerim bunlardı. Gerçi günde 2-3 litre su içince diğerlerine yer kalmıyor bende. O yüzden çok bir şey aramıyordum, kırk yılda bir falan.
Sosyal ağlarda paylaş

şu beslenme konusunda şunu farkettim. Eskiden de fast food yerdim ama kendime sınırlandırma koymadığım için bu kadar çok yemezdim, karşıma çıkınca yerdim. Şimdi hem çok enerji yakıyorum diye fast fooda kayıyorum, hem de yememem gerektiğini bildiğim için yemek istiyorum. Sonra gecenin bir yarısı sigara bağımlısı gibi fast food krizim geliyo çıkıp en yakın KFC, burger king, pizza hut ne bulursam yapıştırıyorum.
Sigara, uyuşturucu, alkol gibi kimyasal bağımlılık resmen.

Hatta bazen eve geliyorum saklama kabında masum tavuk, pilav salata kombosu bana bakıyor. Onu gömüyorum üstüne keyif olsun diye fast food yiyorum durum o kadar vahim =)

Sağlıklı insan gibi seksini yaparsın, üstüne bi de masturb yaparsın sexual frustration yaşarsın aynen öyle hissediyorum ya sdfsdfsdf. Öyle yapmıyorum, yapan arkadaşlarım var.

Haftanın sonunda hesap kitaba bakınca daha çok yemiş oluyorum arkadaş off ya

http://cdn.meme.am/instances/250x250/56735612.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

şu gavurlar işi biliyo, hem sırt çantası hem tupperware bölmesi falan var.

Spor kıyafetlerini de taşıyabileceğin şöyle bavul gibi bişey olsa, sabah 5 de çık akşam 11 e kadar eve gelmeden her işini görürsün hem okul hem yemek hem idman =)

http://cdn.roguefitness.com/media/catalog/product/cache/1/header_sm_image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/-/6-pack-expedition-web-h1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ofise mini buzdolabını koydum mu bütün çilem bitecek. Bir kaç aya halledicem o işi de.

Gerçi diğer anabilim dalının lab.ına buzdolabıyla mikrodalga koymuşlar da bana söylemediler alırken, kazayla görünce yarım ağızla kullanabilirsin falan dediler tepem attı. Ben buzdolabı, mikrodalga alalım dediğimde cak cuk ettilerdi bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

her gun isyerine tavuk yetistiremedigimi farkettim, kazein alacagim, cookie mookie tarifleri var mi duzgun olan, turkiyede cok kasmadan bulunabilen malzemelerle yapilabilecek ?

tadelle cikolatali gofretle ayni makrolu seyleri protein kurabiyesi diye lanse edenler haric tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...