Eksis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 beyler yumurtadan o kadar sıkıldım ki. Sabahları proteini sütle karıştırıp icine nesfit falan atsam nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Yumurta haftasonu kahvaltısı harici yenebilecek bişey değil zaten ya. Sütlü shake yulaf kombosu en rahatı, ama nesfit falan değil de şunla ye http://www.marketkapinizda.com/wp-content/uploads/2014/03/lifalif-yulaf-ezmesi-600x600.jpg Nesfitlerde mesfitlerde bi ton şeker var, o tür gevreklerin hepsinden uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 aynen müdür bende buna abanıyorum. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bezelye yiyin arkadaşlar kas için en iyisi bezelye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 PrudenT said: bezelye yiyin arkadaşlar kas için en iyisi bezelye ıspanak yiyelim, temel reis yanlış biliyor olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Patlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 BAmya enginar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ya kakao aldım süt aldım karıştırdım ısıtıp bok gibi oldu tatlandırıcı ne koycaz ? tarçın da olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Et. Çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 WaNTeD said: ya kakao aldım süt aldım karıştırdım ısıtıp bok gibi oldu tatlandırıcı ne koycaz ? tarçın da olmadı içme öyle şeyler, su iç panpa bol bol. günde 3 lt su içiyorum artık çüküme hortum bağlıcam işemekten bitap düşüyorum sfsd kahve iç şekersiz. süt iç yağsız. ayran iç günde 1 bardak, az tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Sorieno said: Et. Çünkü içinde et var. %100 legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 olum zaten içmiyorum da , tatlı isteyince yağsız süt + kako yapayım dedim bok gibi old utadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 abi tatlı istemicen işte. bana diyetisyen haftada 1 tane yazayım dedi, biliyorum kendimi yok istemiyorm dedim. dün arkadaşım koca tiramisuyu devirdi gözümün önünde ben ot yeşillik yerken :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 WaNTeD said: ya kakao aldım süt aldım karıştırdım ısıtıp bok gibi oldu tatlandırıcı ne koycaz ? tarçın da olmadı abi. protein tozu tavsiye edeceğim tek durum şu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bende proteinli puding vardı bi ara finlandiyadan almıştım 30gr da 23gr protein 4gr lif 1gr yağ mı ne vardı tadı da mükemmeldi ya geceleri gömüyodum hep suçluluk duygusu 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 link de vereyim havada kalmasın, http://www.pudding.fi/en/ imkanı falan olan alsın getirtsin fiyatıda çok uygun türkiyeye girer mi gümrükten bilemicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 hayat avrupalıya amerikalıya güzel amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Beslenme boyle olur. Protein tozunu kurabiyelerin ustune pudra sekeri niyetine serpip yiyorum. http://s1.postimg.org/5fggw65r3/propowder.jpg Kagida da imzami caktim. Her hakki bende sakli.Ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 oo yemek paylaşıyoruz http://i.imgur.com/pwR0u9T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 madem yemek paylaşıyoz. Yeni favorim slov cooker. Pirinci 30 dkda yapıyo. Tavuğu da en güzel yöntemle 4 saat soya sosunda pişirip tiftik ediyorum. 2 kilogram tavuk 5 parça tupperware içinde. Bir önceki sezondan: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10433845_10152179248492773_2917485186797524053_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ben pirinci 5 dk da yapiyorum. 30dk boyunca nabiyo bu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sinbo değil mi bu alet? bunda cok güzel et yapılıyor ya tandır gibi oluyo 2 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BZIPWhJ5rC4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Cheaz said: http://www.youtube.com/watch?v=BZIPWhJ5rC4 Aynen bunun gibi oluyo. Hatta ben bu videodan esinlenmiştim ilk. Slow cooker zilyon tane recipe var youtube da. Marka sinbo, 99TL fiyatı var her yerde. Diğer markalardan da alabilirsiniz, sadece multicooker olmasına dikkat edin 8-9 programlı. Piavi aslında 20 dk da yapıyo ama ben içine karides, bezelye falan koyduğum için önce onları haşlıyorum sonra pilavı koyuyorum. Çok zaman kazandırıyor. Tavuk göğsünü donmuş şekilde direk buzluktan çıkarıp atıyorum 4 saate ayarlıyorum. Tavuğu çıkarıp koyması suyu koyması, bitince çıkarıp tupperware e koyması falan hepsi total 15 dk. Aradaki 4 saat de kafama göre takılıyorum başka işler. Hem çok az bulaşık oluyor tencerede/tavada pişirmeye göre, hem yağsız daha sağlıklı hem de flavor daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 4 saat kaynayan etten bana pek hayir gelmezmis gibi geliyor. Suyunun cogunu da dokuyorsunuzdur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar