Nekro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bende anlamadım zaten gunde en az 5k yiyen adamdi. Simdi halsizlikten günlük islerimi zor yapiyorum diyor. 2 ayda 20 kilo falan vermis. Ben artık birsey deniyorum kimseye kiymeti olmuyor çünkü gitsinler diyetisyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Nekro said: iyide kalbin buyumesi kotu birsey degil ki neden oyleymis gibi soyledi acaba diyetisyen. Sporcularin hepsinin kalbinde buyume oluyor vucudun adaptasyonu bu mantiksiz birsey degil ki. abi kalp büyümesi var kalp büyümesi var şimdi düzenli koşan antreman yapan prof atletin kalbinin büyümesi var, fazla protein aldığı için kalbi gerektiğinden fazla büyüyen haftada 3-4 gün body yapan standart adam var bahsettiği bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bu arada benim gittigim tozlara laf eden bi diyetisyen degildi aksine kilo basına 3 gr proteine ulasmak icin ekstradan almamı bile önerdi sdf sebzeyi kısmayın beyler zeytin yağı ile birlikte tüketin eksi meyvede az seker yokmus bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Whey+casein aldim ama bu sefer %6 karbonhidrat icereninden. Malum kilo vermeye calisiyorum ama yogun agirlik ve cardio sonrasi vücuda biraz da karbonhidrat girse fena olmaz gibime geldi. Günlük tüketimden kismaya calisirim karbonhidrati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 %6 dediğin bi ölçekte yapar 2gr falan, 1 kaşık az yersin pilavı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bu dedigini daha önce de yazmistin. Bende ona güvenerek aldim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 black-ice normalde okur, gülüp geçerdim şu yazdıklarını ama nick adaşıyıg, o yüzden sana bir tavsiye. abi o diyetisyene gitme bir daha :/ protein kalp büyütmez, lol. gerekli cardiovascular egzersizi yapmazsan vücudun için kalp pompalama hızıyla arttıramadıgı kan akısını büyüyerek arttırma yoluna gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi diyetiysen baya iyi ya belki 8-9 yıldır uğraşıp gelemediğim kilolara ulaştırdı. kalp konusunda araştırıyorum işte karatay da büyütür diyo da karatayı kimse takmıo galba fasd şöle bişi var bende ayar yok açamadım link atim http://www.youtube.com/watch?v=frQ-A-me4HM kalp meselesini bilmem ama nolursa olsun fabrikasyon ürünü gülüp geçecek kadar savunmak yanlış geliyor işte bana. yani benim tavrım bu, ben içiyorum dediğim gibi ama kimseye de bu tamamen sağlıksızdır demiyorum. zararı varsa göze aldım kullanıyorum diyorum. çünkü müthiş bir rahatlık. yadsınamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kadin once vucudumuz bunlari tanimiyor diyor, sonra enerji veriyorlar evet ama blabla diye devam ediyor. Protein tozlari protein degilmis. Whey aldiktan hemen sonra yapilan kan testleri artan aminoasit degerleri de mi yalan o zaman. Kafayi yemis bunamis. Spor yapmayin zararli kafasina girmis. 20 dk yavas yavas yuruyun yeter. Buna kalsak damizlik gibi gotumuzun ustunde oturalim cok saglikli evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 black-ice fabrikasyon, ambalajlı ürünlerin hepsi için geçerli o dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 of cok fantastik besleniyorum akşam yemeğim 2 dilim cavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi. crunchy olan. yanına 1 kilo çilek. teşekkürler türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 akşam yemeğim yumurta, peynir, süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 günde 1 litre süt 70 gr protein tozu tüketiyorum. üstüne öğlen de et yiyorum, her gün olmasa da her sabah 3 yumurta yemeye calışıyorum. böyle hayat geçmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 1 kilo çilek ne lan sdşlkfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 1 kilo çilek çokmuş hakkaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 hassas mutfak terazisi ne önerirsiniz? yoksa ucuz yollu herangi bir marka/model yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Esh said: Ileride -cok dusuk bi ihtimal de olsa- cocugum olursa, milkshake yerine myofusionla shake yapicam, cukulata yerine protein bar yediricem. calismiyo mu kanka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 evlenme ve cocuk sevme genlerim çalışmıyo abi. henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 PrudenT said: 1 kilo çilek ne lan sdşlkfsd abi son 3-4 akşamdır yiyorum yani. çilek mükemmel bişi değil mi? ünal aysalınki gibi olan değil ama gerçek, sulu ve tatlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Esh said: günde 1 litre süt 70 gr protein tozu tüketiyorum. üstüne öğlen de et yiyorum, her gün olmasa da her sabah 3 yumurta yemeye calışıyorum. böyle hayat geçmez abi proteini kıs bence o kadar iri yarı 100 kilo bi adam değildin hatırladığım kadarıyla sadece çalıştığın günler 1 ölçek toz alsan yine yeter. 2 ölçek toz + sabah akşam protein yüklüyorsunda vucudun günde o kadar proteini sentezleyemiyor olabilir. protein zengini kakan olmasın sonra. her sabah 2 yumurta yesen o da yeter bunu light beyaz peynirle desteklersin. öğlen kafana göre takıl çokda et yiyeceğim diye eziyet etme kendine. et iyi olur ama etli sebze yemeği, tavuklu veya tonbalıklı salata fln ye kafana göre. akşam mutlaka et yersin. 86 kiloyum ayı gibi kas yığıyorum bu şekilde ben sana da yeter diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 senin kilo fazlan var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 tamam işte kilo fazlam olmasına rağmen senden az protein yüklüyorum demek istedim. günlük protein ihtiyacı kilo ile artiyor malum. vucudun gün içerisinde kullanabileceği protein miktarı da kilo arttikça artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 protein intake calculator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 sende kaç çıkıyor ordaki hesaba göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 144 220 gram body building seçtim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar