Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

iyide kalbin buyumesi kotu birsey degil ki neden oyleymis gibi soyledi acaba diyetisyen. Sporcularin hepsinin kalbinde buyume oluyor vucudun adaptasyonu bu mantiksiz birsey degil ki.

abi kalp büyümesi var kalp büyümesi var

şimdi düzenli koşan antreman yapan prof atletin kalbinin büyümesi var,

fazla protein aldığı için kalbi gerektiğinden fazla büyüyen haftada 3-4 gün body yapan standart adam var

bahsettiği bu
Sosyal ağlarda paylaş

black-ice

normalde okur, gülüp geçerdim şu yazdıklarını ama nick adaşıyıg, o yüzden sana bir tavsiye.

abi o diyetisyene gitme bir daha :/

protein kalp büyütmez, lol.

gerekli cardiovascular egzersizi yapmazsan vücudun için kalp pompalama hızıyla arttıramadıgı kan akısını büyüyerek arttırma yoluna gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi diyetiysen baya iyi ya belki 8-9 yıldır uğraşıp gelemediğim kilolara ulaştırdı.

kalp konusunda araştırıyorum işte

karatay da büyütür diyo da karatayı kimse takmıo galba fasd

şöle bişi var bende ayar yok açamadım link atim

http://www.youtube.com/watch?v=frQ-A-me4HM

kalp meselesini bilmem ama nolursa olsun fabrikasyon ürünü gülüp geçecek kadar savunmak yanlış geliyor işte bana. yani benim tavrım bu, ben içiyorum dediğim gibi ama kimseye de bu tamamen sağlıksızdır demiyorum. zararı varsa göze aldım kullanıyorum diyorum. çünkü müthiş bir rahatlık. yadsınamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadin once vucudumuz bunlari tanimiyor diyor, sonra enerji veriyorlar evet ama blabla diye devam ediyor.

Protein tozlari protein degilmis. Whey aldiktan hemen sonra yapilan kan testleri artan aminoasit degerleri de mi yalan o zaman.

Kafayi yemis bunamis. Spor yapmayin zararli kafasina girmis. 20 dk yavas yavas yuruyun yeter. Buna kalsak damizlik gibi gotumuzun ustunde oturalim cok saglikli evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

günde 1 litre süt 70 gr protein tozu tüketiyorum. üstüne öğlen de et yiyorum, her gün olmasa da her sabah 3 yumurta yemeye calışıyorum.

böyle hayat geçmez abi

proteini kıs bence o kadar iri yarı 100 kilo bi adam değildin hatırladığım kadarıyla sadece çalıştığın günler 1 ölçek toz alsan yine yeter.

2 ölçek toz + sabah akşam protein yüklüyorsunda vucudun günde o kadar proteini sentezleyemiyor olabilir. protein zengini kakan olmasın sonra.

her sabah 2 yumurta yesen o da yeter bunu light beyaz peynirle desteklersin. öğlen kafana göre takıl çokda et yiyeceğim diye eziyet etme kendine. et iyi olur ama etli sebze yemeği, tavuklu veya tonbalıklı salata fln ye kafana göre. akşam mutlaka et yersin.

86 kiloyum ayı gibi kas yığıyorum bu şekilde ben sana da yeter diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...