Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ben spordan 1.5 2 saat önce yiyordum hep,hatta hocam zorla makarna pilav ekmek falan yediriyodu bana antremanda yakıt olması için.Antremanları genelde 18:00 dan sonra yapıyorduk ve akşam yemeği et yiyordum hep. Benim kendi tespitim var bilmem nekadar katılırsınız,sabah ya da öğlen yaptığım antreman akşamki kadar verimli olmuyor.Akşamüstü 4-5 gibi vücudum maksimum enerjiye çıkıyor.Mesela 11-14 arası antreman yaptığımda çok yorgun oluyorum.Herhalde kahvaltı ve öğlen yemeğinin verdiği enerji patlıyor akşamüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hangi sporu yapacağınıza göre değişiyor bütün soruların cevapları. ağırlık çalışıyorsan spordan önce yemek lazım ama kondüsyonerler sabahları kahvaltı yapmadan spor yaptırır. Ayrıca burda ağırlık kaldırırken maksimum performansa aç karnına çalışırken çıktım falan da diyen vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Şimdi süt olayını geçin bir kere. Süt öyle çok gerekli bir şey değil kefiri yoğurdu peyniri seversin yersin o ayrı. Ama illa süt içeceğim diyerek bunun da en sağlıklısını bulacağım dersen gereksiz bir çaba içine girmiş olursun ki eşek sütü keçi sütünden iyidir bu arada besin değeri olarak. Ama nereden bulacaksın? Keçi sütünü bile bulmak pek mümkün değil her şehir de. İnsanların anne sütü dışında süte ihtiyacı yok o da 2 yaşına kadar ve başka bir şeyle beslenmemesi gerek. Onun için benim önerim sütü süt olarak tüketmemek yararlılık sırasına göre kefir yoğurt peynir olarak tüketmek. Zaten süt bunlara dönüşünce problem de teşkil etmiyor pek o zaman güvenebileceğiniz bir sütçüyle anlaşın ondan alın her hafta ve kendiniz yapın kefirinizi veya yoğurdunuzu. Hormon konusuna gelince Dana tavuk hindi bunların hepsi hormon yuvası. Hindinin bir özelliği yok yani. Kırmızı etlerde bir tek koyun ve kuzu ya hormon verilmesine gerek yok. Bir de çiftlikte yetiştirilemeyen balıkları yerseniz pek sorun kalmaz. Ben dışarıda mecbur kaldığımda kuruyemiş varsa kefir yoksa ayran ev yemeklerine erişimim varsa sebze yemeği filan yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Spor beslenmesi myskin in dediği gibi çok ayrı bir konu. Egzersiz tipine göre değişiyor bu. Antrenmandan önce bir şeyler yemenize inanın gerek yok. Ben 1 senedir aç karnına gidiyorum spora. Ardından protein tozu içmenize de gerek yok. Sadece midenize bir şeyler girmesi yeterli çok kalori almanıza da gerek yok bu süreçte. Ben bu aralar ağırlık pek çalışmıyorum ama spordan sonra 1-2 küçük muz yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bu kadar kasmayın makroya odaklanın bence abi, bi saat sonra aldınız diye vücut proteini karbonhidratı geri çevirmiyor "geçti artık panpa" demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 1 seferden bir şey olmaz da alışkanlık olursa iyi değil işte zaten sindirim baya uzun sürüyor ondan dolayı hemen yiyin diyorlar büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Ben bu öğünlerime haşlanmış mısır eklesem bir sakıncası olur mu?Ton balığıyla salatayla falan çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sabah kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz? Sabahın köründe evden çıktığım için adam gibi kahvaltı yapamıyorum, bir arkadaşım geceden yumurta haşla sabah yersin dedi ama akşamdan haşlanmış yumurtanın tadı nasıl olur bilemedim, ve sabah sabah yumurta yiyebileceğimi zannetmiyorum. Omlet severim ama yapacak zaman yok. Ofise gidince pis pis peynirli sandviç yiyorum ama hiç haz etmiyorum, ne tavsiye edilir. Hızlı ve kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben düz yulaf gevreği alıyorum, sütle bi shake hazırlayıp karıştırıp yiyorum sabahları. Shake de hafif çikolata aromalı olduğu için fena olmuyor tadı. Bi ara yumurta beyazıyla omlet momlet yapayım dedim ama yapmaya da yemeye de üşeniyorum sabah sabah. Kahvaltı alışkanlığı sıfır olunca kolaya kaçıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 meyve+yoğurt+yulaf giderli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Laorx said: Sabah kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz? Sabahın köründe evden çıktığım için adam gibi kahvaltı yapamıyorum, bir arkadaşım geceden yumurta haşla sabah yersin dedi ama akşamdan haşlanmış yumurtanın tadı nasıl olur bilemedim, ve sabah sabah yumurta yiyebileceğimi zannetmiyorum. Omlet severim ama yapacak zaman yok. Ofise gidince pis pis peynirli sandviç yiyorum ama hiç haz etmiyorum, ne tavsiye edilir. Hızlı ve kolay. Shake yapıyorum. Süt muz yumurta yulaf tahin gainer ceviz. Basıyorum bunları sabah (yumurtalar çiğ evet, ama kayboluyor o kadar şeyin arasında zaten) içiveriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu adama çiğ yımırtanın tehlikelerini o kadar anlattık hala içiyorum diyor allahım yarebbim. Arkadaşım bari pastörize yumurta beyazı falan al onu kat shakelerine. Salmonelladan öleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Black-ice said: Shake yapıyorum. Süt muz yumurta yulaf tahin gainer ceviz. Basıyorum bunları sabah (yumurtalar çiğ evet, ama kayboluyor o kadar şeyin arasında zaten) içiveriyorum. bu baya mantıklı ya, şu pastorize yumurta beyazını araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 axedice said: Bu adama çiğ yımırtanın tehlikelerini o kadar anlattık hala içiyorum diyor allahım yarebbim. Arkadaşım bari pastörize yumurta beyazı falan al onu kat shakelerine. Salmonelladan öleceksin. euheheh ya valla zor geliyor lan. tifo olcam anasını satayım. ona bakayım ben de bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 izmirde var mı o yumurta beyazlarından ya ben bulamadım hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 üreten firma gözüküyor ama nerede satılır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sıvı yumurta akı varmış bugün öğrendim varmı içen nedir ne değildir tavsiye edermisiniz vs.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ketosis diyeti deneyen var mı? 2 ay denemek istiyorum da performans kaybi falan nasıl yapan paylasirsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Perfect denediydi. Ben denedim tili filanda denedi sanırım. Performans kaybı olmuyor hatta kazanımı var ama bir geçiş dönemi ayarlaman gerek. Şu çok yardımcı olur: http://josepharcita.blogspot.com/2011/03/guide-to-ketosis.html Bir de inan ketosise girmek acayip zor bir şey ve bence çok gerekli bir şey de değil. Sadece sebze ve et yemen gerekiyor belki biraz kuruyemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sahsen gereksiz geldi bana. IF dene bence. Amacin yag yakimiysa yani. Bulk icin if de olmuyor. IF ile 1gram kas koyamadim. Guc artisi oldu ama kas namina bisey katmadi bana. Klasik vg tipine dondum ben 6ogun + split calisma. Doner donmez vucut deli gibi buyudu zaten diyette kaybettigim kasi da aldim. Su an 108kg civarindayim. Surekli de gelisiyorum. Boylesi iyi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 190 - 75 kg halimle bana IF tavsiye ettiğin için teşekkür ederim perf. Şu anda 72 kiloyum sdfsdahah Geyik bi tarafa benim de günde 6 öğün işine girmem lazım ya. Günde 3 öğün yesem çok yedim falan diyorum, bulk yok kassız kassız geziyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kaynak guzelmis onu detayli incelerim. Yag yakmak icin guzel gibi teoride. Ama uygulamasi kasıntı diye hic denemedim bende. Her hafta carb load yap kalori hesapla falan zor. Tek cezbedici yanı dusuk insulin devamli gh salinimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 gerçek,doğal olduğunu bildiğimiz balı yemekte bir sorun yok değil mi?hatta tavsiye ediyorlardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 istersen afrika'da doğal ortamlardaki arının içinden ye şeker sonuçta abi sdfkj faydalıdır illa ki ama meyvenin bile azı daha iyi oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Gizli said: gerçek,doğal olduğunu bildiğimiz balı yemekte bir sorun yok değil mi?hatta tavsiye ediyorlardı sanırım Oha lan ! Balı yiyeceksin olm tabi, kaşıklayacaksın. Kaymakla karıştırıp yiyeceksin elbet. Nasıl yetiştiriyorlar sizi, nasıl bi korku salıyolar üzerinize, nasıl ya, çüş ama ya !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar