Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Abi onun için şekile takılmayın bence direk güçlenmek ve atletik olmak için gidin bir sporcu gibi çalışın sonra vücut olarak artık bahtınıza ne çıkarsa bizimde şeklimiz böyle olacakmış gardaş diyip geçin. Bence öbür türlüsü yani estetik açıdan şunu yapayım bunu yapayım takıntısı adamı yorar ya psikolojik olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Haci gucu napican? 55kg barbell curl yapiyorum 75 yapsam ne olcak? 110kg benc basiyorum 160 basabilsem ne olcak? Bir yerden sonra guce ihtiyac duyacak bir durum kalmiyor hayatinda. Rugby sporcusu falan olsam hadi more power falan diye gaza getiriyim kendimi ama salt guc icin pek bir motivasyon yok.

Ben sahsen daha cok estetik amacli yapiyorum. Ve bunu yaparken guclenmek benim icin progressive overloading in bir parcasi. Yoksa amacim degil. 5kg dumbell row yap kanatlarin dana gibi olacak deseler omrumun sonuna kadar gocunmadan yapabilirim. :)

Zaten sizin mantik vucut gelistirmeden ziyade powerlifting e kayiyor guce odaklaninca.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi herkesin bu spordan beklentisi farklı işte ,kimi estetik için yapıyor ,kimisi büyüyebildiği kadar büyümek için ,kimisi en ağırın altına girebilmek için yada ne bileyim sadece sağlıklı olmak için yapanlarda var vs uzuyor ,gidiyor.

Ha ayrıca Soris depremde falan göçük altında kalırsa duvar itmek için yapıyor bu sporu onla kıyaslamayın kendinizi aksjfgasfas
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Haci gucu napican? 55kg barbell curl yapiyorum 75 yapsam ne olcak? 110kg benc basiyorum 160 basabilsem ne olcak? Bir yerden sonra guce ihtiyac duyacak bir durum kalmiyor hayatinda. Rugby sporcusu falan olsam hadi more power falan diye gaza getiriyim kendimi ama salt guc icin pek bir motivasyon yok.

Ben sahsen daha cok estetik amacli yapiyorum. Ve bunu yaparken guclenmek benim icin progressive overloading in bir parcasi. Yoksa amacim degil. 5kg dumbell row yap kanatlarin dana gibi olacak deseler omrumun sonuna kadar gocunmadan yapabilirim. :)

Zaten sizin mantik vucut gelistirmeden ziyade powerlifting e kayiyor guce odaklaninca.

55 kg curl. yuh abicim :D az yavasla.
Sosyal ağlarda paylaş

Belden firlatmam abi. Prensiplerime aykiri :) firlatsaydim 50kg yapardim anlami yok.

100kg barbell row da yapiyorum. Boyle abuk kilolara ciktigim hareketler var. 40kg temiz pushdown da cikar. Push press 60kg.

Curl e niye okadar sasirdin ki? 5-6 tekrar sende cikarirsin buyuk ihtimalle.

*buarada curl u 9. Hareket falan giriyoruk fullbody programim var. Ilk hareket girsem daha da zorlarim belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Perfectionist said:

Prensiplerime aykiri :) firlatsaydim 50kg yapardim anlami yok.

bro ne diyorsun :)

firlatarak 50, duz 55 ?? anlamadim ki tam.

su anda zaten 55 kg barbel curl yapmiyormusun ? firlatarak neden 50 kg a dustu :D

diyor ki belden güç alarak 55 yapabiliyor olsaydım, adam gibi belimden güç almadan yapmak adına 55 yerine 50'ye düşerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Gold Standard Whey aldım duble çukulata mis gibi oluyor egzersiz sonrası. Geceleri çekirdek ve şan fıstığını bi kesssem cillop gibi olucam :P

Yillarca on gold kullandim tadindan dolayi ama gecen yoktu syntha 6 chocolate milkshake aldim ..

Aman yarabbi muhtesem birsey... nesquik gibi it...

10 numara lezzet kaliteli whey..

Canim cekti be...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...