Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yemedim hadi bb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Abi onun için şekile takılmayın bence direk güçlenmek ve atletik olmak için gidin bir sporcu gibi çalışın sonra vücut olarak artık bahtınıza ne çıkarsa bizimde şeklimiz böyle olacakmış gardaş diyip geçin. Bence öbür türlüsü yani estetik açıdan şunu yapayım bunu yapayım takıntısı adamı yorar ya psikolojik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Haci gucu napican? 55kg barbell curl yapiyorum 75 yapsam ne olcak? 110kg benc basiyorum 160 basabilsem ne olcak? Bir yerden sonra guce ihtiyac duyacak bir durum kalmiyor hayatinda. Rugby sporcusu falan olsam hadi more power falan diye gaza getiriyim kendimi ama salt guc icin pek bir motivasyon yok. Ben sahsen daha cok estetik amacli yapiyorum. Ve bunu yaparken guclenmek benim icin progressive overloading in bir parcasi. Yoksa amacim degil. 5kg dumbell row yap kanatlarin dana gibi olacak deseler omrumun sonuna kadar gocunmadan yapabilirim. :) Zaten sizin mantik vucut gelistirmeden ziyade powerlifting e kayiyor guce odaklaninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Halatla kamyon çekmek istiyor arkadaş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Abi herkesin bu spordan beklentisi farklı işte ,kimi estetik için yapıyor ,kimisi büyüyebildiği kadar büyümek için ,kimisi en ağırın altına girebilmek için yada ne bileyim sadece sağlıklı olmak için yapanlarda var vs uzuyor ,gidiyor. Ha ayrıca Soris depremde falan göçük altında kalırsa duvar itmek için yapıyor bu sporu onla kıyaslamayın kendinizi aksjfgasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Gold Standard Whey aldım duble çukulata mis gibi oluyor egzersiz sonrası. Geceleri çekirdek ve şan fıstığını bi kesssem cillop gibi olucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Perfectionist said: Haci gucu napican? 55kg barbell curl yapiyorum 75 yapsam ne olcak? 110kg benc basiyorum 160 basabilsem ne olcak? Bir yerden sonra guce ihtiyac duyacak bir durum kalmiyor hayatinda. Rugby sporcusu falan olsam hadi more power falan diye gaza getiriyim kendimi ama salt guc icin pek bir motivasyon yok. Ben sahsen daha cok estetik amacli yapiyorum. Ve bunu yaparken guclenmek benim icin progressive overloading in bir parcasi. Yoksa amacim degil. 5kg dumbell row yap kanatlarin dana gibi olacak deseler omrumun sonuna kadar gocunmadan yapabilirim. :) Zaten sizin mantik vucut gelistirmeden ziyade powerlifting e kayiyor guce odaklaninca. 55 kg curl. yuh abicim :D az yavasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 6-7rep temiz cikariyorum. Videoya cekiyim mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Belden firlatmadan.. dumduz asagidan omuza.. Hey masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Barbıl körlü 15 kgla yaparken sırtım ve belim iflas ediyor, kollarım quantalarına ayrılıyor falan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Beslenme topici iyice kaydı yanlış yerlere barbıl körl falan derken salata üstüne körili tavuk gömdüm onu yedim az önce ,köri gibi baharatlar olmasa sakız gibi çiğneyecez tavuğu evet beslenme topicine geçiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Belden firlatmam abi. Prensiplerime aykiri :) firlatsaydim 50kg yapardim anlami yok. 100kg barbell row da yapiyorum. Boyle abuk kilolara ciktigim hareketler var. 40kg temiz pushdown da cikar. Push press 60kg. Curl e niye okadar sasirdin ki? 5-6 tekrar sende cikarirsin buyuk ihtimalle. *buarada curl u 9. Hareket falan giriyoruk fullbody programim var. Ilk hareket girsem daha da zorlarim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Tavuk yaparken ben de soyadır köridir hindistan cevizi sütüdür bilimum naneyle sos yapıp marine ediyorum, sonra direk ızgara. Barbıl körllerimin bu kadar düşük kg olmasında kullandığım körinin etkisi yoktur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Onu bunu bırakın tek seferde kaç snav çekiyorsunuz onu söyleyin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 axedice said: Tavuk yaparken ben de soyadır köridir hindistan cevizi sütüdür bilimum naneyle sos yapıp marine ediyorum Çok pis gülmeye başladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Perfectionist said: Prensiplerime aykiri :) firlatsaydim 50kg yapardim anlami yok. bro ne diyorsun :) firlatarak 50, duz 55 ?? anlamadim ki tam. su anda zaten 55 kg barbel curl yapmiyormusun ? firlatarak neden 50 kg a dustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kafalar karıştı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Absolut said: Onu bunu bırakın tek seferde kaç snav çekiyorsunuz onu söyleyin. :P ilk iki iyi de üçüncü bitiriyor beni abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kanuni said: Perfectionist said: Prensiplerime aykiri :) firlatsaydim 50kg yapardim anlami yok. bro ne diyorsun :) firlatarak 50, duz 55 ?? anlamadim ki tam. su anda zaten 55 kg barbel curl yapmiyormusun ? firlatarak neden 50 kg a dustu :D diyor ki belden güç alarak 55 yapabiliyor olsaydım, adam gibi belimden güç almadan yapmak adına 55 yerine 50'ye düşerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Absolut said: Gold Standard Whey aldım duble çukulata mis gibi oluyor egzersiz sonrası. Geceleri çekirdek ve şan fıstığını bi kesssem cillop gibi olucam :P Yillarca on gold kullandim tadindan dolayi ama gecen yoktu syntha 6 chocolate milkshake aldim .. Aman yarabbi muhtesem birsey... nesquik gibi it... 10 numara lezzet kaliteli whey.. Canim cekti be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ama porsiyon basina 15gr karb 5gr yag var abi... cut yapiyorsan gunde iki shake 30gr karb getiriyor. Onun yerine 50gr pilav yerim. Mis gibi. Tereyagli pilav istedi canim ya. Nerden baksan 4 aydir dogru durust karb yemiyorum :( low carb zulum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 On de ayni simdi karsilastirdim. 7.5 carb var 4 u seker synthada 15 var 5 i fiber 2 si seker.. Tek olcek kullaniyorum ben gunde.. Abartma istersen sende 3 gr 4 gr naptin coni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Arti synthada acikmiyorum aksama kadar. 2 de bitiyor gym saat 5 gibi buyuk bardak portakal greyfurt suyu aksam 7 de warrior diet geregi yemege kadar.. sabahta iki bardak su 11 gibide kahve dark. Cok iyi hissediyorum ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 15-9 IF'e başladım bende Perfect'in tavsiyesiyle, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar