Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sivok'un olmadığı her maç direk 0 puanı yaz kenara, gerisi büyük başarı olur. Adam defansın tek ne yaptığını bilen ismiydi. Onun varlığı resmen daha az gol yememizi sağlıyordu. Şimdi yol geçen hanı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ülker sponsorluğunu mu çekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 DarKRideR said: Sivok'un olmadığı her maç direk 0 puanı yaz kenara, gerisi büyük başarı olur. Adam defansın tek ne yaptığını bilen ismiydi. Onun varlığı resmen daha az gol yememizi sağlıyordu. Şimdi yol geçen hanı olur... Malesef öyle. Escude iyi oyuncu olsa da kaleciyle ve diğer defansla anlaşamadığı bariz belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sivok min 3 hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 https://twitter.com/search?q=%C3%9Clker&src=tren yeni feda geliyor gofret işine girer artık beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Boykot başlamış. Coca cola ya dönmesin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 said: Yigit Karakan @Kalashnikovski 58m Az önce Migros'taki bütün ülker malı çikolataları tekmeledim ve şu an market görevlileri beni kovalıyor #BEŞİKTAŞlıÜlkeriBoykotEdiyor http://galeri4.uludagsozluk.com/101/anlat-panpa-dinliyoruz_161888.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ee ülker napsın şimdi beyler... yani takımda iş yok maçları kimse izlemiyor falan dfs boşu boşuna yani.. di mi? lan yine hakkı yendi beşiktaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bu arada dün şans eseri gezerken vitrinde denk gelmiştim. 110. Yıl t-shirtleri çıkmış. http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42514 hoş olmuşlar, aldım hemen bir tane de sessiz sedasız çıkarmaları garip olmuş. Böyle yıl dönümü için çıkarılan ürünlere bayağı PR yapmak gerek. Basit bir şey değil çünkü, neyse aldık bakalım asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 hahaha çok iyimiş lan o twit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 DarKRideR said: Bu arada dün şans eseri gezerken vitrinde denk gelmiştim. 110. Yıl t-shirtleri çıkmış. http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42514 hoş olmuşlar, aldım hemen bir tane de sessiz sedasız çıkarmaları garip olmuş. Böyle yıl dönümü için çıkarılan ürünlere bayağı PR yapmak gerek. Basit bir şey değil çünkü, neyse aldık bakalım asfasd yuh yenimi görüyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abi valla hiç farkında değilim ya, şimdi baktım 10 gün olmuş çıkalı, piii neyse aldık, gerisi yalan safsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bizim yönetimde gitmiş ülkere yapmayın etmeyin diye açıklama yapmış valla ilk defa fikoya küfür ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Llama said: bizim yönetimde gitmiş ülkere yapmayın etmeyin diye açıklama yapmış valla ilk defa fikoya küfür ettim ya Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Beşiktaşımızın uzun yıllardır sponsoru olan Ülker'e verdiği destek nedeniyle teşekkürlerimizi sunarız. Ana sponsorumuz Ülker, Beşiktaşımıza uzun yıllardır büyük destek vermektedir. Türk sporuna da önemli katkılar yaparak takdiri hak eden Ülker'e yönelik, taraftarlarımızın sosyal medyada yer alan olumsuz görüş ve yorumları bizleri üzmektedir. Ülkemizin güzide kuruluşlarından Ülker'e, bugüne kadar kulübümüze verdiği destek için teşekkürlerimizi sunar, taraftarlarımızdan sağduyulu olmalarını önemle rica ederiz." böle bir açıklama var ? Zaten ülker yavaş yavaş elini eteğini çekmicekmiydi bu işlerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Abi bu kadar uzun süre kalmış olması bile garip zaten, şuan kulüp için varlıkları yoklukları pek bir şey ifade etmiyordu. Forma arkasındaki reklam vardı ama onun parası da zaten verilmiş. Sanki vaat edilen bir para varda vermeden iptal edip kaçıyorlar gibi algı yaratıldı. Adamlar paşa paşa çekilmişler. Zaten basketbol takımı dışında yıllarca çok büyük katkıları da olmadı ki bize, herifler Fenerli abi niye kassınlar bizim ya da GS için sfsadfsad Edit: Gerçi basketbol takımına verilen paraları da hüpletiyordu Demirören asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Abi sene başında fikret çıktı dedi zaten ülker genel olarak tüm sponsorluk olaylarını bırakıyor diye öle hatırlıyorum, sadece beşiktaşa değil zamanla kontratlar bittikçe hiçbir klüple yenileme yapmıcaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fenerbahçe ve galatasaray hariç diğer bütün takımlardan çekiliyorlar siz olayı anlamamışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 "Sözleşmesi biten kulüplerle (Beşiktaş, Tranzonspor ve Bursaspor) sözleşmeyi yenilemeyen grubun sözleşme süreleri beş yılın üzerinde olan Galatasaray ve Fenerbahçe ile sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceğine günü gelince karar verileceği söyledi. Geçtiğimiz yıl sonunda Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, "Sponsorluk anlaşması biten spor kulüpleriyle sözleşme yenilemeyeceğiz. Sporun kalitesinde istenilen iyileşme sağlanamadı" açıklamasında bulunmuştu." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 5 yılları varmış zaten GS ve FB ile istesede çekilemez onlardan. Sene başındada vardı bu olay 3-5 çılgın taraftarın galeana gelmesi ya olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 beşiktaşımızı bitirmek istiyorlar beyler. dikkat edin ülker fb ve gs den çekilmedi bjk den çekildi neden bjk güçsüz kılınıp yerine bjk li yönetiicilerin geldiği kasımpaşa nın geçirilmesi isteniyor oyuna gelmeyin ülker alma aldırtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Süleyman Seba hastaneye kaldırılmış. Umarım ciddi birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben zaten ülker almıyordum ki. siz alıyor muydunuz zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Süleymen Seba'nın bi sözünü söyliym ozaman siz kardeslerime Herzaman bazılarını kandırabilirsin, Bazen herkezi kandırabilirsin ama, Herzaman herkezi kandıramazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 süleyman sebanın herkesi herkez diye mi söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ahmet Nur Çebi açıklama yaptı. Avrupa Kupaları'na katılmak için artık tek bir sorun bile yok diye, üstüne de Ferrari dosyasında uzlaşma oldu diye KAP açıklaması geldi. said: 29.03.2013 Beşiktaş Futbol A.Ş.'den Matteo Ferrari ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir: "Eski oyuncularımızdan Matteo Ferrari ile ilgili CAS’ın 22 Kasım 2012 tarihli ve aleyhimize 7.256.642 EURO anapara, 11 Temmuz 2011 tarihinden itibaren yıllık %5 faiz ve dava masraflarının ödenmesini içeren kararına istinaden, Şirketimiz ile Matteo Ferrari arasında 29.03.2013 tarihinde bir protokol imzalanmıştır. Söz konusu protokole göre yapılacak olan toplam ödeme tutarı 7.900.000 Euro ile sınırlandırılmıştır. Ödeme planına göre 550.000 Euro protokolün imzalanmasından itibaren 30 gün içerisinde, bakiye tutar olan 7.350.000 Euro ise 15 mayıs 2013 tarihinden itibaren 306.250 Euro'luk 24 eşit halinde futboluya ödenecektir." Alves ve Ferrari dosyaları tamamen kapanmış. Egemen borcum var diye ağlıyordu, bizim telefonlarımıza çıkmadı bile biz hepsini ödedik eski anlaşmadan diye söylemiş Ahmet Nur Çebi. Dosyalar eksiksizmiş işte, sorun kalmamış FFP ile ilgili hiçbir şekilde. NAys Seba'ya da çok üzüldüm. Ama yapacak bir şey yok, hali ortadaydı. Giden gider, yaptıkları arkada kalır. Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan Seba'dır. Vefası hiçbir şekilde ödenmez. Umarım iyileşir, en azından yeni stadı görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar