Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Red said:

adnan aybabayla kardeş olan adam ne kadar iyi olabilir sfds

:)))

ya hocalığı bırak kenara , gerçekten biri bana karşı takım 10 kişi kalmışken 80. dakika ersan'ı oyundan çıkartıp escude yi almasını iyi niyetli olarak açıklasın! adam direk yuhalatmak için çıkardı ya , nasıl bir iki yüzlülük nasıl bir içten pazarlıktır, bundan sonra o futbolcu sana saygı duyar mı! diğer futbolcular duyarlar mı! güvenirler mi!

yani tamam hoca değildi ama bu kadar karaktersizlik olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

celme takmak ne oluyor abi bu kadar mi gorusunuz dar, adamin topa temasi yok, ersanin ayaginin onune basiyor, ersan takiliyor ve dusuyor. Topa mudalesi olsa faul olmaz fakat topla temasi olmadigindan fauldur.

Hani algi seviyeniz arastirma konusu olabilecek seviyede cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

futbolcu yuhalayan taraftarda suç yok.
tüm suç teknik direktörün.

taraftar o an tepki verebilir ki 20 bın kişiden 1000 kişi yuhlasa tv ye gelir o ses, ayrıca taraftar pozısyonu gormedı gorseydı ersan'a yapılan hareketin gerçekten faul olduğunu görürdü ve yuhalamazdı, ersan ın pozisyonda hatası var ama ona yapılan hareket faul!

bir hoca bunu futbolcusuna yapıyorsa, o takımda hiç bir futbolcu o hocaya güvenmez, kendini kurtarıyor bizi yakıyor der! bundan sonra da böyle olacak.

fatih terim olsa aynı pozisyonda o oyuncuyu oyundan çıkartmayı bırak maç bittiğinde yanına gider teselli ederdi, ama samet iki yüzlü ve vizyonsuz, içten pazarlıklı kendini düşünen , aman ben yanmayım ben beşiktan kovulmayımda diye bakan bencile karaktersizin tekidir.
Sosyal ağlarda paylaş

adam orda defans oyuncusunu ekarte etmiş bi kere. önüne de geçmiş. ikili mücadele diye birşey var. defans oyuncusu topu ayağında tutarak hata yapmış geçmiş olsun

o haraket faul diyen şuna da kırmızı kart falan der artık
http://www.youtube.com/watch?v=J1QyJPW_lsA
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

DeathLord said:

Samet Hoca kadrom yetemiyor eldeki bu ne yapayım QQ'su yapmış...

Adam haklı. Ama kazanırken değil de kaybederken bun uyapıyo olması kötü. Almeida çıktıktan sonra ileri atılan toplar duvara çarpmış gibi geri gelmeye başladı hep.

Şöyle ki devre arasında gizli hedef gizli hedef ötüp sonra böyle ağlarsan komik olur. Trabzonspor Beşiktaş'tan az para harcıyor hiç fakir edebiyatı yapmıyorlar oyuncular Trabzon'da yaşamak istemiyor muhabbeti dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben mi körüm yoksa harbiden lualua ersandan önce ayak koyup ersan lualuanın topuğuna mı dokunup fırlıyor?

http://www.ligtv.com.tr/haber/golde-faul-var-mi-3

ikinci tekrarda çok net lualua ersandan önce topa yaklaşıyor ersan da lualuanın topuğuna değiş 30 takla atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi ben mi körüm yoksa harbiden lualua ersandan önce ayak koyup ersan lualuanın topuğuna mı dokunup fırlıyor?

http://www.ligtv.com.tr/haber/golde-faul-var-mi-3

ikinci tekrarda çok net lualua ersandan önce topa yaklaşıyor ersan da lualuanın topuğuna değiş 30 takla atıyor.

öyle zaten yanlış görmüyosun sdfs

ama anlatamazsın.faul o
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...