Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

sene başında hırs yapmayın gitseydi keşke de 2-3 milyon birşey kazandırsaydı bari ... neyse kurtulmak bile büyük başarı

Sene basinda bedava birakmadiniz ki adami...
Mesaj tarihi:
yok işte kulüp bulmuştuk, katar'da bae'de oynamam diyip gitmemişti. Şimdi kulüp bulamayınca oralara kendi ayağıyla gitmek zorunda kaldı.

Bonservis kazandırıp gitsin diyordum ben, ama eminim bonservisi elinde de gitmek isteseydi kulüp bulup bizimkiler salacaktı. Zaten ilk teklifler yapıldı hep, Egemen ve Ernst bırakıldı örneğin. Simao'ya normalin çok altında bir fesih bedeli de ödendi. Gitmek isteseydi her şekilde giderdi yani. Sorun kendi para gözlülüğüydü ve herşeyden önce bunlar nasılsa beni affederler, eninde sonunda takıma geri dönerim düşüncesiydi.

Hiçbir planı tutmadı, GG Arap toprakları işte ...
Mesaj tarihi:
ya ben asıl şeyi merak ediyorum, niye 23 milyon euro ?

20 milyon niye değil, 25 niye değil ortalama rakam, niye "23 bile teklif etseler"

muadilleri bu kadara mı gidiyor abi nedir asdfasd
Mesaj tarihi:
abi ferdi 2.yari bu oyunla devam edip takimi CL ye gotursun. seneye de CLde oynasin bu oyunu ancak o zaman satilir o adam. suan yonetim satmaz satamaz olay cikar .d ama dedigim olursa kimse 25e falan alamaz
Mesaj tarihi:
1-2 soruşturma yapıldıysa sırf piyasa olsun diye abartılmış olabilir. 23 değil bence 15 bile gelse satılması lazım ferdinin ileride 40 milyon edecek hali yok adamın.
Mesaj tarihi:
sampiyonluk ve 2. lik primi ne kadar ligde? baya yuksek diye hatirliyorum.

oldu da sampiyon yapti ferdi, katma degeri 50m falan olacak, e bu adami niye satasin ki o zaman sezon yarisinda? sezon sonu bakarsin.
Mesaj tarihi:
abi benim anlatmaya calıstıgım sey, sampiyon olmasak bile ferdi takımı sırtlayp 2. yapsa, seneye CL'de oynayip böyle esmeye devam etse zaten ederim en aşagıya 30m olur. ingiliz klupleri gelir 20-25m pound arasi bayılır.. ama bu sezon sonu satılmasin mümkünse
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...