Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 birde parayı seçmez diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ahaha rezil herif açıkta kaldı kimse almadı katardan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sene başında hırs yapmayın gitseydi keşke de 2-3 milyon birşey kazandırsaydı bari ... neyse kurtulmak bile büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 senelik ne kadar alıyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 DarKRideR said: sene başında hırs yapmayın gitseydi keşke de 2-3 milyon birşey kazandırsaydı bari ... neyse kurtulmak bile büyük başarı Sene basinda bedava birakmadiniz ki adami... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yok işte kulüp bulmuştuk, katar'da bae'de oynamam diyip gitmemişti. Şimdi kulüp bulamayınca oralara kendi ayağıyla gitmek zorunda kaldı. Bonservis kazandırıp gitsin diyordum ben, ama eminim bonservisi elinde de gitmek isteseydi kulüp bulup bizimkiler salacaktı. Zaten ilk teklifler yapıldı hep, Egemen ve Ernst bırakıldı örneğin. Simao'ya normalin çok altında bir fesih bedeli de ödendi. Gitmek isteseydi her şekilde giderdi yani. Sorun kendi para gözlülüğüydü ve herşeyden önce bunlar nasılsa beni affederler, eninde sonunda takıma geri dönerim düşüncesiydi. Hiçbir planı tutmadı, GG Arap toprakları işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Rhom said: senelik ne kadar alıyo acaba 5 dediler ama bilemiyorum ne kadar doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/310072.php Ciddi mi yoksa dalga mı geçiyor anlamadım ? 23-25 milyon EURO bedel ile futbolcu satılmaz mı ? Hele ki BJK bu durumdayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ya ben asıl şeyi merak ediyorum, niye 23 milyon euro ? 20 milyon niye değil, 25 niye değil ortalama rakam, niye "23 bile teklif etseler" muadilleri bu kadara mı gidiyor abi nedir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi ferdi 2.yari bu oyunla devam edip takimi CL ye gotursun. seneye de CLde oynasin bu oyunu ancak o zaman satilir o adam. suan yonetim satmaz satamaz olay cikar .d ama dedigim olursa kimse 25e falan alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 25e üstüne bir de holosko ve bi miktar para verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ferdi'nin kontrat ne zaman bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 1.5 sezon daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 1-2 soruşturma yapıldıysa sırf piyasa olsun diye abartılmış olabilir. 23 değil bence 15 bile gelse satılması lazım ferdinin ileride 40 milyon edecek hali yok adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sampiyonluk ve 2. lik primi ne kadar ligde? baya yuksek diye hatirliyorum. oldu da sampiyon yapti ferdi, katma degeri 50m falan olacak, e bu adami niye satasin ki o zaman sezon yarisinda? sezon sonu bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi benim anlatmaya calıstıgım sey, sampiyon olmasak bile ferdi takımı sırtlayp 2. yapsa, seneye CL'de oynayip böyle esmeye devam etse zaten ederim en aşagıya 30m olur. ingiliz klupleri gelir 20-25m pound arasi bayılır.. ama bu sezon sonu satılmasin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 20-25 ne uçuyosunuz belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ulen hala mı fiyattayız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Adam 20-25 milyon pound diyor baska nerde olabiliriz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 niye bu kadar zorunuza gitti ki abi ? serbest piyasa degil mi ? 25m pound istiyoruz yerse.. gs musleraya 25m euro istemis bisey dedik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Seneye sözleşmesi bitmiyor mu bu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 suan 1.5 sezon daha olmasi gerek işte, bu sezon sonu da yenilemek için görüşcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ahahah tam arabacı takımıyız ya habere bak :D http://www.haber1903.com/Besiktas-8050-furkan_ormanda_kayboldu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bugun beni aradi besiktas dergi aboneligi icin aradilar 444 lu numaradan digiturk filan mi satiyor bilgileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kombine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar