Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FV6KGrHLPXw&feature=youtu.be
PZero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 samet aybaba süper bir teknik direktör . beşiktaşı avrupanın sayılı kuluplerinden biri yapacak. bu yönetim süleyman sebadan sonra 2 . efsane yöentim olur . beşıktşın yolu acaiyip açık . fenerbahce bunu anladı stadlarında oynayalım diye bize talepde bulunuyor . fenerli dostluk önemli ama gs ile yolumuz umarım kesişmez . hiç bi şekilde muhtac olmazlar bize yoksa cevap cok ağır olur .
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Biz zamanında maçlarımızı İnönü'de oynayalım dediğimizde almıştık gereken cevabı, aynı cevabı döndürüp iade ettik zaten zamanı geldiğinde. Ha ayrıca sana bir sır vereyim, Beşiktaş'ın feda sezonunda kapattığından fazla borç kapadı Galatasaray bu yıl.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 -BEŞİKTAŞ, GALATASARAY'I KABUL ETMİŞTİ- Beşiktaş Kulübü'nde gördüğüm manzara müthişti diyen Altaylı, "Ali Sami Yen Stadı'nın yıkımı için belediye tarafından verilen ruhsatın süresi dolmak üzereydi ve bizim de stadı yıkıp, yenisinin inşaatına başlamamız gerekiyordu. Bu yüzden de maçlarımızı oynayabileceğimiz bir stada ihtiyacımız vardı. Beşiktaş'ı dost ve kardeş kulüp olarak bilip tanıdığımız için ve stadında oynamamız Galatasaray camiasında bir tepki yaratmayacağı için İnönü Stadı da kafamızdaki alternatifler arasındaydı. Önce Olimpiyat Stadı'na baktık. Yol durumu ve stadın gereksiz büyüklüğü nedeniyle vazgeçtik. Daha sonra Güngören ve Kartal'da iki statla ilgilendik. Bu arada şahsi dostum olan Serdar Bilgili ve Hüsnü Güreli ile konuşup İnönü Stadı alternatifini de gündeme aldık. Beşiktaş'ın son yıllarda gördüğü en iyi yönetim kurulu olarak tanımladığım Bilgili yönetimi sağolsun teklife olumlu yaklaştı. Bizi kulüpte ağırladılar. Gördüğüm manzara müthişti. Çok modern bir kulüp yönetim sistemi oluşturmuşlardı. Statlarında oynamamıza sıcak baktıklarını söylediler. Daha sonra da yanlış hatırlamıyorsam maç başına 200 bin dolar ödememiz koşuluyla İnönü Stadı'nı kullanabileceğimizi belirttiler. Yine yanlış hatırlamıyorsam o sırada İnönü Stadı'nda henüz localar yapılmamıştı. Yani loca sorunu yoktu. Sonra bu fiyatı maç başına 120 bin dolara kadar düşürmüşlerdi galiba. Ancak biz belediyeden yıkım izniyle ilgili süreyi uzatınca, yeni stadı yapacak mali kaynakları da 2001 krizi şartlarında uygun koyşullarda bulamadığımız için Ali Sami Yen'de kaldık." dedi. bilmeden sallamamak gerek tabiki, neticede adam yönetimdeydi sen emzik emerken...
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 He birde o dönem Fikret Orman stad müdürüydü. Teklifler yönetimde konuşuldu ama bana resmen gelen hiçbir teklif ya da işlem yoktu demişti. Ayrıca rahmetli Özhan Canaydın'ın bir görüşmesinde GS olarak İnönü'den kasten vazgeçtiklerini, çünkü GS'nin sadece kendisinin var olduğu bir stadda oynamasının kendilerine yakışan hareket olduğunu belirttiği söylenmişti. Hiç olmayan bir olay üzerinden GS taraftarı ve taraftar kafası yaşayan yöneticiler yıllardır ne ekmek yedi şu olaydan öyle böyle değil. Tek Google araştırması ile Beşiktaş'ın herhangi bir reddetme kararı olmadığı da gözüküyor halbuki,
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Milli takim bile basarilarini hep duygular uzerine aldi. Bizim yapimiz sisteme deil duygula uzerine kuruluyor.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Koyduğun haberin kaynağı haber1903. Haberin içinde verilen tarih 2001. Galatasaray maçlarını inönü yerine Olimpiyat stadında oynadı, olimpiyat stadının açıldığı tarih 2002 temmuz. 2002-2003 sezonu için istedi Galatasaray İnönü'de oynamayı saçma sapan bir kira bedeli çıkardı Beşiktaş ortaya Galatasaray da Olimpiyat stadını seçti. Neyse hadi git biraz daha çalış dersine öyle gel.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 DarKRideR said: He birde o dönem Fikret Orman stad müdürüydü. Teklifler yönetimde konuşuldu ama bana resmen gelen hiçbir teklif ya da işlem yoktu demişti. Ayrıca rahmetli Özhan Canaydın'ın bir görüşmesinde GS olarak İnönü'den kasten vazgeçtiklerini, çünkü GS'nin sadece kendisinin var olduğu bir stadda oynamasının kendilerine yakışan hareket olduğunu belirttiği söylenmişti. Hiç olmayan bir olay üzerinden GS taraftarı ve taraftar kafası yaşayan yöneticiler yıllardır ne ekmek yedi şu olaydan öyle böyle değil. Tek Google araştırması ile Beşiktaş'ın herhangi bir reddetme kararı olmadığı da gözüküyor halbuki, Beşiktaş ile G.Saray arasında ilk olarak 2003'te yaşandığı iddia edilen stat krizine SA BAH ışık tuttu. Beşiktaş'ın, İnönü Stadı yenilenene kadar TT Arena'da oynama isteğine, "Beşiktaş, 2003'te Özhan Canaydın döneminde bize İnönü'yü vermedi. Şimdi de biz vermek istemiyoruz" diyerek itiraz eden G.Saraylılar'a dönemin Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ve İkinci Başkanı Hüsnü Güreli cevap verdi. Bilgili ve Güreli, talebi reddetmediklerini, kiralama bedelini ödemek şartıyla kullanımlarına izin verdiklerini açıkladı. Durmak yok sallamaya devam.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 haberin kaynagi gs aşbaskani Fatih altayli.. ha böyle tırt insanlar sizde yönetici ise sorun sizin.. madem cok eminsin,cıkart kaynaklarini göster teklifi ve reddilen teklifi ? aynisi kaynimda da var, o da reddetti demekle olmuyor
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ha bide haber1903'ün fatih altayli ile birebir yaptıgı röportaji begenmeyip, sabah gazetesi haberi ile gelmek priceless.. fanatikten hallice spor bölumu adamların...
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Koydum işte haberi, dönemin başkanı söylüyor teklifle geldiler kira bedeli istedik vazgeçtiler diye. Başka ne kanıt istiyorsun ki? Gerçekten, haber1903'ün Fatih Altaylı ile yaptığı röportajı, sabah gazetesinin Serdar Bilgili ile yaptığı röportajın üstünde görüyorsan sen Robinho Beşiktaş'ta diyorum başka da bişey demiyorum sana.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Ee tamam neresi sallama? Bedava mı oynayacaktı GS orada? Kiralama bedeli ödenmek istenmemiş ya da anlatılan hikayede olduğu gibi Özhan Canaydın istememiş ve iş olmamış. Yanılmıyorsam da Olimpiyatta bedavaya oynadı Galatasaray para vermedi. Fikret Orman'ın yaptığı açıklamayı şimdi aradım bulamadım ama orada da kendisine "resmen" gelen bir öneri olmadığını söylüyordu. Google aramalarında geçmişe dönük her türlü aramada stad yıkımı ile ilgili şeyler çıkıyor. Biri aratıp bulabilirse çok iyi olur o açıklamalarını ki süreci tamamen anlatıyordu. 3-4 aylık olması gerek haberin, hatta onu ararken şunu da buldum. "Fatih Altaylı" said: Yıllar önce, Galatasaray'da yöneticilik yap -tığım dönemde Galatasaray'ın yeni stadını yapmak üzere Ali Sami Yen'i yıkma kararı almıştık. Bu sürede maçlarımızı oynamak için bir stadyuma ihtiyacımız vardı. Olimpiyat Komitesi Başkanı rahmetli Sinan Erdem, "Gelin Olimpiyat Stadı'nda oynayın. Üzerine para verelim" dedi. Baktık, oynanacak gibi değil. Gittik Beşiktaş yönetimine. Dedik ki: "Maçlarımızı İnönü Stadı'nda oynayabilir miyiz?" Stat GSGM'nin ama kullanma hakkı Beşiktaş'ın. "Olur" dediler. Tekliflerini sundular. Geçmiş zaman hatırlamıyorum ama zannedersem maç başına 200 bin dolar talep ettiler. Pazarlık mazarlık 120 bine düştüler galiba. Ama biz stadı yapacak parayı denkleştiremeyince İnönü'ye gitmedik. Şimdi tam tersi bir durum söz konusu. Bence hiçbir mahzuru yok. Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da oynayabilir. Kirasını verdiği müddetçe elbette. http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/754150-bekara-kari-bosamak Özhan Canaydın'la ilgili hikayeyi de yanılmıyorsam Radikal'de bir köşe yazısında okumuştum. Onu araştırıyorum özellikle koyacağım bulursam.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Ya Dark kirasını vererek olurdu zaten, ama beşiktaş'ın böyle bi talebi olmadı ki? Aynı şey söyleniyor kira bedeli istendiği zaman işler sarpa sarıyor otomatik olarak. O zaman da yaşanan bu zaten... Al koyduğun yazıya bak, Beşiktaş'ın talebi,stadta oynayacak,kira vermeyecek -çünkü devletin ya- dönüp bir de TT'un stat sponsorluğuna verdiği paradan pay isteyecek. Güldürmeyin gidin Kadıköy'de kankalarınızın stadında oynayın işte.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Beşiktaş'ın olayı kira vermeme değildi yalnız, kira verilecekti. Olay localara ortak olma çabasıydı. Bu konuda çingenelik yaptı biraz bizim yönetim ama işte yetoluklarına bağlıyorum ben, yüzsüzlüktü bayağı. Şimdi San Siro'da da takımlar paylaşıyor stadı ve locaları ama orada olay paylaşım üzerine kurulu olduğundan localarda ona göre satılmıştı. Burada satılmış olan localara adam sokmayı denediler. Localar olmaz deselerdi yine girerdi bizimkiler gerçi ama burada olaya çomak sokan Adnan Öztürk oldu. 40 yaşından sonra ilk defa kulübün kapısından girip iyi ilişkiler ile yönetici olmuşsun ama senden önce detayını bilmediğin konular üzerinden taraftar gibi hareket ediyorsun. Fatih Altaylı zaten ona sinirlenip bu yazıları yazmıştı. Yakışmıyor bu adam GS'ye diye. GS taraftarı seviyor çünkü ultraslan kafasında, taraftar gibi hareket ediyor. Beşiktaş'ın stadı normal kiralamasına bile o engel oldu. Ha ben ilk günden beri Arena'da oynanmasına karşıydım. Bana kalırsa engellemesi çok iyi oldu. Bizimkilerde mal gibi Adnan Öztürk'le kapıştılar, reddedildik demesinler bize diye kastılar ve daha da dibe battılar. Konuşun, olmadıysa olmayın ama şovun parçası olmayın. Bizim yönetimin ilk ayları cidden aşırı saçma ve salakça geçti. Dediğim gibi iyi ki Arena'ya girmedik, inşallah Saraçoğlu'na gitmeyiz. Bende Özhan Canaydın tarafından söylendiği iddia edilen o söz gibi bir takımın sadece kendine ait olan bir yerde oynamasından yanayım. Saraçoğlu'na gitse ne yazar BJK, bizim stadımız diyemedikten sonra...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bizim stadımız demiycez zaten, bizim stadımız yapılana kadar oynıycaz. Ben de karşıyım TTde oynamaya falan. Kasımpaşa RTE stadında oynayalım bi sene, yeter ki Taksim stadının yıkılmasıyla Ali Semi Yen stadının açılmasına kadar geçen yıllarda GSnin hangi stadlarda içsaha maçlarını oynadığından bihaber taraftarın ergen tribine maruz kalmayalım.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 padişahım cok yaşaaaaa diyince stad yapıyorlar biz neden kasiyoruz bu kadar :(
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aktiftablet said: Bizim stadımız demiycez zaten, bizim stadımız yapılana kadar oynıycaz. Ben de karşıyım TTde oynamaya falan. Kasımpaşa RTE stadında oynayalım bi sene, yeter ki Taksim stadının yıkılmasıyla Ali Semi Yen stadının açılmasına kadar geçen yıllarda GSnin hangi stadlarda içsaha maçlarını oynadığından bihaber taraftarın ergen tribine maruz kalmayalım. Endüstriyel futbol ile amatör futbol arasındaki farktan bihaber ergen triplerine maruz kalıyoruz ama biz onu ne yapıcaz? Bak gayet basit 2002'de maç başına 200.000$ istemiş Beşiktaş. O günkü maç günü hasılatıyla bugünkü maç günü hasılatlarını oranlasınlar, aynı oranda bir kira ödesin Beşiktaş maç başına valla ben taraftar olarak seve seve kabul ederim Beşiktaş'ın Arena'da oynamasını. Şuan Galatasaray çimlerini yaptırıyor mesela stadın 1M euro'ya yakın masraf yapılıyor, Beşiktaş gidip o sahada kira mira vermeden beleşe takılıp para olarak kar etmeyi planlıyorsa o zaman tepki koyarım ki haklı olduğumu düşünüyorum. Daha bu sezon başında yapılan rezillik ortada, stadı yıkamazken,daha proje bile hazır değilken GS stadına çöküp ekstra ekonomik gelir elde etmekti Fikret Orman ve ekibinin yapmaya çalıştığı şey.
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ya adamlar sadece stadı kullanmak istese neyse başkan çıkıp bangır bangır eşitsizlik var işte gs localardan şöyle para kaldırdı bizde arenayı kullanıp loca satalım planları yapıyorlardı. kadıköyde eğer oynarlarsa satsınlar bakalım loca satabiliyorlar mı sdfs
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yamuluyorsam düzeltin de, hiçbir beşiktaşlı yönetici beleşe oynucaz gibi bişey demedi, biz stadın 1 senelik ''tüm giderlerinin'' yarısını karşılayacagız dedi.. buna çim bakım parasından,yıllık stadin kirasına kadar hersey dahil, durum böyle olunca da madem yarısı karsılancak localari biz de satalım ordan gelir elde edelim dediler. gs'de biz onlari sattık yea o işler karışık moduna girdi, ha o zaman 50-50 degilde localar yoksa 65-35 gibi bir yüzde ile giderler paylaşılıp anlaşılabilrdi.. fakat bedava oynucaz biz diyen kimse olmadi..
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Zaten bu bakış açısı patlattı ya olayı. Senin dediğin şartlarda GS ile aynı şartlarda kiralamış oluyor stadı Beşiktaş. GS bu stat için nelerden vazgeçti farkında mısın? Harcanan paralar,emek vs... Sana mantıklı geliyor mu eşit şartlarda oynanması, hatta sizin kafayla şöyle yapalım, bundan sonra kirayı paylaşalım siz de İnönü stadının yerine otel/iş merkezi yaptırıp parayı kırın nasıl fikir? Şeyden farkı yok işte bakış açısının, adamın biri evi kiralamış ev sahibinden içini dayamış döşemiş bütün eşyalarını falan tamamlamış sen gidip diyosun ki kardeş ben kiranın yarısını vereyim beraber oturalım. İşin kötü yanı senin arkadaşlarınla evdeki adamın arkadaşları da baya düşman takılıyor son yıllarda.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 nasıl bir bakış acısı gerekiyordu ki ? türkiyedeki tüm statlar zaten GSGM'ye ait, gs kira verdigine göre ev sahibi degil, 1 sene kiraya ortak olalım kardes kardes oynayalım sizde kar edin, bizde rahat rahat stadımızı yapalım dediler, ha bide gs ne harcamis bu stad için ya ? emek ? para ? abi padişahınız stad yapti amma benimsediniz ya sen eger ali samiyende maç izleyen biri olarak,yeni stadin yerinden ortamından,tribünlerin samiyene oranla maca etkisinden memnunsan lafım yok tabi
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 E değilim zaten, ama yapılan fedakarlık var ortada ve Beşiktaş aynısını yapmaya yanaşmıyor. O stat yapılana kadar Galatasaray yönetiminin ne kadar uğraştığını bilmiyor musun gerçekten? Padişah kadar da kafanıza taş düşsün. Ha bir de bütün statlar gsgm'ye aitse biz kapatalım Arena'yı çok sevmedik zaten verelim Kasımpaşa'ya olsun bitsin. İnönü'yü yıkıp yapalım yerine bi stat ortaklaşa güzelce takılırız kardeş kardeş boğaz manzaralı güzel lokasyonlu statta nasıl fikir? Hem masraflar da 2 ye bölünmüş olur...
Öne çıkan mesajlar