jagd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Google is your friend . Oski said: he direk eşleştirdi mailla alışverişimi acc yaratınca. thanks for nothing PATİCİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Adamlar bir sayfa önce nasıl yapıldığını yazmış zaten. Zahmet edeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 sdf bi küfretmediğiniz kaldı adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 İki post arası 2 dakka laa aramıyorsun bari az bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 mınake walla aldım dawn of warıda ne sacma sey lan oyun yagıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 abi steame istediğin yere install olayı koymulsar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yazayım bu arada da metro bedava oldu. facebook'u like'lıyorsun steamworks key veriyor adamlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://assets.diylol.com/hfs/bbf/607/646/resized/conspiracy-keanu-meme-generator-what-if-charity-dedikleri-sey-thq-yu-kurtarma-charty-si-620044.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kardeş türkçe öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kardeş türkçe ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 5.70$ e bir suru oyun geldı super oldu bu.. benden de patilere hediye; saints row var ilk pm atana steam keyi veriyorum.. key gitti... günün şanslı patisi; mulgear6 tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 mesaj kutum dolu diye atamadım lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 9 saati kalmış süre bitince satışta bitiyor mu? başka oyunda eklemeleri ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Daha fazla oyun eklerlerse artık ayıp olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 süre dolunca satış bitecek tabii ki, daha da oyun eklenmesi imkansız bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 thq güzel firmaydı, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bu arada DoW:GOTY de Winter assault var mı? yoksa nesi gmae of the year bunun ? Ne var yane içinde extra olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 O Gold pack olana dahilmiş. Ayrıca company of heroes kuran var mı ? Dün kurayım dedim toplam 27 gb dedi, öooeh dedim, ilk oyunu kurayım diye baktım şimdi, kendisini kurmuş bir 6 gb falan, birde opposing fronts kurmuş kendi başına 5 gb falan. Acaba ilk oyunu kurdukça diğerlerinide belli seviyeye kadar kurmuş falan mı gösteriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben bi ara 300 küsür dolarlık dawn of war franchise pack kazandıydım, içinde dow1 dow2 ve 100 tane falan dlc var onun için beni ilgilendirmiyor bu konu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bu warhammer'ı bugüne kadar oynamamın tek sebebi bu zaten. Yarattığı kafa karışıklılığı. Bu bendeki dark crusade mi şimdi yoksa farklı bir şey mi? Farklıysa ikiside aynı tarihte çıkmış, farklı campaignler mi? Farklı campaignler ise niye iki ayrı oyunda satıyor çakallar? Winter storm'a giriyorum bir şey demiyor, soulstorm'a giriyorum goldpack yada dark crusade ister diyor. Gene oynamıcam galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi beleş eytin yahnisi bu kadar olurda ben GOTY olayını anamadım içinde DLCler yada expansion yoksa nesi GOTY ki bunun ne extrası var yane normal DoW a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ya eskidende böyle değilmiydi? oyun tuttumu tekrar pyiasa sürerlerdi patchlerini fln yapıp. malum devir "digital download fuck yeah" devri ondan sana saçma geliyo, dvdye fln basılı olduğunu düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi game of the year dediğinde DLC olur bare oda yok ki patchle GOTY mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 The Game of the Year Edition features eight additional maps, additional online modes, and all the patches previously released online. Warhammer 40,000: Dawn of War builds upon the most exciting, visceral, front-line battlefield ever seen in an RTS game. dlc, expansion falan yok işte 8 haritan var ek ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Eskidende vardı böyle şeyler hatta çok iyi hatırlarım Unreal Tournament GAME OF THE YEAR EDITION ZIN ZIN ZIN ! diye koca koca yazmışlardı paketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar