Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 beklediğim: bulduğum: sırf efekt, sıfır diyalog, sıfır kurgu saçma bir amerikan filmi olmuş malesef. anime olsun izleyelim de bir filmde koca bir makinenin yaratıgı yumrukla öldürmeye çalışmasını görünce gülüyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fena film değildi aslında. beklentiyle alakalı olsa gerek. gözlüklü elemanın 10 dakikada hong kong'tan amerika'ya gelmesi gözüme batmıştı bir tek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 güzel film di ya ama daha büyük bir savaş bekliyordum kalabalık robot grubu vs yaratıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 En baştan neden yanar döner kılıcı çekmiyor onu anlamadım ben. İlla son anda zor durumda mı çıkartması lazım kılıcı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 İzlemedik daha ne kılıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 şunu anlamıyorum, denizin ortasında metrelik canavar ile boks yapan robot gibi "değişik" fantaziler kuruyorsun kafanda da, niye insanların yaptığı robotu gerçekçi olsun diye dış görünüşünü dandik yapıyorsun, japonların robotları gibi yap git işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fupWquPNoTc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Myshkin said: beklediğim: bulduğum: sırf efekt, sıfır diyalog, sıfır kurgu saçma bir amerikan filmi olmuş malesef. anime olsun izleyelim de bir filmde koca bir makinenin yaratıgı yumrukla öldürmeye çalışmasını görünce gülüyor insan +1 effect izlerim en azından diye beklentim vardı(ki oda kurtarmadı) 15dk sonra ileri sararak tamamladım filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ya gelmiş evde 240p izliyorsunuz IMAX için yapılmış filmi sonra bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi ben imax'de izledim istinye parkta 3d olarak, vertigom tuttu filmden sonra. o kadar iyiydi. arkadaş doğru demiş. evde izlenecek film değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 quixef said: Ya gelmiş evde 240p izliyorsunuz IMAX için yapılmış filmi sonra bıdı bıdı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 efekt filmi ya. apartmanla birbine vuran büyük şeyler ve sikko konu. toki savaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 biraz fazla karanlık sahneler vardı robotların tipini tam olarak çözümleyemedim izlerken, daha aydınlık olsa sevinirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Evde izledim ve üzüldüm kayıp giden 2 buçuk saatime. Efektleri saymazsak (ki günümüzde artık çokta bir şey ifade etmiyor) gerçekten kötü bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 quixef said: Ya gelmiş evde 240p izliyorsunuz IMAX için yapılmış filmi sonra bıdı bıdı imaxde izledim. saçma film is saçma... oyun alırken vauwww über ötesi grafikleri var ama kuaförcülük oyunu diyip alıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hayır çünkü evde oyunu oynayacak IMAX ekranım yok. Anlayamamışsın mesajı. Try again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Imax boktan oyunculuğu düzeltmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 evet doğru, şöyle oyunculuk mu olur lan http://31.media.tumblr.com/3f60de7395da68ca9067c0e3dbc60d5e/tumblr_mpv2ryHQyA1rrk3g6o1_r1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ulan nesini beğenmediniz filmin? Dev robotlar dev canavarları dövüyor! Daha mükemmel ne olabilir? Senelerce bunu istemedik mi? Bak dev robot diyorum, dev canavar fln; daha ne senaryosu, ne mantığı? Yok illa mantık, senaryo istiyorum diyorsan ne işin var dev robotlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Başka bir konuya yazmıştım buraya da yazayım; inyormaynd said: Çamur atmaya ne kadar bayılıyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Abi filmin özeti şu. http://www.youtube.com/watch?v=fupWquPNoTc Awesome dumb robot movie Kız arkadaşımla Bizim hanımla izledik. Kız bi daha böle bişi izletirsen bana bütün Twilight serisini izleriz diye tehdit etti auheahuea. Ben çok beğendim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi kılıç varken gemiyle dövmek falan yapılacak iş değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 şehrin ortasında pıçaklasın yani hayvanı? kaiju blue zehirli diye anlattılar o kadar. http://pacificrim.wikia.com/wiki/Kaiju_Blue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ne zehri abi? bokunu bile yiyolar kayjunun... bayram eder millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 blabla / robot dövüşü / blabla / robot dövüşü beklentisiyle izledim ve güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar