sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ilk 5 dakikasını izledikten sonra kapadım. hatta galiba bıraktım izlemeyi. böyle birkaç kişi birden "baya güzel ya izlenir, düzelttiler" falan demedikçe veya çok dizi kıtlığına girmedikçe de izlemem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aynen... yazik oldu güzelim diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 andrea'nın gaz veren konuşması efsaneydi...nasıl benimsemiş Woodbury'yii=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://i.imgur.com/XmgzWnr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 GTFO Yuh Yahu Lori yi öldürsek hayaleti geliyor nası bişidir illett karı slkajfkalssa Diziyi baltalamaya devam edio aslşfkasşlfsa ama Son 10 Dakkika Tam lan bu bölüm bi pok olacağı yok derken içimin yağları eridi resmen 2013 te izlediğim en iyi sahneydi 10dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi refleksle açtım spoilerları son anda 10. bölümün çıktığını hatırlayıp kapadım das indirelim efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 okudun mu? okumadıysan spoiler israfı yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 okumadım * user was banned for this post * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 of abi eeeeh çok bayıkmış bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 3. sezonun ilk 6 bölümünü arka arkaya izledim. İlk 6 bölüm fena degildi umarım ileride daha iyi oluyordur. SPOİLER Andrea gerizekalı mı olmuş nedir. Michone bir şeylere uyandı onu dinleyecene salak salak davranıyor. Merle aralarına kabul etmiş birilerinden hayır gelir mi hiç ? Valinin tuzaga düşürdügü askerler salak mı. Valinin onbaşıyı vurmasından en az 1-2 dk sonra digerleri ateş ediyor ve bu arada askerler mal mal bekliyor orası saçma olmuş.Bu askerler zombielerle kapışmış adamlar devamlı tetikte olmaları gerekiyordu oysaki. Rick tam bir pisikopata bagladı. Önce hapishanedeki suçlunun kafayı yardı eşi ölüncede tam zır deli oldu. Çizgi romanlarda hershle sapa saglam degilmiydi ayagına filanbir şey olmuyordu bildigim kadarıyla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Biz her hafta boktan bir bölüm izlemek için mi bekliyoruz anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 son 2 bölüm bence baya başarısız idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 son bolum için kullerınden dogdu desek yeri..redneck reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ölsünlerde bitsin bu işkence. bunlar bu kafayla hala nasıl hayattalar anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Son 5 dakika hariç çöp resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 lan bi kurtulamadık redneck gülünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 daryl'dan mı bahsediyon?merlden mi... Frostbite said: lan bi kurtulamadık redneck gülünden.. bölüm kötüydü demek istemesem de...kötüydü.How I met'in kötü bölümlerini 20 dk diyip çekiyorum ama walking dead...40 dk...üstelik 2 ay bekledikten sonra! mesela rick yeter artık yaa....bir bitmediii şu lori davası...bir bitmedi ya...10 dk kaybettik loriyle...kaldı mı 30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Abi şu dizide artık her araba ziebart tan yeni çıkmış gibi olmasın lütfen ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Aiko said: http://i.imgur.com/XmgzWnr.gif Daryl öper. Bölüme de uydu hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bence güzel bölümdü. Benim hoşuma gitti. lori ile olan sahneler çok uzun değildi en azından. Valinin yaptıklarına karşın daryl'in abisini yanlarına çeksinler işte, gurur yapmaya gerek yok. Bu arada bizim hippi de yedi kurşunu kafaya iyi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ahaha evet ya tam sarı bıyıkla sıska hatun konuşurken "lan bu herifte bir bok çıkacak tam sapıktır bu" diyordum ki kurşunu yedi kafaya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Yahu bu dizi nedir lan böle.. izle izle izle.. her bölüm sonunda EEEEE ? yap.. yani bu kadar 1.sezon harici FAİL bir dizi olamaz ya.. ne bir action ne bir hayretler içersine sokma ne bir alla alla acana öbür bölüm nolucak ya.. yaptırma olmazmı lan bi dizide.. şu dizinin sonu imdb de 7 - 7.5 falan.. bekleyin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 fena dizi değil işte, bu kadar shitstorm hak etmiyor. he beni de tatmin ediyor değil, ulan hafta başı olsun da izleyelim diye bir derdim de yok; ama 2. sezondan sonra ilaç niyetine izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Nako said: Ahaha evet ya tam sarı bıyıkla sıska hatun konuşurken "lan bu herifte bir bok çıkacak tam sapıktır bu" diyordum ki kurşunu yedi kafaya sdf. sarı hippi iyi adamdı o ya...ben üzüldüm tam da carol ile aralrında bişi olacak yaşasın derken gitti.=(...yazık oldu bak oyuncak tabanca yüzünden içeri girmiş...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ilk bolumu izleyip sonrası kendi hayal gucune bırakın ozaman güzel bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar