Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Priest level atladı paladin'e ascend oldu

pardon spo
Aiko said:

tahmin

maggie nin bebek veya carol gg. adamı öldüremeyen rastalı zenci de ölecek. pederde gidici gibi salavat getirip adam öldürdü.

Bu arada bence peder gidici değil ya. Çünkü sanki imaj yapmaya çalışıyolar son bikaç bölümdür, dinci kitleye oynuyolar gibi. En azından bu sezonu çıkarır bence peder. Bikere daha fazla rol yazılmaya başlandı pedere mesela, sonra Rick kilesede toplamaya başladı milleti, haç önünde konuşma yapıyo falan sonra Jesus diye karakter girdi, hatta eşcinsellik hakkında vaaz bile verdi Tara'ya arabada Jesus himself. Reklam kokan hareketler bunlar :)

Mesaj tarihi:
Eleman iyi de karakter tam leş idi. Cidden öyle vaaz vererek infaz dağıtan bir tip olursa hoş durabilir. Hiç beklemiyodum o tarz bir develop.
Mesaj tarihi:
Michonne acayip leş,resmen midem kalktı bir önceki bölümde olanlardan.Yakıştıramadım reisime :X

Dizide zombieler okadar pasif kaldı ki insanlar birbirlerini katlediyor artık.O zombie apocalypse ortamdan çıkıldı beni baymaya başladı iyice.
Mesaj tarihi:
Ben içimden hep şunu diyiyorum dizi başladıgından beri.

Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten.

ama dizi işte adsf
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten.

ama dizi işte adsf

Alexandria gibi bir yeri hendekle çevrelemek için sağlam iş gücü lazım.
Mesaj tarihi:

spo 13. bölüm

Carol ve Maggie'nin terminatöre dönüştüğünü izlediğimiz bölüm.
sonunda kurtuluyorlar filan iyi bitiyor ama....Carol'ı uzun bir süreliğine kaybettik özellikle Rick adamı tak diye öldürdüğü anda.

bir de kim abi bu Negan? hepimizzz Neganız mottosundalar.

Mesaj tarihi:

4 Sezonluk Carol build up'ını bir bölünde yokettiler lan.. Senaristlerin haftalık bölüm yazdığını düşünmeye başladım.
"Hmm bu karakter sıktı hep aynı, bu bölümlük bambaşka bişiler yapsın" kafasıyla yazılmış gibiydi bölüm asdf
Kendini böyle ezik büzük gösterip satırı kafalarına geçirecek diyordum, hakketten eziğe bağladı kadın.
Megi<3

Mesaj tarihi:
Longshanks said:

michonne un neresi leş ya
ırkçılık yapmayın

+1
tavirlari maskulen diye de oyle goruyor olabilirler.
yoksa baya basarili anatomisi <3
Mesaj tarihi:
yumy said:

4 Sezonluk Carol build up'ını bir bölünde yokettiler lan.. Senaristlerin haftalık bölüm yazdığını düşünmeye başladım.
"Hmm bu karakter sıktı hep aynı, bu bölümlük bambaşka bişiler yapsın" kafasıyla yazılmış gibiydi bölüm asdf
Kendini böyle ezik büzük gösterip satırı kafalarına geçirecek diyordum, hakketten eziğe bağladı kadın.
Megi<3

Ben de aynı şeyi düşündüm. Valla iyi rol yapıyo dedim. Hatta küçük haçı sigara veren hatuna saplıcak vs falan dedim yani.

Mesaj tarihi:
"Max Damage" said:

Masticore said:

ama dizi işte adsf

Alexandria gibi bir yeri hendekle çevrelemek için sağlam iş gücü lazım.

tamam hendek kazamıyolar. yanları 45 dereceli mızraklarla çevirsinler.
periyodik olarak da yaksınlar.
ön kapıya hendek + köprü bence 10 numara olur.
Mesaj tarihi:
Ya aslında en güzeli çizgi romandaki hapishaneydi işte. Çitler inanılmaz sağlamdı. Tıpkı duvar gibiydi ama şerefsiz vali kuşatmayı kazanamayacağını anlayınca ZPT ile çiti yıktırmıştı. Güzelim mekan piç olmuştu.
  • Yeni Oluştur...