yumy Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kashdas nigır dikkat ettiğin şeye şey edim... Birkaç bölüm sonra ölürse anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 güzel bölümdü valla son bölüm allah için. bu sezonunda nerede ve nasıl biteceği şekillendi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 tahmin maggie nin bebek veya carol gg. adamı öldüremeyen rastalı zenci de ölecek. pederde gidici gibi salavat getirip adam öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Priest level atladı paladin'e ascend oldu pardon spo Aiko said: tahmin maggie nin bebek veya carol gg. adamı öldüremeyen rastalı zenci de ölecek. pederde gidici gibi salavat getirip adam öldürdü. Bu arada bence peder gidici değil ya. Çünkü sanki imaj yapmaya çalışıyolar son bikaç bölümdür, dinci kitleye oynuyolar gibi. En azından bu sezonu çıkarır bence peder. Bikere daha fazla rol yazılmaya başlandı pedere mesela, sonra Rick kilesede toplamaya başladı milleti, haç önünde konuşma yapıyo falan sonra Jesus diye karakter girdi, hatta eşcinsellik hakkında vaaz bile verdi Tara'ya arabada Jesus himself. Reklam kokan hareketler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sadman said: Priest level atladı paladin'e ascend oldu hakkaten öyle oldu asd badass pala. bu eleman iyi oyuncu zaten rolünü arttırmaları lazım, the wire'da da severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yumy Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Eleman iyi de karakter tam leş idi. Cidden öyle vaaz vererek infaz dağıtan bir tip olursa hoş durabilir. Hiç beklemiyodum o tarz bir develop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Barathrum Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Michonne acayip leş,resmen midem kalktı bir önceki bölümde olanlardan.Yakıştıramadım reisime :X Dizide zombieler okadar pasif kaldı ki insanlar birbirlerini katlediyor artık.O zombie apocalypse ortamdan çıkıldı beni baymaya başladı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 michonne un neresi leş ya ırkçılık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ben içimden hep şunu diyiyorum dizi başladıgından beri. Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten. ama dizi işte adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Max Damage Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Masticore said: Ben içimden hep şunu diyiyorum dizi başladıgından beri. Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten. ama dizi işte adsf Alexandria gibi bir yeri hendekle çevrelemek için sağlam iş gücü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goering Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 duvarlarin etrafini kosmak 20dk alsa, o kadar hendek kazilmaz. mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 benzinleri var, etraf köy . bi tane iş makinası kepçe fln bulamıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Max Damage Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 İş makinesi dediğin teneke teneke mazot içen bir şey. O da zor. DC'ye inip bulmaları lazım ve tehlikeli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Max Damage Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Çıkan harfiyatı taşımak lazım falan ama mesela Roma lejyonlarının kamplarının boyutunda bir yere sahip olsalar yapılır 2-3 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zeper Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 spo 13. bölüm Carol ve Maggie'nin terminatöre dönüştüğünü izlediğimiz bölüm. sonunda kurtuluyorlar filan iyi bitiyor ama....Carol'ı uzun bir süreliğine kaybettik özellikle Rick adamı tak diye öldürdüğü anda. bir de kim abi bu Negan? hepimizzz Neganız mottosundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 din virali gibi bisey sezdim ama, bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 4 Sezonluk Carol build up'ını bir bölünde yokettiler lan.. Senaristlerin haftalık bölüm yazdığını düşünmeye başladım. "Hmm bu karakter sıktı hep aynı, bu bölümlük bambaşka bişiler yapsın" kafasıyla yazılmış gibiydi bölüm asdf Kendini böyle ezik büzük gösterip satırı kafalarına geçirecek diyordum, hakketten eziğe bağladı kadın. Megi<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Valvyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Carol Hak yolunu buldu.Artık kilisede mum dağıtıp tütsü yakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Longshanks said: michonne un neresi leş ya ırkçılık yapmayın +1 tavirlari maskulen diye de oyle goruyor olabilirler. yoksa baya basarili anatomisi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 yumy said: 4 Sezonluk Carol build up'ını bir bölünde yokettiler lan.. Senaristlerin haftalık bölüm yazdığını düşünmeye başladım. "Hmm bu karakter sıktı hep aynı, bu bölümlük bambaşka bişiler yapsın" kafasıyla yazılmış gibiydi bölüm asdf Kendini böyle ezik büzük gösterip satırı kafalarına geçirecek diyordum, hakketten eziğe bağladı kadın. Megi<3 Ben de aynı şeyi düşündüm. Valla iyi rol yapıyo dedim. Hatta küçük haçı sigara veren hatuna saplıcak vs falan dedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ya dizi o kadar kötü ki duygularımı ifade edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bu sezon iyi baya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 "Max Damage" said: Masticore said: Ben içimden hep şunu diyiyorum dizi başladıgından beri. Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten. ama dizi işte adsf Alexandria gibi bir yeri hendekle çevrelemek için sağlam iş gücü lazım. tamam hendek kazamıyolar. yanları 45 dereceli mızraklarla çevirsinler. periyodik olarak da yaksınlar. ön kapıya hendek + köprü bence 10 numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Ya aslında en güzeli çizgi romandaki hapishaneydi işte. Çitler inanılmaz sağlamdı. Tıpkı duvar gibiydi ama şerefsiz vali kuşatmayı kazanamayacağını anlayınca ZPT ile çiti yıktırmıştı. Güzelim mekan piç olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Hendek vs. ile ilgili, çizgi romandan bir kare: İki karakterin sağ olması haricinde bir spoiler içermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Sonraki 73.sayfa (Toplam 86 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 2
yumy Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Eleman iyi de karakter tam leş idi. Cidden öyle vaaz vererek infaz dağıtan bir tip olursa hoş durabilir. Hiç beklemiyodum o tarz bir develop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Michonne acayip leş,resmen midem kalktı bir önceki bölümde olanlardan.Yakıştıramadım reisime :X Dizide zombieler okadar pasif kaldı ki insanlar birbirlerini katlediyor artık.O zombie apocalypse ortamdan çıkıldı beni baymaya başladı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 michonne un neresi leş ya ırkçılık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ben içimden hep şunu diyiyorum dizi başladıgından beri. Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten. ama dizi işte adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Masticore said: Ben içimden hep şunu diyiyorum dizi başladıgından beri. Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten. ama dizi işte adsf Alexandria gibi bir yeri hendekle çevrelemek için sağlam iş gücü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 duvarlarin etrafini kosmak 20dk alsa, o kadar hendek kazilmaz. mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 benzinleri var, etraf köy . bi tane iş makinası kepçe fln bulamıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 İş makinesi dediğin teneke teneke mazot içen bir şey. O da zor. DC'ye inip bulmaları lazım ve tehlikeli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Çıkan harfiyatı taşımak lazım falan ama mesela Roma lejyonlarının kamplarının boyutunda bir yere sahip olsalar yapılır 2-3 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 spo 13. bölüm Carol ve Maggie'nin terminatöre dönüştüğünü izlediğimiz bölüm. sonunda kurtuluyorlar filan iyi bitiyor ama....Carol'ı uzun bir süreliğine kaybettik özellikle Rick adamı tak diye öldürdüğü anda. bir de kim abi bu Negan? hepimizzz Neganız mottosundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 din virali gibi bisey sezdim ama, bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 4 Sezonluk Carol build up'ını bir bölünde yokettiler lan.. Senaristlerin haftalık bölüm yazdığını düşünmeye başladım. "Hmm bu karakter sıktı hep aynı, bu bölümlük bambaşka bişiler yapsın" kafasıyla yazılmış gibiydi bölüm asdf Kendini böyle ezik büzük gösterip satırı kafalarına geçirecek diyordum, hakketten eziğe bağladı kadın. Megi<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Carol Hak yolunu buldu.Artık kilisede mum dağıtıp tütsü yakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Longshanks said: michonne un neresi leş ya ırkçılık yapmayın +1 tavirlari maskulen diye de oyle goruyor olabilirler. yoksa baya basarili anatomisi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 yumy said: 4 Sezonluk Carol build up'ını bir bölünde yokettiler lan.. Senaristlerin haftalık bölüm yazdığını düşünmeye başladım. "Hmm bu karakter sıktı hep aynı, bu bölümlük bambaşka bişiler yapsın" kafasıyla yazılmış gibiydi bölüm asdf Kendini böyle ezik büzük gösterip satırı kafalarına geçirecek diyordum, hakketten eziğe bağladı kadın. Megi<3 Ben de aynı şeyi düşündüm. Valla iyi rol yapıyo dedim. Hatta küçük haçı sigara veren hatuna saplıcak vs falan dedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ya dizi o kadar kötü ki duygularımı ifade edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bu sezon iyi baya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 "Max Damage" said: Masticore said: Ben içimden hep şunu diyiyorum dizi başladıgından beri. Niye duvar yerine hendek kazmıyor bu kekolar etrafa kocaman hendek + bir tane köprü bitti... + duvarda var zaten. ama dizi işte adsf Alexandria gibi bir yeri hendekle çevrelemek için sağlam iş gücü lazım. tamam hendek kazamıyolar. yanları 45 dereceli mızraklarla çevirsinler. periyodik olarak da yaksınlar. ön kapıya hendek + köprü bence 10 numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Ya aslında en güzeli çizgi romandaki hapishaneydi işte. Çitler inanılmaz sağlamdı. Tıpkı duvar gibiydi ama şerefsiz vali kuşatmayı kazanamayacağını anlayınca ZPT ile çiti yıktırmıştı. Güzelim mekan piç olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Hendek vs. ile ilgili, çizgi romandan bir kare: İki karakterin sağ olması haricinde bir spoiler içermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar