Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 masa said: Bu bölüm iyiydi, heyecanlandım ben. Ama gene koyun gibi hep beraber kapının önüne birikmeleri saçma oldu. İkiye bölünebilirlerdi önlem olarak. olur mu hacı, kutuya bi tane handgun bıraktı ya akıllı bıdık. gittikleri yerin aslında güvenli olmadığını öğrenip oradan kaçacak, silahı alacak ve hepsini dövecek. sırf post apokaliptik ortamı seviyorum diye izliyorum ha başka nedeni yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 artık olaylar çok değişecek beyler. yeni mekan gerçek. artık gezmelere savaşmalara son verecekler. senelerce bu ortamda yaşamaya devam edecekler. sonra rick'in çocuğu büyüyecek, oynamak için bisikletle dışarı çıkacak, çöplerin arasında oyuncak ararken rick'in blender'a sakladığı silahı bulacak ve yanlışlıkla ateşleyip kendisini vuracak. sonra zombi olacak, rick tam bunu buldum derken kendi çocuğu tarafından ısırılacak. rick zombi olacak. dizi bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Laraken said: sırf post apokaliptik ortamı seviyorum diye izliyorum ha başka nedeni yok yani. al benden de o kadar. spo ben bu aoran'a ve bahsettiği alexander'a çok güvendim ya-hala da güveniyorum da--, hani terminus sonra governorın yerii falan hep güvenilip sonradan psikopatlık akan mekanlardı. bu sefer değil dedim ya, belki gerçekten insanlarla yeni bir hayat kurmak istiyorlardır. Ben de olsam zombileirn bastığı bir evrende 4-5 kişi yaşamak yerine, yeniden bir topluluk kurmak beraber kalkınmak geçinmek isterdim... lakin,uzun bir zaman ajan gibi grubu dinleme, takip etme,üstelik ne kadar kuşkucu tipler olduğunu da anlamış Rickler'in, tak diye vurabilirler tehlike sezdiklerinde, buna rağmen sakin sakin gidip kendini anlatmaya çalışma, hayatını tehlikeye atma... why?why?? dedim. Bir de resimlerde hiç insan yok detayına takıldım ben? neden olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 spo resimlerde iyi tutturamadım fokusu veya resimleri çıkartırken sıçtım falan diyodu ya onlar bana battı ya. Bence resimler tamamen fake ve bozuk çıkmış çünkü başkasının foto albümünden çekmiş resimleri ondan öyle bozuk. bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Sovereign said: spo resimlerde iyi tutturamadım fokusu veya resimleri çıkartırken sıçtım falan diyodu ya onlar bana battı ya. Bence resimler tamamen fake ve bozuk çıkmış çünkü başkasının foto albümünden çekmiş resimleri ondan öyle bozuk. bakalım nolcak spo ya evet, çünkü çok göstere göstere yaptılar, adamın biranda şok olması falan, hep kuşku uyandırıcı ama çok barizdi,o yüzden foto konusunda endişelenecek bir şey yok galba...ama bir sonraki bölümün promosunda da ben pek kasabada insan göremedim, bilerek de göstermemiş olabilirler.bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bir ipnelik furyasıdır gidiyor dizilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Final 90 dakka olacakmış. Penaltılara kalır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Diziden beklentim düşük. Bir banyo yapabilsinler temizlensinler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 rick 30 yaş gençleşti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ne bayik bir bolumdu:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Son üç bölümdür böyle. Epeydir böyleydi aslında. Bizim beklentimiz fazla sanırım. Ama Rick'in son dediğiyle ibrenin yönü dönüyor gibi. Yeni bir governor mı doğuyor yoksa? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Coldwind said: Diziden beklentim düşük. Bir banyo yapabilsinler temizlensinler yeter. İşte beklentilerim karşılığını buldu. Üstüne üstlük adam memur oldu KPSS'siz. Teşekkürler AMC. Sıra Daryl'de. Bu arada, 5x08'in (mid-season finale) sonunda şunu izleyen oldu mu? Ben hatırlamıyorum, sanırım geriye kalan 4 bölümde bunla alakalı bir şey olabilir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 morgan bi yerde çıkıp kurtarıcak ekibi bence ama kimbilir ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Coldwind said: Üstüne üstlük adam memur oldu KPSS'siz. Teşekkürler AMC. sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ahahaha iyi guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Güzel bölümdü.Yalnız ; mekan Bu yöneticisinin sürgün ettiği elemanların geri dönmesinden korktuğundan Rİck ve tayfasını bu kadar istiyor diye tahmin ediyorum.Yalnız bu dışarıya çaktırmadan giden kız acaba o sürgün edilenlerden birinin kızı fln mı.İz mi bırakıyor,işaret mi veriyor çözemedim.Çıkar onun da kokusu 1-2 bölüme heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 dizide genelde yeni karakterlere özenirlerdi, şimdikilerin geçmişleri tarzları falan biraz aceleye gelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Ben cok sonra basladim izlemeye. 4. sezona geldim ve ilk iki bolumu izledim. Cok kotu geldi bana. Umarim duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 big brother'a dönse bile ayıla bayıla izliyorum ya. bu arada rick mischone çarpışmasını bekliyor gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Bitiş değişik oldu haha. İyi adamların kötüye dönüşüne mi şahit olacağız? Sanmıyorum gerçi, sırf sonu karizmatik bitirmek için yapılmış gibi de durmadı değil. Carol'un kendini tanıttığı kısım gülümsetti, "i'm people's person" demesi asdfsd Son katılanlar hariç grup şu an o kadar badass ve tecrübeli duruyor ki bu saatten sonra yaptıkları her hata göze batacak. O yüzden bu şehir biraz insanlaştırıp aptallaştırmalı ki hikaye yürüsün. Yalnız şehrin bizimkilere bu kadar kolay güvenmesi ve bu zamana kadar gördüğümüz her toplulukta ilk oluşturulmuş olan asayiş birliğinin yeni gelen bir herif ile başlayacak olması ilginç. Sürgün yiyen 3 elemandan gelebilecek tehlikelere karşı korunma teorisi mantıklı duruyor. Belki de etliye sütlüye bulaşmayan istihdam karşılığı kendilerine sürekli bodyguard ayarlayan bir gruptur bunlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 dharma initiative yiyecekleri ne kadar siklikla air dropluyorlar acaba? o degilde rick'in jessie e bakislari falan direk https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/b0/a9/05/b0a9051a7aecedf967ab976007bae216.jpg kacari yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 "Boring death" apocalyps havası da iyice gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 aga nası bi bölümdü ya pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Seyretmesek de olur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 14 promo http://www.youtube.com/watch?v=iGiB3O50_7s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar