Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 atlaya atlaya izledim. yine çok kötüydü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 neyseki sezon 2nin sonunda bıraktım. siz hala 35dk dramanın arasında 2 gram heyecan arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 izleyeq bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 zeper said: gerildimm gene yaw=) spo Rick'in ailedeki psikopatlık bulaşıcı galba, Rick'in karısında biter, Rick'de başlar, onda biter, Carl da başlar...şimdi de kızı...=) -is he dead? -... - okay. Beth'i Rick'in kızı zannetmek için diziyi bir hayli dikkatsiz izlemek lazım. Dizide Macon'dan bahsedilmesi ve ileride oraya gidilebileceği izlenimi verilmesi ilginç. Macon, Telltale'in oyununda Lee'nin ailesinin yaşadığı, ilk başta kaldıkları motelin içinde olduğu şehirdi. Oyunla bağlantılı bir şeyler olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 vay anasını 4. sezon olmuş ve beth'i rick'in kızı zannederek izlemiş bunca zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ya yok tamam...bunca sezon öyle seyretmedim, CArl ufaktan Beth'e yazıyordu ben onları kafada match etmişim ordan Rick'in kızıdır diye bağlamışım,diyim de tüy dikeyim hepten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 di angeloda geldi yavasdan geliyor wire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 abicim sezonun ilk bölümünde koreli totoşla bizim hatunu yatakta görmek zorundamıyız !!'^'!^^+^+'' markette beyin özürlü gibi yakalanmaları ve içeriden çıkamamları gene epicti . Sarışın Rickin oğluna kaldı :D Gelecek bölüm feci aksiyon dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ya o paleye on gomlek buyuk o kiz sddfs. ufak gozuktuge bakmayin yasi var aslinda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kızında fazla büyük gözüktüğüne bakmayın küçük daha ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 where the fuck is wallace? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Silphatos said: where the fuck is wallace? WHERE'S WALLACE AT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 samaella said: Gelecek bölüm feci aksiyon dönecek hıı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Editor said: kızında fazla büyük gözüktüğüne bakmayın küçük daha ona göre :) 27 kucuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 da*fg? sarışın 27 miymiş abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 güzeldi bölüm klasik walking dead işte, nesini beğenmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben kendini öldüren kadına üzüldüm ya :( kurtarmalıydı onu bence iyi bir hikaye çıkardı ordanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Olm spoiler'a alın lan sığır mısınız? Çok daha güzel bir bölümdü geçen 2 boktan sezona göre, daha karanlık daha heyecanlı daha iyi atmosfer sağlamış bir bölümle açıldı 4. sezon, umarım devamında 2. ve 3. sezon gibi rezilliklere imza atmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 oha başlamış bu. spoları açıcaktım az kalsın geçen sezondan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gaboo said: güzeldi bölüm klasik walking dead işte, nesini beğenmediniz gerideki yorumları falan hiç okumadım da şu yüzden güzel değildi; son 1 dakika harici olan tüm olayları çıkar, sadece otur son 1 dakikayı izle gayet yeterli. dizi kendi kendine bi abla karakter üretti ormanın içinden, 10 dakika içinde de karakteri öldürdü. İleride tekrar karşısına falan çıkabilir orasını bilemem ama hayatında çok bişey değiştireceğini sanmıyorum. ayrıca; market sahnesinde ölen karakter zaten diziye yeni girmiş bi karakterdi, lüzumlu değildi, fazlasıyla harcanabilir bi karakterdi. o yüzden ölmesi ya da ölmemesi çok bişey değiştirmiyor ki beth bile siklemedi afedersin. Ve son olarak, markettekilerin zombiler düşerken tam anlamıyla embesile bağlamaları nedir abi? yeri geldiğinde 500 kişilik zombi ordusunun arasına dalıp hiyaa hiyaa diye ağız burun kesip parçalayan adamlar, yanlarında fazladan 5-10 kişi olmasına rağmen 30-40 tane zombiyle başa çıkamadılar, doğru düzgün kaçamadılar falan, elinde bıçak mal mal bekliyo, düşene sapla, düşene sapla zaten düşenlerin yarısının kafası dağıldı kendiliğinden öldü neyin tribindesiniz yani anlamadım ki. Benim için gerçekten kötü başladı dizi umarım iyi devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Suda hastalik mi var lan? Bide acilistaki kanli gozler hep var miydi? Bu bolum ekstra gosterilmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Suyla ilgili bir şey olduğunu düşündüm bende, nerd tipli elemanın walker olması falan durup dururken normal değil. Bu arada o walkerların tavandan düştüğü ortam baya karanlık, ve rain of zombies ciddi alan etkili bir spelldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 JestersTear said: Suyla ilgili bir şey olduğunu düşündüm bende, nerd tipli elemanın walker olması falan durup dururken normal değil. Bu arada o walkerların tavandan düştüğü ortam baya karanlık, ve rain of zombies ciddi alan etkili bir spelldir. Zaten herkes ölünce zombiye dönüşüyor, bütün bi sezonun olayı bunu ögrenmek, dizinin adının Walking Dead olmasının sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 İyide o eleman neden durup dururken ateşlendi, düştü geberdi onu ima etmiştim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 o ormandaki kadın Rome'da Octavia'yı oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar