Rukin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 amerikanın oyunları hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu sezon bitmiyormuydu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Hayır, dördüncü sezon için anlaşma yapıldı. Hani çizgi romandan çok farklı gidiyor ama, onun hikayesinin şu anda ulaştığı noktaya da daha yetişilmedi. Bu arada, dizinin ilk sezonu çizgi romanın birinci cildindeki olayları anlatıyordu, ikinci sezon ise ikinci cildindeki. Fakat 3. sezon, 3-4-5-6-7-8 numaralı ciltlere denk. Yani bu sezon malzemeyi epey bol kullandılar. Şu ana kadar 17 cilt çıktığı düşünülürse, bu hızla en fazla iki sezonda yetişirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Merle'ün kaçırdığı araba governer'ın yerine yaklaşırken jant değiştirdi bir sahnede fark eden olmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 inyormaynd said: Merle'ün kaçırdığı araba governer'ın yerine yaklaşırken jant değiştirdi bir sahnede fark eden olmadı mı ? merle arabada viski icerken sanki kesik eliyle iciyordu gibi aklimda kaldi benim de usenip bakamadim simdi adfsdsd janti ben de gordum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 araba yolda temizlendi. Zombiler gelmeden önce camları leş gibiydi, onlardan sonra parlıyordu. Dizi de fail çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bu koreliyi veya maggie'yi öldürtcekler bence sezon finalinde yoksa öyle yüzük müzük uğraşmazlardı. Dramayı arttırma amaçlı yapılmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 :( merle... :( adamdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Öldürdüler yine de bu Loriden kurtulamıyoruz. Kesin finalde bir şeyleri karıştıracak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://i.imgur.com/CL6bZOM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 nasıl güzel bölüm diyorsunuz abi şu bölüme? herkes zart zurt buluyor birbirini filan , acaip uyuz oluyorum o duruma.. marle nerden biliyordu orda olduklarını onların mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 dizinin başından beri ne bulsa yediler... Ulan insan bişi eker biçer bişi yapar. Etraf yemyeşil heryer çiftlik. erik elma falan yokmu arkadaş biyerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 günün belli saatlerini o depoda geçiriyor olabilirler,merle de onlarla çalıştığı için biliyordur,aynı zombileri tuttukları mekan gibi bir nevi gov 'nın tekelinde bir yer.Düzenli olarak shiftle birileri duruyor.şansa governorda ordaydı suBzer0 said: nasıl güzel bölüm diyorsunuz abi şu bölüme? herkes zart zurt buluyor birbirini filan , acaip uyuz oluyorum o duruma.. marle nerden biliyordu orda olduklarını onların mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 samaella said: dizinin başından beri ne bulsa yediler... Ulan insan bişi eker biçer bişi yapar. Etraf yemyeşil heryer çiftlik. erik elma falan yokmu arkadaş biyerde. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 suBzer0 said: nasıl güzel bölüm diyorsunuz abi şu bölüme? herkes zart zurt buluyor birbirini filan , acaip uyuz oluyorum o duruma.. marle nerden biliyordu orda olduklarını onların mesela? Michonne? Bulusma noktasi? Teslimat? Canlar caliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ve evet..en önemlisi bu.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Beni bu dizide çıldırtan en büyük olay. bunların bi yerlerde sürekli tıkılı basılı halde kalmış olmaları.. Ulan amerikanın diger yarısı ne alemde.. Ne diyo bunlar. Avrupa'da noluyo bunları bi aktarın.. Yani herifler sanki adada mahsur kaldı ve her yer zombi.. Koca amerika'da neler oluyo ne bitiyo hiçbişeyden haberimiz yok. İki avuç insan birbirine uyuz oldu 12 bölümdür onu izliyoz. Geçen sezonde Hörşil amca'nın çiftlik maceralarını izledik. Yani paramız yok kıtaya açılamıyoruz diyin tamam diyeli bizde. İlk sezon ne kadar efsaneydi sürekli bir ilerleme halindeler camp yapıp devam ediyolardı.. Bu kadar BAYIK olamaz yani bi zombie dizisi.. Şunu HBO'ya vericeksin show yaparlardı yemin ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Abi iletişim diye bişi yok adamlar bir yerden biryere gidiyorlar işte daha ne yapsınlar. Güvenli alan bulunca takılıyorlar sonra kaçıyorlar güvenli yer diye düşündükleri taraflara doğru. Benim sinir olduğum hapishane bahçesindeki zombilere dokunmamaları. Yani çık tencere tava telin bi tarafına al eline mızrak gibi bişi geleni öldür temizle ortalığı kapat kapıları gene eskisi gibi paşa paşa domates ek biber yetiştir. Görende sanki bahçada 5000 zombi var sanacak, topu topu 30 tanesi arada sıkışmışki dediğim metodla 1 saate hallederler. Veya sal piskopat bebeyi çldürsün bütün zombileri. Tam manyak oldu bebe valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Isin o kismi beni de cildirtiyor. Ulan tamam zombiler var dünya ele geciriliyor bilmemne de temizlik niye yapmiyosun. Sonucta sayili bu zikkimlar her gün belli sayida öldür temizle git gide temiz alanlari arttirirsin, ne bileyim hendek kaz bisey yap etc... Yani insan vs zombi noktasinda savasirken 0 zeka kullaniyor olmalari cok kötü. Michonne efsaneydi mesela tek basina olmasina ragmen icraat yapiyordu en azindan. Askeri üs falan ele gecirirsin yani yasamayi planliyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 saldırı bekliyorlar cünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 DeathLord said: suBzer0 said: nasıl güzel bölüm diyorsunuz abi şu bölüme? herkes zart zurt buluyor birbirini filan , acaip uyuz oluyorum o duruma.. marle nerden biliyordu orda olduklarını onların mesela? Michonne? Bulusma noktasi? Teslimat? Canlar caliyor mu? /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 DeathLord said: Isin o kismi beni de cildirtiyor. Ulan tamam zombiler var dünya ele geciriliyor bilmemne de temizlik niye yapmiyosun. Sonucta sayili bu zikkimlar her gün belli sayida öldür temizle git gide temiz alanlari arttirirsin, ne bileyim hendek kaz bisey yap etc... Yani insan vs zombi noktasinda savasirken 0 zeka kullaniyor olmalari cok kötü. Michonne efsaneydi mesela tek basina olmasina ragmen icraat yapiyordu en azindan. Askeri üs falan ele gecirirsin yani yasamayi planliyosan. Eğer olaya tamamen mantık çerçevesinden bakacaksak, zaten bu tür zombilerin dünyaya hakim hale gelmeleri mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ya zaten askeri üs falan nasil düser imkansiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 her canlı basına 5000 zombi dusuyor..ki bunların olayı zeki olmaları degil fazla olmaları..ve tek ısırıkta sende gidiyosun.cok sacma degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi yok belli yerlerin korunmuş olması lazım tak diye insanlık düşmez bir sürü sığınak vardır askeri üs vardır. kitle imha silahlarıyla yok edersin ya da bunlar açlıktan ölür bir şekilde ama mantık aramamak lazım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar