hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 0ne said: karacarsaf ve cubbeyi ne zaman serbest birakicaklar merak ediyorum. fransızlar yine ince gördüler diğer milletlerden önce yasakladılar burkayı falan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Myshkin said: sakal, küpe, dizüstü etek, tayt vb. bir yığın şey yasak kıyafet serbest olsa da. çakma özgürlük +1 Eskiden derlerdi ki;Okula isteyen mini etekle isteyen türbanla gelsin. Üniversitelere mini etek giyerek geliniyor ama türbanla gelinmiyor falan denilirdi Şimdi türban bazı derslerde serbest ama tayt,mini etek, vs vs vs yasak. Kıyafete özgürlükse herkes istediğini giyecek. Mini eteği desteklemiyorum ve savunmuyorum ama mini etek giymiş 10-11 yaşındaki kızın tuhaf karşılanma sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534091_450931104969116_487510423_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/480859_496773797021267_869983998_n.jpg ya hadi köyde kazak mazak giyilip gidilir de. şehirde bu durumda olan illa vardır. olmaz be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 amma drama yapmışsınız özel okula gitmemişsiniz belli bari özel çıkışına gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bi dakka ya ben durumun ciddiyetini yeni kavradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 LİSE ETEĞİ KALKAMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 liseli cagi bizden gectigi icin lise etegini kaldirabilirler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 lise etegi niye kalksin ya, sanki sadece liseliler giyiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi liselilerin lise eteği giymesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 liseliler disinda kimse disarda giymio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 lise eteginden daha iyi seyler var disarda giyilen, tayt mevsimine girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi burda onun üstüne bişeyler giyiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Biz iyi zamanda okuduk liseyi. Etek falan vardı. Ülkenin gelecek nesilleri için hiçbir umut göremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 tayt'a, mini etek+ugg kombinasyonuna canimiz feda ama lise eteginin havasi bi baskaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 pileli etek.. ow gawd why? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yıllar önce kadıköy rexin orda liseli bir kız görmüştüm.o günden beri baktığım her liseliyi o kızla kıyasladım o kadar başarılısını görmedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 adamlar önlerini minik minik açıyor işte.asıl mesele burda kılık kıyafet değil malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Büyük resmi görün arkadaşlar işte, teker teker her şey yapılıyor.Tüm seallar kırılmaya başlandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Flassh said: fakir öğrenciler farklı farklı giyinecemik hep özencek argümanı hiç samimi ve doğru değil ya, bu kadar düşünüyorsanız fakir öğrencileri yardım edin. üniformalı da üniformasız da herif fakirler, tek tip giydilerek bir şeyden kurtarmıyorsun o çocukları dogru diyosun ama tek tip uniforma sanalda olsa o esitsizligi biraz dengeliyor, bu da cocugun kendini ezik hissetmemesi icin onemli. universitelilerimiz kaldiramiyor daha zengin fakir ayrimini, hepimiz gorduk uni lerde o iki tipide, kucucuk cocuktan kaldirmasini bekliyoruz. bence yanlis bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Siniflar bildigin 2 ye boluncek, zengin kiz-oglanlar ve fakir olanlar diye. Hatta simdiki cocuklarin farkindaliklari asmis duzeyde, ilkokuldan baslar zengin- fakir muhabbeti cocuklar arasinda.Bayada kavga gurultu kopar aralarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 mini etek serbest değilse sokarım öyle serbestliğe türban serbest olacak ama etekler hala diz seviyesi... amaca gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 nedanko said: Flassh said: fakir öğrenciler farklı farklı giyinecemik hep özencek argümanı hiç samimi ve doğru değil ya, bu kadar düşünüyorsanız fakir öğrencileri yardım edin. üniformalı da üniformasız da herif fakirler, tek tip giydilerek bir şeyden kurtarmıyorsun o çocukları dogru diyosun ama tek tip uniforma sanalda olsa o esitsizligi biraz dengeliyor, bu da cocugun kendini ezik hissetmemesi icin onemli. universitelilerimiz kaldiramiyor daha zengin fakir ayrimini, hepimiz gorduk uni lerde o iki tipide, kucucuk cocuktan kaldirmasini bekliyoruz. bence yanlis bir hareket. cocuk ezik hissetymesin diye şimdi sanki aynı seyleri ghiymek veya eski seyleri giymek ayıpmış gibi saklayınca örtünce biz, sanki gercekten ayıpmıs gibi ogrenıyo cocuklar. sonra ömür billah egoları adam gibi gelişmemiş hep yaralı hep ezik, bütün işlevi prestij sağlamak olan consumer goods alıp duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 tamamen tekstil sektörünü canladırma amaçlı yapılıyor alınan forma en az 1-2 sen idare eder, normal kıyafetlere göre daha az yıkanır. serbest uygulamada ise her ay bayramlık alışverişi yapar gibi okulda giyilebilecek üst baş arayacak aileler her hafta çamaşır makinası çalışcak gardolaplara sığmıyacak daha büyükleri alınacak çocuk büyükcek üstüne olmuyacak, başkasına verecekler rengi solcak yer bezi olcak dahiyane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar