Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 KHaRoN said: Llama said: NolaxThensbane said: muhabbet kuşu için 50 bayaaa fazla değil mi? Birde birşey soracam bunları eve nasıl alıştırabiliriz. Yani sürekli salık halde iken kapı pencere açtıgımızda kaçmamasından bahsediyorum. alışmaz öyle gider... Benim ufaklik montunun ustune konup caktirmadan senle birlikte evden cikiyor. Farkedip bir de geri donuyorsun. Kacmaya yeltendigini gormedim su ana dek. Arada sirada oyuncak pesinde sacma ufak yerlere girip saklandigi oluyor bi tek. şu laftan sonra alasım geldi ama eşim istemedi şans işte :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Direk vermiyorum ben bunları,ya rondoda minicik yapıyorum yada bıçakla rondo kıvamında kesiyorum,5 senedir hiçbirşey olmadı şükür bu tariften.Maşallah hepsi cıvır cıvır yetişti.Islak kesinlikle verilmez,havluda kuruyana kadar bekletirim ben. KHaRoN said: mytheron said: Yem ucuz,su ucuz,arada yumurta haşlaması verirsin,elma armut,üzüm,maydanoz,dere otu,kıvırcık(pek önermiyorum ishal yapıyor) Aman abi aman, seytan doldurur. ufak kuslar icin muazzam tehlikeli bu 3 u. Uzumun kabugu, maydonoz falan bu ufakliklarda bogulmaya sebep verebilecek seyler. Su ana kadar olmadiysa buyuk sans. Uzumu soyup vermek, digerlerini ise vermemek lazim kesinlikle. Cok guzel yavrular, beyaz kanatli mavi erkek sanirim, baya yaramaz bakiyor. 40 gunluk civari tam muazzam alistirma zamani. Bir an once guzel yuvalar bulurlar ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 KHaRoN said: mytheron said: Yem ucuz,su ucuz,arada yumurta haşlaması verirsin,elma armut,üzüm,maydanoz,dere otu,kıvırcık(pek önermiyorum ishal yapıyor) Aman abi aman, seytan doldurur. ufak kuslar icin muazzam tehlikeli bu 3 u. Uzumun kabugu, maydonoz falan bu ufakliklarda bogulmaya sebep verebilecek seyler. Su ana kadar olmadiysa buyuk sans. Uzumu soyup vermek, digerlerini ise vermemek lazim kesinlikle. evet maydanoz kanaryayada muhabbet kuşunada yaramaz boğazına yapışır öldürür, ayrıca portakalda öldürebiliyor yutamıyor kuş inşallah kısa zamanda uzun yıllar ilgi sevgi verecek sahipler bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 alala bizim rahmetliye veriyordum çatır çatır yiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 NolaxThensbane said: alala bizim rahmetliye veriyordum çatır çatır yiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bende 5 senedir veriyorum bu tarifi kapış kapış gidenzi sonuçlar ortada :) ama herkuş sevmeyebiliyor o başka NolaxThensbane said: alala bizim rahmetliye veriyordum çatır çatır yiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 maydanozun yapraklarını kesip sapını veriyodum ben, hem sağa sola savurup oyun yapıp eğleniyordu hemde kemirip suyunu emiyordu. vitamin vitamindir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sdhahad böyle yapılacağını biliyordum :D bizimki yaşlılıktan öldü 9sene bizimle kaldı sokaktan gelmişti geldiğinde hazır paketti (yetişkin 6kelime bilgisi falan vardı) herhalde totalde 10-11yaşında öldü kuş eceliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 severken öldürürüm diye almıyorum bunlardan. uzaktan seviyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Patide satılık hayvan evet çok mantıklı... Hani doğal bir hayvan olsa neyse sen yapmışsın birde satılma ihtimali çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abu guşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 süper bir üretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yeni flörtleştiğim kızın bugün muhabbet kuşu ölmüş ya la şimdi öğrendim haddini aşan bir jest mi yapsam acaba ama bağlanmasını da çok istemem şimdi ama çok da içimden geliyo hey allah ya sfd kuşlar da çok güzel ah yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oy bende o taktikle tavlamıştım.. işe yarıyor. al hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi ne bileyim kız tavlanıyo kendi kendine tarafımdan yani ekstra bişey ypamama gerek yok bişeyler yaparsam iyice şey olmasın ben yaramazlık yapmak istiyorum biraz bu kız fazla iyi sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi. içinden geliyorsa yap jest. hani sen de mutlu olursun harbi içinden geliyorsa. gayet de samimi olur bence. ayrıca sarı olan çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kuşu öldü diye canlı bi kuş alıp bunu uzatıp KUŞUN ÖLDÜ BUNU AL mı diyeceksin ? mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hayvanları hediye niyetine kullanmasanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi satılık kedi denince herkes rage yaparken satılık kuş olunca niye tepki yok ben onu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Abi kavga etmeyin,şu pamuk gibilere bakıp rage yapmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Xenocide said: abi satılık kedi denince herkes rage yaparken satılık kuş olunca niye tepki yok ben onu anlamış değilim. aquila said: ucuz. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 mytheron said: Abi kavga etmeyin,şu pamuk gibilere bakıp rage yapmak mümkün mü? tam satıcı çıktı bu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ahahaha ne alakası var abi,ama patiden sevenler alırsa sevinirim enazından sevene verdiğimi bilerek içim rahat olur. calimero said: mytheron said: Abi kavga etmeyin,şu pamuk gibilere bakıp rage yapmak mümkün mü? tam satıcı çıktı bu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ne olursa olsun patide evcil hayvan satışı yasak diye biliyorum. go tws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar