Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Sanica Boru Elazığspor - Galatasaray | 24.11.2012 @19.00

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

insanlarin ortada olan seyi görmeyi ve kabullenmeyi kendilerine yediremeyip, more qq,aglamayin zaa cekmesi...

paticik futbol'un bariz en yetersiz noktasi

Koskoca sikeyi once camia, sonra ulke bazinda gormezden gelip sonra kacirilan bi penalti icin bu kadar yaygara yapilmasina aglamayin denmesinde ne densin.

Sonra ortada olani gormuyorsunuz, lan goruyoruz iste adam bir adim onde hakemde tekrarlatmamis cogu kez oldugu gibi napalim yani.

Sikeye agzini acmayan herifler surda yanlis bir karardan dolayi lider olamadilar diye hakki yendiyi oynuyorlar.

Aglamayin o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi hafta Canerin kırmızısı bi hafta 1 metre önde duran kaleci bilmemnesi... Ne bu be? Bu millet kaç senedir nerede izlemiş futbolu? İspanya'da İngiltere'de falan da bunlar AYNEN oluyordur çünkü, başka biyerlerin furboluna alışık olmalılar...

Ya da kasıt ararım ben, manupilasyon amaçlı veya idareyi baskı altına alma amaçlı. Durduk yere bu kadar ağlamaya meraklı olamaz bir taraftar grubu.
Sosyal ağlarda paylaş

O ağlamayı bilerek yaptım açıkçası. Bana Pati'ye özgü u laflar demeyin lol. Açtırtmayalım arşivleri, hele ki Zegna hiç konuşmasa daha iyi olur. Defalarca burada aadm gibi tartıştığımızda, QQ MOAR, AĞLAMA MELİSSSS çeken biz değiliz kusura bakmayın. Hiç bir zaman yanlış bir kararı savunmam, ama geçelim bunları. Bu kural tarihte adam gibi uygulanmış bir kural değil, yapacak bir şey yok, bunun üzerinden yaygara koparmak anlamsız. Bu kuralın ihlal edildiği onlarca penaltı izledik hepimiz şimdi bunu abartmanın gereksiz olduğunu söylüyoruz. Elazığ yetemedi, atamadı, zaten maçı da haketmemişti, bu kadar.

Hea evet kardeş kasıt var. YİNE FENERBAHÇEYİ BİTİRME ÇALIŞMALARI BUNLAR!!!!11!!!!....Hayır saçmaladığınız nokta hep orası zaten. Fırat FB'yi bitirmek için çıktı, hakem GS'yi kollamak için çıktı. Bu işte bir iş olması lazım. Hükümet de FB'ye karşıydı, cemaat de karşıydı. Herkes FB'ye karşı, büyük oyunlar oynanıyor...dfss...
Sistematik olarak GS şampiyon yapılmak isteniyor arkadaşlar bravo. Önce Fırat'ın Caner'e karşı verdiği kart, geçen gün de penaltı pozisyonu. Hatta hakem öyle bir ayarladı ki penaltıyı vereyim dedi, kaleye Melo geçer dedi, öne çıkar şimdi bu gavat dedi, ben de çalmam kurtarır penaltıyı keh keh plan tamamlanmış olur dedi. Aynen öyle oldu. Daha büyük resmin küçük parçaları bunlar. Devamı gelecek. İnce kıyım başladı....

Burda geçen sene zilyon yaygara kopardı BJK taraftarı GS maçı için. Noldu pozisyonlara bir de baktık ki yok öyle bir durum abartıyor insanlar. Aylarca ağladı BJK taraftarı yok şu kartımız verilmedi o bu verilmedi diye. Gitti şampiyon oldu aynı sene. Sayfalarca metiye düzdü kendi sitesinde C. Çakır bize penaltı çalmıyor, hakkımızı yiyor diye, tak dedi Guti'ye penaltıyı verdi. İş ağlama noktasına gelince kendinizi başkalarıyla karıştırmayın.
Pozisyon hatalı olduğunu biz de biliyoruz, ama şu pozisyon için bu kadar abartma ve yaygara o kadar komik ki. Hele ki şu son 2 senedir futbolda olan şeylerin ne kadar örtbas edildiği görülünce GS aleyhine en ufak birşeyde nasıl da millet saldırdığını görmek komik olan. O, ağlamayın melis'lerin altında bu yatıyor açıkçası. Hatayı ben kabul ediyorum, ama bu bize de karşı olabilirdi gayet, ben hayatımda bu kuralın uygulandığı 1 ya da 2 penaltı gördüm, ihlal edildiği onlarca penaltı gördüm. Burada gidip kasıt ararsam ben, gelin bana da ZAAA çekin GS'ye karşı böyle bir durum olursa. Hayır zaten kalede oyuncu var, eğer yetemeyip atamıyorsan kusura bakma, pek konuşmayacaksın. İşin komik olanı da o zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ortada tek bir haftada yapılmış ve anında 4 (hadi penaltıyı geç, 2 olsun) puan fark ettirmiş bariz hatalar varken ne kadar edit üstüne edit atıp karikatürize edersen et insanlar bir tepki gösterecektir, bunun adını ağlamak koymak da gelişmemişlik olur bence.

Olağan hakem hatası ise sezon içinde bir yerlerde dengelenir zaten, görücez o kadarını, şimdiden komplo moduna girmenin alemi yok tabii ki haklısın. Dengelenirse o hafta da siz "ağlayacaksınız" ayrıca, bunun kaçarı yok. Dediğim gibi Türk taraftarının mantığı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama sıkıntı olayı FB-GS tarafına çekmek. Şimdi Fırat'ın yaptığı hatayla dünkü hatanın mesela ne alakası var değil mi. Ama bunları bir tutmanın, FB'yi engelliyorlar, BJK'nin liderliğini kesiyorlar yaygarası yapmak mantıksız.

Şu yukarıdaki kuralın uygulanmadığı onlarca yüzlerce maç izledik. Ben uygulandığı 1-2 maç hatırlıyorum. Zaten kalede oyuncu var. Tamam hatalı karar ama burada yetemeyip atamıyorsan da kusura bakma susup oturacaksın. Madem açın çok daraldı, vurma uyar hakemi bakalım.
Hatalı karar olabilir, abartmaya büyük şeylere girmeye yok. Elazığ zaten haketmedi, kazanamayacağı, puan alamayacağı maçtı, alamadı. Bu kadar...
Kasıtlı hakem gider penaltıyı da vermez, ben neyin yaygarası bu anlamıyorum...
Yani işin burada sıkıntısı Elazığ'lı futbolcu veya T.direktörden çok FB ve BJK'nin olaya tepki vermesi. Hani sorsalar Y. Vural'a ne diyorsun diye, gider o atamayanı döver hakemle işi olmaz dfsfss...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bu kuralın uygulandığı tek bir maç hatırlıyorum o da amerika birleşik devletlerinde yapılan bir karşılaşmaydı mls ligi mi deniyor ne deniyor bilmiyorum. hakem ard arda 3 kere penaltı kullandırdı ve 3.de golü attı futbolcu öyle geçerli saydı. başka da böyle çizgiye bakılan maç görmedim. maç tekrarlansın da milletin ağzı kapansın hatta kalede melo olsun muslera yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...