kozlowski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Arkadaşlar 600-700 arası bütçem var .Çoğunlukla wi-fi le internette takılmak için istiyorum .Sony xperia U hoşuma gitti. http://www.hizlial.com/u02.044.4140.0003/sony-xperia-u-4-gb-black Ekranı daha büyük olabilir .Marka olarak sony ,htc hoşuma gidiyor.Yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 O fiyata daha iyisi yok. O fiyat dilimindeki guclu GPU'lu veya cift cekirdekli tek telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Motorola Atrix, 4 inç ekran, 1gb ram, 1ghz çift çekidek işlemci, hepsiburada.com da 679 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 samsung s2 ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 motorola kalite olarak nasıl şuan ? eskiden pek sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Atrix yaramaz. ICS yok, 2.3'de kalmis. S2'de 1000TL en asagi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kanuni said: samsung s2 ne kadar ? http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9100-galaxy-s-ii-12-ghz-dual-core-16-gb-beyaz/productDetails.aspx?productId=telcepsami9100be&categoryId=371946 1.179tl s2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 oha yuh.. olmadi o zaman. nerdeyse s3 fiyati ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bir kaç yorum okudum, iyi diyorlar 1900 küsür miliamper pili var. 275 ppi ekran falan. Ne için kullanacaksın o öenemli tabi, ben sadece sörf yapıyorum telefonda. Dolayısı ile ics 4.0, ice cream zerre işim olmuyor. Benim gibi bir kullanıcıysan kaçırılmaz fırsat, ekranıda 4 inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 2.el güzel cihazlar var ama güvenemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Motorola her zaman iyi donanim ile geliyor zaten, tank gibi de yapiyorlar zaten; ama sonra tank gibi iste, sorun cikarmaz diyip oyle birakiyorlar. Yazilim guncellemesi gelmiyor. Samsung'dan bile kotu o konuda, Samsung en azindan S2 ve S3 arasinda cikardigi 17 Galaxy modelinin 6'sini Jelly Bean'e guncelleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kullanım amacım kasmadan internette forum takip etmek,haber vs okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Benim gibi kullanıcı olacaksın demek ki :), ekranı büyük olsun, işlemcisi ve ramide iyi. Atrix al geç derim. Sony de iyi gergenin veridği ama ekranı 3.5 inç. Yarım inc aslında bayağu fark ediyor, belirli bir süre kullandıkdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/htc-htc_one_v_blk-one-v-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=60958 İndirim varken vatanda,bir 30 tl koy 700 un ustune , kap bir tane bundan, bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Vatan'daki fiyatlara demin ben de baktım, Galaxy Note 2 almak istiyorum, Samsung'un kendi dükkanı ve Turkcell'de 1800 civarı fiyat verdiler, Vatan hesapta 2.399'dan 30% indirerek 1679'a çekiyo fiyatı, yine ucuz tabii ki fiyat heryere göre fakat normalde cihazların fiyatları zaten o kadar yüksek değil. Telefonda kar marjı diğer ürünlerdeki gibi değil anlaşılan, ya da çok büyük adetlerde çekmiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 HTC one V ile sony xperia sola arasında ne fark var ? ikiside 3.7 ikiside 4gb sola 670 tl ? hangisi daha iyi ? http://www.hizlial.com/u02.044.4140.0007/sony-xperia-sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Sola teknolojik olarak kat kat daha ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 2.el temiz bir s2 bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bence de temiz bir S2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Quo-Vadis said: http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/htc-htc_one_v_blk-one-v-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=60958 İndirim varken vatanda,bir 30 tl koy 700 un ustune , kap bir tane bundan, bak keyfine. çok şık bir telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Xperia U ya da Sola tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bende xperia u beyaz cihaz var tarifeye ek 19 tl diye aldım.Memnunmuyum dersen iyi derecede çoğu üst cihaza taş çıkartır.Lakin bundan önce 4'3 inc ekran kullandıgımdan alışamadım . Yanar dönerli olması artısı bence zart zurt altındaki ledi değiştirebiliyorum.Ama istersen sana satarım gidipte 0 alma bu kıyağıda kimseye yapmam .Al bak memnun kalmazsan suratıma tükürürsün ,çokda ucuza 24 ay garantili faturalı he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yeni topik açmiyim benim max 1200 bütçem var ne almalı ? Büyük telefonları sevmiyorum , s3 bence çok büyük mesela teşekkürleeer s2 , n9 , xperia s 3 lüsüne takıldım sd kart girişi , yedek pil taşıyabilme önemli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Daha once de yazmistim, 900-1300 arasi olu market. Orta seviye telefonlarla ust seviyeler arasi tam. Ya Telefoncu.com gibi ne oldugu belirsiz' surekli adres degistiren sitelerden ust model bir sey al; ya da Xperia sola gibi orta sinifin en iyi telefonlarindan al. Tam o araya oturan bildigim tel telefon ama HTC Desire X. Onu da alabilirsin. Sola daha iyi ama ondan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 biraz bayağı olacak ama solanın tipini beğenmedim alttaki o çıkıntı çok gözüme batıyor xperia s mesela , çok daha şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar