Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600-700 arası smartphone tavsiyesi

kozlowski

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç yorum okudum, iyi diyorlar 1900 küsür miliamper pili var. 275 ppi ekran falan.

Ne için kullanacaksın o öenemli tabi, ben sadece sörf yapıyorum telefonda. Dolayısı ile ics 4.0, ice cream zerre işim olmuyor.

Benim gibi bir kullanıcıysan kaçırılmaz fırsat, ekranıda 4 inc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Motorola her zaman iyi donanim ile geliyor zaten, tank gibi de yapiyorlar zaten; ama sonra tank gibi iste, sorun cikarmaz diyip oyle birakiyorlar. Yazilim guncellemesi gelmiyor. Samsung'dan bile kotu o konuda, Samsung en azindan S2 ve S3 arasinda cikardigi 17 Galaxy modelinin 6'sini Jelly Bean'e guncelleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan'daki fiyatlara demin ben de baktım, Galaxy Note 2 almak istiyorum, Samsung'un kendi dükkanı ve Turkcell'de 1800 civarı fiyat verdiler, Vatan hesapta 2.399'dan 30% indirerek 1679'a çekiyo fiyatı, yine ucuz tabii ki fiyat heryere göre fakat normalde cihazların fiyatları zaten o kadar yüksek değil.

Telefonda kar marjı diğer ürünlerdeki gibi değil anlaşılan, ya da çok büyük adetlerde çekmiyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende xperia u beyaz cihaz var tarifeye ek 19 tl diye aldım.Memnunmuyum dersen iyi derecede çoğu üst cihaza taş çıkartır.Lakin bundan önce 4'3 inc ekran kullandıgımdan alışamadım .

Yanar dönerli olması artısı bence zart zurt altındaki ledi değiştirebiliyorum.Ama istersen sana satarım gidipte 0 alma bu kıyağıda kimseye yapmam .Al bak memnun kalmazsan suratıma tükürürsün ,çokda ucuza 24 ay garantili faturalı he
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Daha once de yazmistim, 900-1300 arasi olu market. Orta seviye telefonlarla ust seviyeler arasi tam. Ya Telefoncu.com gibi ne oldugu belirsiz' surekli adres degistiren sitelerden ust model bir sey al; ya da Xperia sola gibi orta sinifin en iyi telefonlarindan al.

Tam o araya oturan bildigim tel telefon ama HTC Desire X. Onu da alabilirsin. Sola daha iyi ama ondan bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...