toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kac dakika suruyor gosteri/film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 reyou said: Ardeth said: bu bildiğin stand up mı? adamın stand uplarının en komik kısımları bence seyirci ile etkileşim içersinde olduğu yerlerdi şimdi adam sahnede seyircisiz düz stand up mı yapıyor? abi youtube da bi cem yilmaz falan diye arat allasen sdfsdf seyici ile etkilesimin ne alakasi var, adamin daha onceki dvd lerini falan izlemedinmi, tiyatro sahnesindeki gosteriyi dvd ye cekip koyuyolar iste, milletle tas catlasa 2-3 dakka konusuyo tum gosteri boyunca nasi bi bakis acisidir bu ahahah yoo izledim ve seyirci ile iletişim halindeylen yaptığı espirileri de çok sevdim birader. hangi espiriyi daha çok sevdiğimin memuru musun? bence 3-4 şaka yapıp arada durup seyirciye satşması (dozunu abartmadan) oldukça zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yanlız o seyriciğe sataşmalarının bir çoğu mizansen sorup hemen kendi cevap verio arada var tabi cevap veren ama çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ama genelde cevap üzerine inşa ediyor mesela anestezi teknisyeni gibi. kendi kendine de yapar aynı espiriyi tabi, hikayenin arka planını verip ama aynı havayı yaratmaz bence. neyse daha izlemedim zaten bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 valla telekom gosterisinde (3 saat suren) 4 bilemedin 5 farklı kisi ile iletisime gecmistir. bunların neredeyse tamamında da cevabı beklemeden, ya da aldıgı cevabı sallamadan konuya kendi devam etmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 dun gittim.normal gosterilerinden farkı yoktu.komikti evet ama belden yukarı çıkmakta zorlandı esprilerinde.sinemada gidip izledigime pisman oldum.ses kaydı yeter hatta sinema cekimi bulursanız paranız cebinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben 2 ay kadar önce Maslak'ta eşimle izlemiştim ve beğenmemiştim. Sinemada bence izlemeye hiç değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 CMYLMZ daha güzeldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Ne kadar sürüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Kakabüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Fistan said: dun gittim.normal gosterilerinden farkı yoktu.komikti evet ama belden yukarı çıkmakta zorlandı esprilerinde.sinemada gidip izledigime pisman oldum.ses kaydı yeter hatta sinema cekimi bulursanız paranız cebinde kalır. dün 3 sinema gezdim, hepsinde 22 seansına kadar full du.. sonra vazgeçtim netten izlerim diye, iyikide gitmemişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Dartanian said: Ne kadar sürüyo? 2.5 saat sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bos bi seansta ailecek gidelim dedik resmen pisman oldum, kesinlikle aile ile gidilicek bisi degil en basta, digerlerini beraber izlemistik ama bunda kafadan bokunu cikarmayi basarmis belden asagi esprilerin, hani canli olsa tikandi yetemedi dicemde oda degil cem yilmaz turk halkini cok guzel cozmus, orta kisimlar filan guzeldi baya ama salonda anca eki meki tebessum oldu, is cinsel organ esprilerine geldigi zaman koltuklari tekmeliyordu millet gulmekten, bu kadarmi seks konusmaya ac bir milletiz ya? bitanede menapoz teyze vardi arkada oturan, isterik cigliklarla guluyor belden asagi esprilere, tepiniyro resmen, 10 dakika arada bu birinle konusuyo, diyalog aynen su: -e cem yilmaz iste, gosteri cok bayik ama inan verdigim apraya acidim, gulunecek bisi yok iste hep kufur, belden asagi espriler filan, cikicam ama girdik iste bi kere ikinci yarida en cok bu teyze guldu tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 o paraya iyi bile gülmüşsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ben de şimdi Budak 00:00 seansından geliyorum, full'dü salon. Acaip güldük, çok beğendim. Herkes belden aşağı belden aşağı diyor da bence değildi dendiği kadar. En yumuşatılmış, en naif esprilerdi konu üzerinde yapılabilecek. Daha önce ki gösterileri daha cinsel içerikliydi diyebilirim hatta. En iyi gösterisi bence bu, çok olgun, kontrollü, duraksamayan, her konusu zevkli ve "derdi olan" bir gösteri olmuş. Adam en iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bugün gidicektim, 3 saat olduğunu öğrenince vazgeçtim,sıkılırım lan ben 3 saat sinema salonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ben geçenlerde gittim de, sıkılmıyosun valla, bi 3 saat daha giderdi anlatsa. Bu arada iyi ya, gayet iyi yani. Beğenmeyenler nasıl beğenmemiş acaba yani bi önceki kadar iyiydi, hatta daha iyi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sabah anacığımı da kapızladım, beraber gittik. tıklım tıklımdı, ulan 2.5 hafta oldu hala kapalı gişe oynuyor herif. 2008'deki show'u ve soru cevap kadar gülmedim, ama bu demek değil ki anıra anıra gülmediğim sahneler yoktu. sinema ortamında bu kadar olurmuş, adam gene en iyisin yapmış. tespit konusunda en başarılı türk sanırım kendisi. sadece başta teknoloji kısmını biraz uzattı, biraz daha konu çeşitliliği olabilirdi sanki ilk yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 -Deno- said: sabah anacığımı da kapızladım, beraber gittik. tıklım tıklımdı, ulan 2.5 hafta oldu hala kapalı gişe oynuyor herif. 2008'deki show'u ve soru cevap kadar gülmedim, ama bu demek değil ki anıra anıra gülmediğim sahneler yoktu. sinema ortamında bu kadar olurmuş, adam gene en iyisin yapmış. tespit konusunda en başarılı türk sanırım kendisi. sadece başta teknoloji kısmını biraz uzattı, biraz daha konu çeşitliliği olabilirdi sanki ilk yarıda. AĞIR SPOİLER Hİ GUYS! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Burda anırdın di mi sfgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: Ben geçenlerde gittim de, sıkılmıyosun valla, bi 3 saat daha giderdi anlatsa. Bu arada iyi ya, gayet iyi yani. Beğenmeyenler nasıl beğenmemiş acaba yani bi önceki kadar iyiydi, hatta daha iyi belki. Evde böyle yaya yaya osura osura izlemekten daha çok keyif alıyorum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: -Deno- said: sabah anacığımı da kapızladım, beraber gittik. tıklım tıklımdı, ulan 2.5 hafta oldu hala kapalı gişe oynuyor herif. 2008'deki show'u ve soru cevap kadar gülmedim, ama bu demek değil ki anıra anıra gülmediğim sahneler yoktu. sinema ortamında bu kadar olurmuş, adam gene en iyisin yapmış. tespit konusunda en başarılı türk sanırım kendisi. sadece başta teknoloji kısmını biraz uzattı, biraz daha konu çeşitliliği olabilirdi sanki ilk yarıda. AĞIR SPOİLER Hİ GUYS! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Burda anırdın di mi sfgsfd abi o efsaneydi beeee bi de aygaz'ın o müziğini benim kadar duyan olmamıştır, her allahın günü 3 kere geçerdi evin önünden çocukkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 düşmedi mi daha bu annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ben sevmedim de durum viktorun söylediği gibi zaten aşağı yukarı.Sorun cinsellik üzerinden espri yapması da değil kaliteyi düşürüp işini sadece para için yapmaya başlamış olması bana göre.Önceden kendinden birşeyler katarak kaliteli iş yapıp hakettiğini düşündüğü fiyata satardı.Şimdi sürümden kazanayım diyip sikko esprileri yutturmaya başladı gidiyor nasıl olsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Beğenmeyene saygı duymak lazım ama sorun çogu kişi için cinsellik olmuş sanırım ? İyi güzel hoş da cinsellik yada belden aşşagıya olmadan kalite ile karamizah ile onca saati nasıl doldurursun önceki gösterilerinde gösteri 3 saat ise bunun zaten 1 saati salondaki adamlara laf atması ile geçiyordu. Böylesi çok daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 anlaşılmıyor ya dedikleri bir de dar dar giymiş sublimal yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar