MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Zombi candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 biz goremeyiz bence buyuk bi felaket ama cokta uzun omru yok 500 1000 yila çöker bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 zombi olursan ne güzel lan ziyafet her taraf yemek dolu. sldfkşdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dunyaya dusuk iq lar hakim olacak ilerde neydi o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yeni bir dünya savaşı kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 silence of the dumbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Zombiden zombiye fark var ama. Konu beklediğiniz felaketten zombie apocalypse e dönmüş. Zombieden zombieye de fark var. Bi walking deaddeki gibi babaannelerin bile rahatlıkla öldürebileceği slow-mo zombieler var, bir de 28 days laterdaki gibi kaçacak delik aradıkların. Walking deaddekiler olsa oh ne rahat da diğerleri sıkar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 zombieaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fistan said: dunyaya dusuk iq lar hakim olacak ilerde neydi o film ben age of stupid'i biliyorum başka bi film de mi var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 razzRaziel said: yapay zeka da yok evet gözüm şıklarda Skynet aradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 moncici said: Fistan said: dunyaya dusuk iq lar hakim olacak ilerde neydi o film http://www.imdb.com/title/tt0387808/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Niye sadece buzul çağı şıkkı türkçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bir donem bush hakimdi dunyaya, gectik o felaketi. zaten hepimiz bir nevi zombie degil miyiz? yeme beni. kimi yiyorsun allah askina? yerim bunu ham yaparim ham sen ne seker seysin yerim seni hayatimizin cok buyuk bi parcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 moncici said: ben age of stupid'i biliyorum başka bi film de mi var acaba zipzip 'in dedigi idiocracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 senko said: çalışarak yavaş yavaş ölmek. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Justin Bieber Türk Telekom Arena konseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 taş ve sopalarla olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 kuran da kiyamet tasvirleri cok guzel anlatiliyor dicem zindigin biri cikacak asap bozacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 asap olsun o zaman EKHEÜHEKHÜEKHEÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 benjani said: cinsel devrim bekliyorum ben en mantıklı cevap şu sdlkajgş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 chrome said: komikli şık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 48%, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 lan iki saattir küresel ısınmayla ilgili bişeyler okuyorum. hala karbondioksit salınımının sıcaklığı etkilediğine dair net bi şey bulamadım. bi diğer tüm makalelere hükmeden makale falan bulun bana uğraştırmayın artık ya. global warming swindle diye bi belgesel izledim bi de, adamlar tam tersini savunuyor bu işlerin. pek inandırıcı gelmedi ama yine de mantıklı tarafları var. var mı bi ekolojist bi coğraftacı kel öğretmen aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sera etkisi : http://tr.wikipedia.org/wiki/Sera_etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 baboletti ilkokul bilgisi bu. adamlar diyor ki insanın sebep olduğu karbonhidrat salınımı toplam sera gazı miktarının çok küçük bir parçası ve bu dramatik bir değişikliğe sebep olmaz. asıl belirleyici güneştir diyorlar. bunun aksini ispat eden bir yazı okumadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar