Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kaloriferden bildiğin tıkırtı sesi geliyor, garip bir şekilde o ısı ayarlama düğmesinin ortasına elimi bastırınca da kesiliyor. Nedir bu? çaresi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Isı ayarlama düğmesi? Vanadan bahsediyorsun di mi? Yeni açtıysan yeni ısınıyorsa termik genleşmelerden ötürü ses yapması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 merkezi sistemli her evde uyanırım şu ses yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Alt komşu şikayete gelmişti bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 SeaGle said: Isı ayarlama düğmesi? Vanadan bahsediyorsun di mi? Yeni açtıysan yeni ısınıyorsa termik genleşmelerden ötürü ses yapması normal. purjör anahtarlık bir durum yok yani? iyi iyi :D borunun içinin pislenmesi gibi bir durum mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 gittikçe yavaşlar sonra susar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 welkam tu kalorifer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bizim kalorifer beste yapıyor abi ne tıkırtısı :) Bir ara heves ettim kaydedeyim sesi diye ama telefonla çekilmiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 çok ses yapıyosun diye komşular borulara vuruyodur yukardan kenksssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kaloriferde yatır vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bizimkinde dj gömülü o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Yaş mamayı kes. Kuru mama ver bir müdded. Tıkıntısı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 platin meme yapmıştır, 220 lik zımparayla temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 valla dün gece boyunca bir su akma sesi geldi, altıma işemeden uyudum allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 >Kalorifer >Not central heating Confirmed for poorfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 kalorifer = mazot = rich aylık 400 falan yakıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 PastorOfMuppets said: >Kalorifer >Not central heating Confirmed for poorfag. tabi lan ne sandın öğrenci evi burası, doğalgaz zamlarının ilk duraklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kardeşim ben de çok fakirim, bi ellilik alayım paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 olum benim ceketi satsak içeriz lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 fakir denmiş doğalgaz faturası girmesin diye battaniye altından çıkmıyorum loooool az kaldı şundan alıcam yakında http://www.surftilyoudrop.com/images/snuggieblanket.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kombinin basıncıyla alakası olabilir mi bu sesin? Xunn, babacum bence ortada kamp ateşi yakıp onun içine atalım. Kimse yanaşmıyor bu önerime ama denemek gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar