akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yorumlarınızı alayım ölüm kalıcı loot serbest oynıyan varmı ? ölünce uo daki gibi millet loot etmeden önce ooOOooO diye cesede koşuyormuşuz 100 kişilik raid varmış falam filan beta keyim var download yapmaya değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ilginc ama asian grafikler (td) permadeath'e de gerek yok be abi uo gibi oyun yapamadilar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ilginç görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Eger elinde fazla beta keyi'i olan varsa bana gonderen kisiye bir vefa borcum olsun. kacirmisim beta keyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hardcore ne zamandan beri tek hakkının olması haline geldi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sword art online :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Siteye girdim. Screenshotlara baktım. 1- Yine uzak doğu grafikleri 2- F2P Kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?42,5677306,5677306#msg-5677306 vay be bunu dahi acmisim zamaninda konu olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Xenocide said: hardcore ne zamandan beri tek hakkının olması haline geldi ya :/ Diablonun hardcore modu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.gamesradar.com/keygiveaways/wizardryonline/ beta anahtari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ben de beta key arıyordum, teşekkürler Kanuni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ya oyunun alt yapisi cok iyi bence de... grafikler animasyon ve oynanabilirlik can sikici olabilir. grup kurup dungeon yapiyorsun, gruptakiler senin ustundekileri kiskanip seni oldurebiliyorlar, oldurunce criminal status aliyorlar, dungeonlar eski tarz rpg ler gibi, haritasi kapali bir sey bilmiyorsun girince, harita sen gittikce aciliyor, ona bas surasi acilsin suna bas surasi kapansin gibi seyler var , merdiven tirmanma, kapilari kavrayip aralama gibi minik detaylar var. saldiri savas fena degil gibi. oyunda olunce reslenebiliyorsun ama resin bir yuzdesi var devamli %100 res gibi bir durum yok anladigim, baskalari senin cesedini lootlayabiliyor veya tasiyip seni canlandirabiliyorlar. hic birisi olmassa o char siliniyor oyundan anladigim. ana bir soul accountun var ona bagli yeni karakterler aciyorsun. perma death var ama oyle zart diye oluyorsun diye bir sey yok sanirim. en azindan bu guzel cat diye olmektense senin reslenmen veya senin cesedi tasiyip canlandirmalari guzel ama sanirim lootlandigin icin ciplak falan cikiyorsundur. acikcasi bir grupla eglenceli olabilir eminde olamiyorum cunku bu guzel dusunceyi bu animasyon grafik ve oynanabilirlikle cok iyi sivamislar. devam edeyim biraz daha, ha bu arada ilk bastaki tutorial kismini oynayin cok bayik fena kotu hazirlanmis ama anlatiyor bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 authorization server full please wait diyo 10dkdır. halen ard arda denemekteyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ızdırap bir arayüz ızdırap bir oynanış, soe den yeni bir, güzel fikrimiz var ama oyun yapmayı beceremiyoruz, oyunu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi bu oyun 2 senelik falan zaten SOE japonyadan ithal etmiş bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 2 yil once fail etmis o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Open Beta oldu... Merak eden varsa Açıklama ve Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben beğendim izlediğim kadarını 1 party adamla epey keyif alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Dark souls mmo diolar. 1 party 100 kişi olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ds deki gibi hoplama zıplama havada 3 takla parande serbest burgu yoksa oynanır kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Kontroller falan çok leş ama ya.. + avrupa'da değil serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar