Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizardry Online


akirafes

Öne çıkan mesajlar

ya oyunun alt yapisi cok iyi bence de... grafikler animasyon ve oynanabilirlik can sikici olabilir.

grup kurup dungeon yapiyorsun, gruptakiler senin ustundekileri kiskanip seni oldurebiliyorlar, oldurunce criminal status aliyorlar, dungeonlar eski tarz rpg ler gibi, haritasi kapali bir sey bilmiyorsun girince, harita sen gittikce aciliyor, ona bas surasi acilsin suna bas surasi kapansin gibi seyler var , merdiven tirmanma, kapilari kavrayip aralama gibi minik detaylar var. saldiri savas fena degil gibi.

oyunda olunce reslenebiliyorsun ama resin bir yuzdesi var devamli %100 res gibi bir durum yok anladigim, baskalari senin cesedini lootlayabiliyor veya tasiyip seni canlandirabiliyorlar. hic birisi olmassa o char siliniyor oyundan anladigim. ana bir soul accountun var ona bagli yeni karakterler aciyorsun. perma death var ama oyle zart diye oluyorsun diye bir sey yok sanirim. en azindan bu guzel cat diye olmektense senin reslenmen veya senin cesedi tasiyip canlandirmalari guzel ama sanirim lootlandigin icin ciplak falan cikiyorsundur.

acikcasi bir grupla eglenceli olabilir eminde olamiyorum cunku bu guzel dusunceyi bu animasyon grafik ve oynanabilirlikle cok iyi sivamislar.

devam edeyim biraz daha, ha bu arada ilk bastaki tutorial kismini oynayin cok bayik fena kotu hazirlanmis ama anlatiyor bayagi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...