Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 cantug said: Polisi savunmayin nedemek ya ? Nede yasiyorsunuz gidin daga cikin ozaman... çipetpetpetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Sparkcaster said: cantug said: Polisi savunmayin nedemek ya ? Nede yasiyorsunuz gidin daga cikin ozaman... çipetpetpetpet AUHAUHSAUHDFAHFSDFHGSDHFGHDFGh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 maesselam said: yaninda olan arkadaslarinin sicilinin duzgun oldugundan eminmisin? Kimlik kontrolü yapmadılar bile diyorum ki temiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Geçen faceden arkadaşın biriyle yaptığım muhabbet: x- abi şuan yanımda 15gr bonzai var, abim(polis) çocuğun birinden yakalamış, çocuk ağlayınca tutanak tutmamış eve getirmiş. y- ee atcak mısın x- yok abim birine geçirir bunu, puan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 topiği okumadım ilk msja cevaben sanırım prim alıyolar esrar felan yakalayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 adamlar gm gibi geziyor, ben atarımı yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 A.C.A.B. yazan olmadı mı daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 neyse çok sert, konuya dönecek olursak, arkadaşının tütün içtiğini gören polisin yapması gereken başka bir şey olamaz diye düşünüyorum. sonuçta sokakta kovayla gezecek değilsin kağıda sarıp içersin poliste bakıyor ne var ne yok diye. polis öyle bakmasa her önüne gelen at koşturur sokaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sandalye said: Geçen faceden arkadaşın biriyle yaptığım muhabbet: x- abi şuan yanımda 15gr bonzai var, abim(polis) çocuğun birinden yakalamış, çocuk ağlayınca tutanak tutmamış eve getirmiş. y- ee atcak mısın x- yok abim birine geçirir bunu, puan lazım x'in abisi hakkında agır küfür içeren yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aklı başında birine geçirmeye çalışırsa abisine verirler gereken puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 İnş Maş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bu akşam evden çıktım gidiyodum ara sokakta 5-6 yunus toplanmış duruyolardı. baktım şöyle noolmuş olaymı var diye. polis gel gel dedi. aramızda 10 metre felan var. bişey sorcak sandım gittim. üstümü aradı bişey varmı dedi. yok dedim. oraya bişey attı gidin arayın dedi polislere. gittiler kağıdı yerdenmi aldılar ceplerinden mi çıkardılar bilmiyorum. esrar var kağıtta. ben üstüme alınmadım tabi. sen attın onu oraya alın bunu dedi. benle ne alakası var ya ben atmadım defim. bi tane geçirdi suratıma konuşma karakolda anlatırsın dedi. bu olaylarıda okuyoruz tabi daha itiraz etmedim. kelepçeyi taktılar. ticari taksiye bindirdiler. tarlabaşı karakolunun yakınındayız oraya götürmediler. yolda düşünüyorum nereye götürüyolar biyerde dövecekler heralde. bu arada bi kaç kere dedim ben atmadım. neyse kasımpaşa karakoluna götürdüler ne alakaysa. tehdit etti adam resmen uslu otur sorun çıkmasın dedi. bende biliyorum bu olayları dik başlılık etsem nezarette dövecekler. oturdum sakin sakin. gidip geliyo bişeyler soruyo nerelisin ne iş yapıyosun felan. grafik tasarımcıyım diyince bi kötü oldu. bu adam keko değil başımıza bela olur gibilerinden. bu arada telefonun ses kaydını açtım. neyse tutanak tuttular kendi ağızlarından. ifadelerinde cebinden çıkarıp attığını gördüm oda ben atmadım diye itiraz etti yazıyor. ama böyle değil ben atmadım felan dedim. tamam sen imzala kendi ifadeni verirsin karakola dediler. şimdi anlıyorum stres oldu hepsi. önce keş gibi gördüler. kalbur üstü olduğumu anlayınca yusufladılar. bende baskı altndayım hala. adam vurdu sonuçta. imzaladım. imzalama anında aslında imzalamak istemediğim baskı altında imzaladığım ses kaydında belli. sonra gitti yunuslar. karakol polisi iki sayfa tutanak tuttu benim anlattığım şekilde. normalde başkası olsa 2 cümle yazar bırakırdık dedi. kurtarcak şekilde tutanak tuttu yani anladı oda. ben hala uyanamadım baskı altnda hissettiğimden vurdular demedim ifadede. naapsam şimdi ifademi değiştirsem mi gidip. adresim felanda var orda şikayetçi olsam evin oralarda dolaşıp bulup sorun çıkarırlar mı diye düşünüyorum. bi yandanda uğraş diyorum bi daha başkasına yapamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 git avukat tut şikayetçi ol adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yüzüme vurduğu yeri morartıp rapor alıyımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Durduğun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bi bok olmaz şikayetçi olsan da evine kadar takip et pencereden ya da sokak kapısının önüne 1 kavanoz fireant boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 geç değilse adli tıpa git al abi ordan rapor. elinde dursun avukata vs gitmesen bile, ses kaydın da var. amk ne biçim iş akşam akşam geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya dertsiz tasasız adam olsam bi dakka durmamda kafamda bissürü şey var uğraşasım gelmiyor. ama yarın gitcem heralde adliyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya morarma felan yokki yüzümde rapor nasıl alıyım. bide takmadım hiç çıktım karakoldan macar kebabı yedim eve geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 beni ve bir arkadasimi dun yolda yururken,durdurup kimlik kontrol ve arama yaptilar.polis elini cebime soktu,abi dedim hayirdir!? bu isler boyle dedi pismis gibi.ayar oluyorum turk polisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Geçmiş olsun. Kolluk kuvveti devleti olunca malesef oluyor böle şeyler. Edt: Ses kayıdını bir yere yükleyip linkler misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bu saatten sonra pek bir şey olmaz lakin yine de şikayetci olmakta fayda var hele birde cevrende tanıdığın avukat vs varsa. Keske ilk basta yapsaydın bunu, olay daha sıcakken telefon etmek istiyorum diyip cağırcaktın yanına bir kac kişiyi öncelikle tek olmamak lazm. Benim başıma da benzer bir olay geldi ilk yaptıgım iş kuzenleri (sülale hukukcu zaten) aramak oldu 3 tane avukat geldi yarm saatte :) adamlar ne yapcaklarını şaşırdılar. ha elinin altında avukat vs olmasa bile en basitinden bir yakının bile gelse şahit ayagına iyi olurdu öle kafalarına estiği gibi davranamıyorlar o zaman. Gecmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 vay anasını. olaya gel. yazık lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 geçmiş olsun. benzer bi konu gene patide okumuştum. gözlerine kestirdiklerine giydirmeye çalışıyolar. puan sistemi de saçma işte. hani gidip gerçeğini yakalamaktansa yoldan geçen bi genci korkutup ona yıkarak yapma peşindeler. bakanı intihal yapan ülkenin polisi de suç yükler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar