Feamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ya komedi gibi bir olay: "İzmir’in Karşıyaka İlçesinde, evlere girip askere gideceğini söyleyerek ev sahiplerinden para alan Ş.A (24), polis tarafından yakalandı. Karşıyaka İlçesinde kapı kapı dolaşarak “Beni Şükrü Abi gönderdi. Anneme git, sana 100 lira para versin” diyerek evlerin içine giren Ş.A, o sırada evin içinde bulunan misafirlere de askere gideceğini söyleyerek para topladığı belirtildi." bura çok iyi: "B.A.(35) adlı bir kadının evine gizlice giren Ş.A'nın B.A’yı “abla baksana” diyerek uyandırdığı ifade edildi. Genç kadının uyandığında evinde tanımadığı bir kişiyi görünce “kimsin sen?” diye bağırması üzerine Ş.A'nın kendisini “Ben yan taraftaki komşunun temizlikçisinin oğluyum. Yarın askeri birliğime teslim olacağım bana para lazım” diyerek B.A’dan para istedi. B.A.’nın verdiği 10 lirayı az bulan Ş.A, daha çok para isteyince B.A. istediği parayı verdi. Genç kadın Ş.A.’nın evden çıkmasıyla birlikte durumu polise bildirdi. Polisin civar çevrede yaptığı geniş kapsamlı aramada zanlı Ş.A. yakalandı. Birçok sabıkası bulunan Ş.A, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 lol akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Turkiyenin 2. bursasi izmir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 sükrü ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 İşte bu adamı kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Hırsızlar çok rahat, iyi biliyorlar yakalansalar da bir pok olmayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 en azından iyi niyetliymiş kadını taciz etmeye yada tecavüz etmeye yeltenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abla baksana ne ya hjalskdjfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abla uyan, kalk, bağa para vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 şukru gönderdi diyince herkes eve alıyor be vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Demekki kadınlar şükrüyü zararsız buluyor ve her şükrü gönderdi diyeni şükrü gibi sanıyorlar. Bilmiyorum hayatım boyunca bir cümle içinde bu kadar şükrüyü bir arada kullanabilecek miyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 deadwoll said: Abla uyan, kalk, bağa para vir. ahaah saka gibi gercekten ya. kadin iyi kalp krizinden gitmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 parayı kaldırsak cümleden;"beni şükrü abi gönderdi.bana ver" deseydi sonuç aynı olurmuydu? :D biliyorum iğrencim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abi kimse "şükrü kim?" Demez mi? Ayrıca aferin kadına "eve giren hırsız tarafından öldürüldü" haberine konu olmamak için suyuna gitmiş adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 helal aquila yola getirmişsin herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 adam Ş.A. yalnız Ş.A. = Şükrü Abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ahahah.abi nasil bir ulke burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FhKEgpT7dFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 asdfas şu ufak yutub lar cok yerinde vuruyo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yalnız olay izmirde değil karşıyakada gerçekleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 karşıyaka ve zonguldak ereğli'nin bu "hayır bura başka şehir" tribi niçin bitmiyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bilmiyorum abi o yerleşkelerin Allah tarafından indirildiğini iddaa etmeye başlayacaklar yakında ondan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bi tane daha vardı iskenderun-hatay mıydı içel-mersin miydi neydi? bi de sakaryalıların "sakaryalıyım" demeyip "adapazarlıyım" demesi var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Eve girecek bana para ver demek icin uyandiracak beni aboooo yastigin altimdan cekerim aletimi vururum acimadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 vurabilirsin valla, yatak odandaysa nefsi müdafa her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar