nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fener 3 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mokoko said: benim daha ana baba evlenmemişti o yıllarda ben nası hatırlıyorum peki sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Maç Starda değil mi? Ve saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Eternal said: Şöle cıkıcaksın bu maça ve dayaktan geberticeksin.. Volkan Gökhan Egemen Bekir H.Ali Krasic Meireles Baroni Stoch Kuyt Sow orta sahamızı toparlayan adamı kadroya alma bak neler yapıyo marsilya sana =) topalsız follofoş oluruz ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 volkan,gg,yobo/egemen,bekir,hak,topal,meireles,cristian,caner,kuyt,sow cikariz ve uzeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ya öle bir hücüm pres yapıcaksın ki ilk 30dk.. 2-3 tane atıp ikinci yarının 50. dakikasında hemen krasic le topalı yer degiştirticen. Maça cıkmadan öncede ilk yarıda 2-3 gol atıcaksınız en az oyun planımız bu diceksin. Zaten beraberlik gruptan cıkmana yetiyo.ilk yarı 2 tane at.E eşekte degiliz ikinci yarı 3 gol yicez her türlü rolanti gider oyun. Uyuz uyuz 2 ön libero çıkıcak delirticek beni yine ama biliyorum ben olucakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abartmayın abi deplasmana gidiyorsunuz ilk yarıda 2-3 sallarız gibi bir taktikle çıkarsan bakmışsın kalende 2 gol olmuş. O kadar da abartmayın rakip Pendik değil. Zor maç bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben fm'de boyle fantezi yapmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ya siz bana güvenin =P ileri 6 böle olsun ve hücüm pres yapalım ilk yarı 2 gol atarız. ama sonrasını bilemem 2 tane yermiyiz rölantiye döner mi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ne ikisi üçü abi adamlar 5 dakkada 2 tane attılar bize,kontrollü oynamak lazım ama bizim takımda hiç yok kontrol falan,erken gol atarsak hayvan gibi kapanıp 2-1 3-1 yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 eternal werner lorant'i ozlemis. sol bek de stoch olsun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 10-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ilk maç 66 da alex oyundan çıktıktan sonra rakip sahada top tutamaz olmuştuk, üstüne bi de sow-bienvenu değişikliği olmuştu adamlar sağlam bastırmıştı. ilk golü biz bulursak da sow-kuyt-caner(stoch)aynı zamanda olduğu sürece sahada ilerde top tutabiliriz ve geçen maçtaki gibi 5dk da 2 gol yemeyiz gibime geliyor, tabii aykut bu nolacağı belli olmaz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 neyse biralari alip gercek bir avrupa maci izleyelim, malum izledigimiz cl maci tk macini aratmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Vay avrupa fatihi fb mac begenmez olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 deplasmanda üçlemeler falan... bitiriciliğ iyi ama finishingi kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kodrolar belli değilse maça selçuk şahinle başlaycak aykut büyük ihtimalle . hatta volkan bekir g.önül hasan alı mtopal m topuz selçuk şahin kuyt meyrelez sow buna yakın kadro (mevkileri salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 3-4-1-1 mikemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 fenerin rahat kazanacağı bir maç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 PZero said: kodrolar belli değilse maça selçuk şahinle başlaycak aykut büyük ihtimalle . hatta volkan bekir g.önül hasan alı mtopal m topuz selçuk şahin kuyt meyrelez sow buna yakın kadro (mevkileri salladım) handikapla mı başlıyoruz bir kişi eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kavurma said: fenerin rahat kazanacağı bir maç olur. öyle bi maç göremedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 fener rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 takım oturmuş görünüyor marsilya da o kadar kaliteli değil o yüzden aksilik olmazsa fener rahat alır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 fener alır ama rahat alamaz. max 1 fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 1 farkla da olsun kazansın, olmadı berabere kalsın :D Beraberlik İade Fener aldım asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar