Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Marseille - Fenerbahçe | 22.11.2012 @22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eternal said:

Şöle cıkıcaksın bu maça ve dayaktan geberticeksin..

Volkan

Gökhan Egemen Bekir H.Ali

Krasic Meireles Baroni Stoch

Kuyt Sow

orta sahamızı toparlayan adamı kadroya alma bak neler yapıyo marsilya sana =) topalsız follofoş oluruz ortada.
Mesaj tarihi:
ya öle bir hücüm pres yapıcaksın ki ilk 30dk.. 2-3 tane atıp ikinci yarının 50. dakikasında hemen krasic le topalı yer degiştirticen.
Maça cıkmadan öncede ilk yarıda 2-3 gol atıcaksınız en az oyun planımız bu diceksin.
Zaten beraberlik gruptan cıkmana yetiyo.ilk yarı 2 tane at.E eşekte degiliz ikinci yarı 3 gol yicez her türlü rolanti gider oyun.
Uyuz uyuz 2 ön libero çıkıcak delirticek beni yine ama biliyorum ben olucakları.
Mesaj tarihi:
Abartmayın abi deplasmana gidiyorsunuz ilk yarıda 2-3 sallarız gibi bir taktikle çıkarsan bakmışsın kalende 2 gol olmuş. O kadar da abartmayın rakip Pendik değil. Zor maç bence...
Mesaj tarihi:
ne ikisi üçü abi adamlar 5 dakkada 2 tane attılar bize,kontrollü oynamak lazım ama bizim takımda hiç yok kontrol falan,erken gol atarsak hayvan gibi kapanıp 2-1 3-1 yeniliriz.
Mesaj tarihi:
ilk maç 66 da alex oyundan çıktıktan sonra rakip sahada top tutamaz olmuştuk, üstüne bi de sow-bienvenu değişikliği olmuştu adamlar sağlam bastırmıştı. ilk golü biz bulursak da sow-kuyt-caner(stoch)aynı zamanda olduğu sürece sahada ilerde top tutabiliriz ve geçen maçtaki gibi 5dk da 2 gol yemeyiz gibime geliyor, tabii aykut bu nolacağı belli olmaz (:P)
Mesaj tarihi:
kodrolar belli değilse maça selçuk şahinle başlaycak aykut büyük ihtimalle .
hatta

volkan
bekir g.önül hasan alı
mtopal m topuz selçuk şahin kuyt
meyrelez
sow

buna yakın kadro (mevkileri salladım)
Mesaj tarihi:
PZero said:

kodrolar belli değilse maça selçuk şahinle başlaycak aykut büyük ihtimalle .
hatta

volkan
bekir g.önül hasan alı
mtopal m topuz selçuk şahin kuyt
meyrelez
sow

buna yakın kadro (mevkileri salladım)

handikapla mı başlıyoruz bir kişi eksik?
  • Yeni Oluştur...