Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aente said: Hayır bu indirimde, bu sene içerisinde almayı istediğim, para vermeye değer o kadar az oyun var ki, ne zaman gelecekler diye beklemek de zor. Borderlands 2 ve Farcray 3 ü co-op için istiyorum diğer yeni oyunlardan bir beklentim yok resmen bunu fark ettim. Onun dışında almak istediklerim yine hep daha eski oyunlar. Sırf aklımda kalmasın diye 7,5 dolar olursa The Witcher 2 5 dolar olursa Rage'i almayı düşünüyorum. Trine 2 için 3,75'e kadar veririm o da co-op oynamak için. witcher 2'yi ben güz indiriminde 7,5$'a almıştım, yine olur bence. son gün olmuştu galiba o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 civ 5 ace of spades ve sanırım forge alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ilk gün çok kötü ya indirimler. alacağım hiçbir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 20:00 de yenisi gelürrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 forge oynayan var mı nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 en az 10 gün sürecek indirimler her şeyi ilk günden yapmamaları normal. sonları bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 şu Forge nedir, para vermeye değecek bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 axedice said: Dishonored adam gibi bi indirime girsin artık dimi? 22 dolar oldu zaten daha nolsun. max 20 olur bence steam'de. kaldı ki overrated bence baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 forge oynamış biri değerlendirebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sabonis said: axedice said: Dishonored adam gibi bi indirime girsin artık dimi? 22 dolar oldu zaten daha nolsun. max 20 olur bence steam'de. kaldı ki overrated bence baya katılıyorum, aşırı overrated oyun. arx fatalis manyağı olduğum için ve firmaya güvendiğim için 23ken gamersgateden aldım ki 23 dolar yıllardır vermedim bir oyuna. 1 kere kötü sonla bitirdim, ardından diğer son için bi kez daha oynayacaktım ama içimden gelmedi hiç. bethesda id, splash damage ve satın aldığı birçok firmaya yaptığını bunlara da yapmış. developerların 10 yıl önceki oyunlarından daha dandik bir şeyler yapmasını sağlamış nasıl başarıyorlarsa, bi kendi elder scrolls oyunlarını katledemiyorlar. ama yine de 5-10 dolar olduğunda verilip 1 kere bitirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Silphatos said: sabonis said: axedice said: Dishonored adam gibi bi indirime girsin artık dimi? 22 dolar oldu zaten daha nolsun. max 20 olur bence steam'de. kaldı ki overrated bence baya katılıyorum, aşırı overrated oyun. arx fatalis manyağı olduğum için ve firmaya güvendiğim için 23ken gamersgateden aldım ki 23 dolar yıllardır vermedim bir oyuna. 1 kere kötü sonla bitirdim, ardından diğer son için bi kez daha oynayacaktım ama içimden gelmedi hiç. bethesda id, splash damage ve satın aldığı birçok firmaya yaptığını bunlara da yapmış. developerların 10 yıl önceki oyunlarından daha dandik bir şeyler yapmasını sağlamış nasıl başarıyorlarsa, bi kendi elder scrolls oyunlarını katledemiyorlar. ama yine de 5-10 dolar olduğunda verilip 1 kere bitirilir. ya bir şeyler eksik mi değil mi bilmiyorum ama guard 10 metreden dümdüz bana bakıyor, ışıklı falan bir alandayım, görmemesi mümkün değil ama yok detect etmiyor. 5 metre yanındaki arkadaşını bayıltıp kenara çekiyrom, yok yine görmüyor. Adam kapalı bi odadaki camdan koridora bakıyor. koridorda mal mal dolaşıyorum beni görmüyor, camın dibine giriyorum beni görmüyor. daha ne diyeyim ki. bu nasıl stealth oyunu ve nasıl bu kadar yüksek puanlar aldı bilmiyorum... ha atmosfer ve fikir çok çok güzel ama yani resmen oyunu açasım gelmiyor şöyle dandik bir stealth sistemi ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 dishonored %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://store.steampowered.com/sub/18777/ Darksiders 2 + Tüm dlcleri + Darksiders'ın sadece DS2'den 3 dolar daha ucuz olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 gmg'de hitman absolution 25$ ama 7$ credit veriyor. 18$ a geliyor. Amazondan az da olsa daha iyi fiyat. alacaklar dikkat etsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier PC 14 dolar verilir mi ? single'ı nasil multisi canlı ve düzgün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 psychonauts alabilirim belki ya. ucuz da. arkadaş güzel diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bu forge'yı deneyen yok mu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 fear gelmiş 1. oyunu oynamıştım bi tek gerisini merak ediyordum iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aente said: http://store.steampowered.com/sub/18777/ Darksiders 2 + Tüm dlcleri + Darksiders'ın sadece DS2'den 3 dolar daha ucuz olması? adamlar çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sabonis said: ya bir şeyler eksik mi değil mi bilmiyorum ama guard 10 metreden dümdüz bana bakıyor, ışıklı falan bir alandayım, görmemesi mümkün değil ama yok detect etmiyor. 5 metre yanındaki arkadaşını bayıltıp kenara çekiyrom, yok yine görmüyor. Adam kapalı bi odadaki camdan koridora bakıyor. koridorda mal mal dolaşıyorum beni görmüyor, camın dibine giriyorum beni görmüyor. daha ne diyeyim ki. bu nasıl stealth oyunu ve nasıl bu kadar yüksek puanlar aldı bilmiyorum... ha atmosfer ve fikir çok çok güzel ama yani resmen oyunu açasım gelmiyor şöyle dandik bir stealth sistemi ile... benim hoşlanmamam gerçi rpg olmamasından kaynaklanıyo ama stealthi de o kadar basit ki en zorda bile görünmeden geçebiliyosun her yerden, her şekil olmamış bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 lan ben türkiye'deyim niye hala euro fiyat çekiyor bu steam bana? bi torchlight aldırmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bie şarkını telif hakları ile ilgili bir sorun varmış bu nedenle yokmuş ''The reason the game isn't on Steam is because the copyright for the song "Immortal" by the band "Clutch" in the level "Rendezvouz in Rotterdam" wasn't able to be renewed. '' Oski ipni değiştir ,modemini aç kapa vb ,muhtemelen eskiden bir avrupa ülkesine ait olan ip daha türkiye görünmüyor ,ama türkiyeye kapalı olan oyunlarıda alabilirsin böylece bak bakalım batman arkham city / fable 3 /dirt 3 sana görünüyor mu ? AscAnsio said: Yalnız Hitman Collection'da "Hitman: Contracts" yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi bambaşka bi bilgisayardan bambaşka bi internet bağlantısıyla giriyorum. kendi pc mi bırakıp da geldim. bilgisayarı açıp kapayam bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Splinter Conviction ve Alpha protocol alacam galiba, asıl hedefim Farcry3 ve AC3 ama onlar ucuzlamaz bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aldım torchlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar