Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam winter sale

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

yekeyeke said:

Bu amazondaki satışlardan alıp sonra steame ekleyebiliyor muyuz yoksa Amazon'dan mı indiriyoruz steam gibi?

Bazı oyunlarda var bu özellik. Amazon'da oyuna ait açıklama sayfasında DRM: Steam yazmasına dikkat et.

Saolasın :).
Mesaj tarihi:
Zealotone said:

Forge nasıl bir oyun, tavsiye eder misiniz?
?

Allah yazdıysa bozsun. Böyle kötü pvp olmamalı, karambolde kim kimi dum dumuyor belli değil. Adamla resmen birbirimizi göremediğimiz uzaklıktan yardırıyoruz range büyüleri ölüyor/um. Mapler bir çirkin, sesler bir kötü, oyun stili saçma sapan vs.
Mesaj tarihi:
wishlist'imde 66 tane oyun var. 4 tanesi falan 75% indirime girdi, onlar da listedeki almak istedigim son oyunlar falandi.

su community's choice olayinda, eger senin sectigin kazanirsa bi' 25 cent falan indirim yapsalardi alacagin oyuna mesela. stack'lenebilseydi o. veya atiyorum community's choice'tan cikan oyunu sectiysen, o oyuna ekstra 10% alsaydin vs. bayagi sakil gecti bu sale.
Mesaj tarihi:
di said:

Witcher 2'ye 5 pound verilir mi hacilar ? Alayim mi ?

İlk oyunu sevdiysen, al tabi. Çok olumlu notlar topladı zaten.

Bu arada gözlerden uzsk kalmış bir LucasArts Adventure Pack var Steam'de. Eski klasikleri içeriyor, Indiana Jones and the Last Crusade, Fate of Atlantis, DIG, vs. Meraklısına. :) Ama indiriminin bitmesine 1 saat falan kaldı.
Mesaj tarihi:
Ya ilkini de oynamadim ki. Hani dursun kenarda bi ara oynarim diye alicam alirsam ki oyun oynamaya vakit de yok pek. Haliyle baya tereddutteyim versem mi 5 pound'u diye.

Vermeyim en guzeli. hehe
Mesaj tarihi:
Bence ikisini de al, 1'den yardırmaya başla. :) İlk oyun Enhanced Edition olarak epey cilalanıp yeniden satışa sunulmuştu, grafiklerin ve oynanabilirliğin sırıtacağını sanmıyorum.

df'yi "di" gibi okudum, adam kendi postuna mi cevap verdi diye bakıyorum hehe
Mesaj tarihi:
witcher serisi baya iyi oyun, dragon age ve mass effect'e karşı "nasıl rpg yapılır" olarak örnek verip duruyordu çoğu oyun sitesinde.
eğer ekran kartın da iyiyse witcher 2'nin grafiklerinden epey keyif alırsın.
Mesaj tarihi:
Meraklısına denildimi ordan kaçacaksın ,tercümesi kazıklayacak keriz arıyoruz demektir . Duydunmu hemen kaçacaksın .

Not: Kazıklayacak yerine başka bir kelime yazcaktım ama vazgeçtim.

AscAnsio said:

Bu arada gözlerden uzsk kalmış bir LucasArts Adventure Pack var Steam'de. Eski klasikleri içeriyor, Indiana Jones and the Last Crusade, Fate of Atlantis, DIG, vs. Meraklısına.
  • Yeni Oluştur...