yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 AscAnsio said: yekeyeke said: Bu amazondaki satışlardan alıp sonra steame ekleyebiliyor muyuz yoksa Amazon'dan mı indiriyoruz steam gibi? Bazı oyunlarda var bu özellik. Amazon'da oyuna ait açıklama sayfasında DRM: Steam yazmasına dikkat et. Saolasın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Zealotone said: Forge nasıl bir oyun, tavsiye eder misiniz? ? Allah yazdıysa bozsun. Böyle kötü pvp olmamalı, karambolde kim kimi dum dumuyor belli değil. Adamla resmen birbirimizi göremediğimiz uzaklıktan yardırıyoruz range büyüleri ölüyor/um. Mapler bir çirkin, sesler bir kötü, oyun stili saçma sapan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ya recettear indirime oylaniyodu, noldu o? hangi ara kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ne indirim gelse beğenmediniz ya. meydanda oyun yok demiyosunuz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 wishlist'imde 66 tane oyun var. 4 tanesi falan 75% indirime girdi, onlar da listedeki almak istedigim son oyunlar falandi. su community's choice olayinda, eger senin sectigin kazanirsa bi' 25 cent falan indirim yapsalardi alacagin oyuna mesela. stack'lenebilseydi o. veya atiyorum community's choice'tan cikan oyunu sectiysen, o oyuna ekstra 10% alsaydin vs. bayagi sakil gecti bu sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Kömürleri mi özlediniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 aquila said: ya recettear indirime oylaniyodu, noldu o? hangi ara kacti. başka bişeye geldi indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 O oylamadan Legend of Grimrock çıktı malesef, demek ki insanların Humble Bundle'ın varlığından haberi yoktu hâlâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Witcher 2'ye 5 pound verilir mi hacilar ? Alayim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 aquila said: ya recettear indirime oylaniyodu, noldu o? hangi ara kacti. indir oyna abi ya, indirime geldiğinde alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 witcher 2 yi de alarak sezonu kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 di said: Witcher 2'ye 5 pound verilir mi hacilar ? Alayim mi ? İlk oyunu sevdiysen, al tabi. Çok olumlu notlar topladı zaten. Bu arada gözlerden uzsk kalmış bir LucasArts Adventure Pack var Steam'de. Eski klasikleri içeriyor, Indiana Jones and the Last Crusade, Fate of Atlantis, DIG, vs. Meraklısına. :) Ama indiriminin bitmesine 1 saat falan kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ya ilkini de oynamadim ki. Hani dursun kenarda bi ara oynarim diye alicam alirsam ki oyun oynamaya vakit de yok pek. Haliyle baya tereddutteyim versem mi 5 pound'u diye. Vermeyim en guzeli. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 rpg pek sevmeyen ben bile 2 günde bitirdim oyunu. tavsiye ederim iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Bence ikisini de al, 1'den yardırmaya başla. :) İlk oyun Enhanced Edition olarak epey cilalanıp yeniden satışa sunulmuştu, grafiklerin ve oynanabilirliğin sırıtacağını sanmıyorum. df'yi "di" gibi okudum, adam kendi postuna mi cevap verdi diye bakıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sdf Aldim gitti ozman. Sagolun varolun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 witcher serisi baya iyi oyun, dragon age ve mass effect'e karşı "nasıl rpg yapılır" olarak örnek verip duruyordu çoğu oyun sitesinde. eğer ekran kartın da iyiyse witcher 2'nin grafiklerinden epey keyif alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Meraklısına denildimi ordan kaçacaksın ,tercümesi kazıklayacak keriz arıyoruz demektir . Duydunmu hemen kaçacaksın . Not: Kazıklayacak yerine başka bir kelime yazcaktım ama vazgeçtim. AscAnsio said: Bu arada gözlerden uzsk kalmış bir LucasArts Adventure Pack var Steam'de. Eski klasikleri içeriyor, Indiana Jones and the Last Crusade, Fate of Atlantis, DIG, vs. Meraklısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 O kadar itici bir kelme değil yahu. İyi niyetle kullananlar da var, benim gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 fate of atlantis oyununu oynamak kazıklanmak olarak mı algılanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abı onların hepsi abandonware olmadımı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 LucasArts oyunları abandonware değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 hmm doğru aslında, lucas art bile olmasa indiana jones ip'si yüzünden abandonware'a düşürmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sleeping dogs için 4.99 bedava sayılır. almayan kalmasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bence hata var. cabuk alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar