xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 i9505'e lollipop gelmiş, sammobile'dan indirip yükledim. alet hızlandı resmen, menü geçişleri vs baya iyi geldi öncekine göre (önceden de hiç farkında değildim yavaş olduğunun, şikayet etmiyodum da fark etti şimdi) bi de pil olayını mı iyileştirmişler, tam gün wifi açık ve ortalamamın üstünde kullandım, bi iki kere bluetooth ve gps açtım. şu an %62 dolu hala. 12 saat olmuş şarjdan en son çıkaralı. bi bakıyım orjinal roma, olmazsa geçerim başka şeye diyodum da iyi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 lolipop geldi mi ene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 xaty said: i9505'e lollipop gelmiş, sammobile'dan indirip yükledim. alet hızlandı resmen, menü geçişleri vs baya iyi geldi öncekine göre (önceden de hiç farkında değildim yavaş olduğunun, şikayet etmiyodum da fark etti şimdi) bi de pil olayını mı iyileştirmişler, tam gün wifi açık ve ortalamamın üstünde kullandım, bi iki kere bluetooth ve gps açtım. şu an %62 dolu hala. 12 saat olmuş şarjdan en son çıkaralı. bi bakıyım orjinal roma, olmazsa geçerim başka şeye diyodum da iyi böyle link var mı ya update için ? duymamıştım sammobile'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Tr ne zaman çıkacak acaba sevmiyorum ben öyle rus mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Ben baltic indirdim, black edition icin olan versiyonu kurdum. Sammobile.com, tepeden firmware secip model ismini aratiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 telefonun bataryası öldü artık. şarjdan çıkarıyorum, anında %96'ya falan iniyor. ana ömrü bitti yani. samsung'un birçok mağazasında satılmıyor s4 için batarya. paso getiricez diyip duruyorlar, gelen giden bişi yok. internetten alayım diyorum ama orjinalliğinden de emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Batarya olayi saka gibi. samsungun kendi magazasinda satilmayan seyi nerden bulucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 -Deno- said: telefonun bataryası öldü artık. şarjdan çıkarıyorum, anında %96'ya falan iniyor. ana ömrü bitti yani. samsung'un birçok mağazasında satılmıyor s4 için batarya. paso getiricez diyip duruyorlar, gelen giden bişi yok. internetten alayım diyorum ama orjinalliğinden de emin olamıyorum. garantisi bitmediyse yolla bedavaya değiştiriyorlarmış, ben de önümüzdeki hafta yollucam aynı dertten muzdaribim. 18 19 ay oldu alalı nerdeyse normal yani artık 1 gün gitmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 A101 e 900 e gelmişti bu ve her mağazaya 1-2-3 tane geldiği için alamadım. O zamandan bu yana samsunga da a101 e de gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pil lazımsa ebay'den alcaksın muhtemelen. ama samsung alma, muhtemelen sahte çıkar. (riske girerim diyosan sen bilirsin tabi) bilindik pil üreticilerinin ürünlerine bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 garanti bitti ya. aldıktan 2 - 3 ay sonra batarya şişmişti, bedava değiştirmişlerdi. artık bitmiştir herhalde. samsung'ları da anlamıyorum, bu kadar zor olmasa gerek s4 bataryası getirmek. hala modası geçmiş bi telefon değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kadıköyde falan vardır kesin sağda solda bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kadıköyde 2 hafta önce vardı, rıhtım tarafındaki simit sarayının ordan girin az ileride sağda telefoncu var o satıyordu 90 tl demişti. yan sanayi 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 orjinal miydi panps ? bugün samsung'un websitesi üzerinden canlı destek ile görüştüm, bizim evin yakınlarda destek bilişim diye bir yerin adresini telefonunu verdiler. garantisi ile beraber götürürseniz değiştirirler dedi. dün garanti bitti demiştim de, sanırım daha sona ermedi. en kötü orayı denicem Kadıköy'de de bulamazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 hala bu telefonu kullanan var mı bilmiyorum da varsa eğer cm13'ün JDC optimized versiyonunu tavsiye etmeye geldim; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-optimized-cyanogenmod-13-0-t3334475 haftasonu yükledim. baya memnunum, hız ve pil iyileşmesinden. ayrıca gelen ek özellikler falan da güzel oldu. bu arada power butonuyla ilgili bi problem yaşadım. başka telefonlarda da olabiliyormuş, paylaşıyım onu da. telefon şarj olmuyor ve açılmıyor, pili söküp takınca otomatik açılıyor ama 1-2 saniye içinde tekrar kapanıyor. tuş basılı kaldığı için oluyormuş bu problem. biraz tuşa bastırıp hızlı vurun o tarafı falan düzelir demişler ama bende düzelmedi, telefonun içini açıp boarddan butonu söktüm ve ordaki lehimleri temizledim. artık çalışıyor düzün. buton replace edilebilir de uğraşmak veya servise vermek istemiyorum, power tuşu olmadan kullanılıyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 GT-I9500 is not supported :( ben hala severekten kullanıyorum da usbden takınca arada görmemeye başladı , yakında ölür galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 ölmedi mi ki hala bu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 mahoolmez said: GT-I9500 is not supported :( ben hala severekten kullanıyorum da usbden takınca arada görmemeye başladı , yakında ölür galiba. servise götürüp usb soket modülünü değiştirttir çok sıkıntı yaparsa. 40-50 lira bişey tutar. dışarda çıkma / yan sanayi taktırmaktan bin kat iyi. şöyle bişey https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31C07Zuy2ZL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 xaty said: hala bu telefonu kullanan var mı bilmiyorum da varsa eğer cm13'ün JDC optimized versiyonunu tavsiye etmeye geldim; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-optimized-cyanogenmod-13-0-t3334475 haftasonu yükledim. baya memnunum, hız ve pil iyileşmesinden. ayrıca gelen ek özellikler falan da güzel oldu. bu arada power butonuyla ilgili bi problem yaşadım. başka telefonlarda da olabiliyormuş, paylaşıyım onu da. telefon şarj olmuyor ve açılmıyor, pili söküp takınca otomatik açılıyor ama 1-2 saniye içinde tekrar kapanıyor. tuş basılı kaldığı için oluyormuş bu problem. biraz tuşa bastırıp hızlı vurun o tarafı falan düzelir demişler ama bende düzelmedi, telefonun içini açıp boarddan butonu söktüm ve ordaki lehimleri temizledim. artık çalışıyor düzün. buton replace edilebilir de uğraşmak veya servise vermek istemiyorum, power tuşu olmadan kullanılıyor gayet. 2 ay önce geldi başıma, götürdüm samsung bostancıya 150 TL Ye sensör mensör her şey değiştirdiler 2 hafta sonra, wireless bozuldu açılmıyor wifi artık. Yeni aldığım batarya da iflas etti su gibi eriyor pil yine. Değiştir beni diye bangır bangır bağırıyor olmadı şu yazılımı denerim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 mahoolmez said: GT-I9500 is not supported :( ben hala severekten kullanıyorum da usbden takınca arada görmemeye başladı , yakında ölür galiba. i9500 için de vardır belki xda'in ilgili bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Liebe said: xaty said: hala bu telefonu kullanan var mı bilmiyorum da varsa eğer cm13'ün JDC optimized versiyonunu tavsiye etmeye geldim; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-optimized-cyanogenmod-13-0-t3334475 haftasonu yükledim. baya memnunum, hız ve pil iyileşmesinden. ayrıca gelen ek özellikler falan da güzel oldu. bu arada power butonuyla ilgili bi problem yaşadım. başka telefonlarda da olabiliyormuş, paylaşıyım onu da. telefon şarj olmuyor ve açılmıyor, pili söküp takınca otomatik açılıyor ama 1-2 saniye içinde tekrar kapanıyor. tuş basılı kaldığı için oluyormuş bu problem. biraz tuşa bastırıp hızlı vurun o tarafı falan düzelir demişler ama bende düzelmedi, telefonun içini açıp boarddan butonu söktüm ve ordaki lehimleri temizledim. artık çalışıyor düzün. buton replace edilebilir de uğraşmak veya servise vermek istemiyorum, power tuşu olmadan kullanılıyor gayet. 2 ay önce geldi başıma, götürdüm samsung bostancıya 150 TL Ye sensör mensör her şey değiştirdiler 2 hafta sonra, wireless bozuldu açılmıyor wifi artık. Yeni aldığım batarya da iflas etti su gibi eriyor pil yine. Değiştir beni diye bangır bangır bağırıyor olmadı şu yazılımı denerim bi samsung bostancıya tekrar götürüp yaptığınız işe başlatmayın, 2 hafta sonra bozuldu de. bağlantıyı düzgün takmamış bile olabilirler, ufak bi sarsıntıda çıkmıştır yerinden. su falan kaçmadıysa sensörlerin o kadar kolay bozulmaması lazım. pil konusu çok enteresan, ben hala orjinal pilini kullanıyorum sabah 6'dan akşam 6'ya kadar falan götürüyor ortalamanın biraz altı kullanımla. ebay'de var bi sürü pil ek olarak söyliyim, arka kapağı kötü olan, sıkılan falan varsa "faux leather battery cover" diye geçen bi kapak var. baya dandik ama çok şık duruyor, çizilme, parmak izi falan derdi de yok. tavsiye ederim. ebay'de bolca var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar