xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben de s4 kullanıyorum uzun zamandır. şikayetleri ve haterları hayretle izliyorum. i9500 vs i9505 farkı belki ama hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. gayet de memnunum, tavsiye ediyorum etrafımdaki insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 4.4.2 KitKat gelmiş, yükleyeyim bakıyım güzel olmuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 i9500 te gözükmüyr şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 shv-e330s var bende, bunlara gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 S5'le ilgili gelişmeler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 s5 bu hafta netleşir tamamen i9500 ve i9505 için official kitkatlar çıkmış, sammobil'e koymaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 beyler kararsız kaldım alayımmı fiyatı uygun geldi 1400 tl. ekran boyutu arttırılabilir hafızası falan biraz cazip gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ucuz plastik fetişin varsa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Pahalı plastik fetişin varsa iphone al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 samsung almayın abi. 1400 TL'ye N5 alın. biraz daha koyun HTC one alın. samsung leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Nexus 5 varken, samsung alınmaz "bence". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sakın almayın. o kadar net konuştum steve jobs un adını verdim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 nexus 5 inde batarya sorun diyola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 benim bugun ilk defa yüzde 58den telefon kapandı şarj bitti diye.sonra eve geldim şarja taktım 41den şarj olmaya başladı.son bi kaç gündür de çok çabuk bitiyor şarjı.nalları dikti mi benim batarya acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben 6 aydır kullanıyorum cillop gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 zipzip said: benim bugun ilk defa yüzde 58den telefon kapandı şarj bitti diye.sonra eve geldim şarja taktım 41den şarj olmaya başladı.son bi kaç gündür de çok çabuk bitiyor şarjı.nalları dikti mi benim batarya acaba? abi hemen değiştir. şişip alete zarar veriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 garanti işler dimi buna?benlik bişey yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 aynen batarya şişmesi sendromu. hatalı seriden denk gelmiş, hemen git değiştirt bataryanı telefonu öyle kullanma, iyice şişip ekrana zarar veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 enjoy your cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 zipzip said: garanti işler dimi buna?benlik bişey yok çünkü. garantiden değişiyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 he evet okudum şimdi biraz. ayrıca şişkinlik var dikkatli bakınca.iyi oldu yazdığım ha yoksa kullanırdım ben bunu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 HarveyQuinn said: nexus 5 inde batarya sorun diyola. LG G2 al o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 4.3 update i gelmiş sanırım s4'te. Arkadaş normal bir şekilde yüklemiş 4.3 ü. Bende halen 4.2.2'de. Herhangi bir update görünmüyor. (wifi/3g bağlantısı farketmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 4.4 de geldi, ama tr'ye geldi mi bilmiyorum sammobile'dan indirip kurdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 sidesync kurdum telefonu bilgisayardan kullanabilmek için , siyah ekran veriyor açıldıktan 2 saniye sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar