PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ShadowFax said: bana pek bi sağlıksız geliyor. Kuracağım ROM'un base'i ile backup aldığımın base'i bir olmaması gibi bi sürü farklı durum var. Google backup da var ama o da pek bi bozuk çalışıyor. sırf şu her flashlamadan sonra app'leri tekrar kurmaktan bıktığım için tamamiyle stock'a döndüm. titanium hiç sorun çıkarmıyor ya. boşuna uğraşmışsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 0ne said: aynen, önce root, sonra backup, dosyaları atarsın pc'ye, romdan sonra geri backup yaparsın backup kelimesini açıkladığın için sağ ol sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bilemiyorum abi. o restore'dan sonra fresh rom kirlenecek gibi geliyor bana. Sense based rom'dan alacağım backup'ı aosp'a uygulayabiliyor muyum mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 evet abi applerde sorun çıkmıyor hiçbir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 olay zaten "android/data" klasöründen çekilen verilerin rom sonrası geri yüklenmesi, yani hiçbişekilde bi sorun yaşamazsın, whatsapp geçmişindeki konusmalar bile geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bir leak daha olmuş s4 için http://www.sammobile.com/2013/10/13/exclusive-i9505xxuemj3-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ahmedinejad said: Sovereign said: alperozg said: Telefonuma bi haltlar oldu. Dün şarj %15 ten birden 0 a indi. açılmıyordu. Bugünde yüzde 50 deyken aynı şeyi yaptı direk sıfıra indi. Açtım sıfır yazdı kapandı sonra bi yüzde 27 gördüm 2 saniye sonra yine sıfır. Nedendir bilen var mı? aynısı benim laptopa olmuştu. Batarya bitmiş. Hemen yenisini ısmarla netten veya samsung servise gtür değiştirsinler bedavaya. Ayrıca samsung telefonun olduğuna şükret ki hemen yeni pil takılabiliyo. ben güldüm buna ya. iyi ki telefonum samsung, çünkü bir kaç ay önce 2000 lira verdiğim telefonumun pili öldü ve pili değiştirebiliyorum. teşekkürler samsung. Genel bi problem galiba. http://www.chip.com.tr/haber/galaxy-s4-te-pil-sisme-sorunu_43160.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi 7 milyon kere yazdım, ignoreladınız beni galiba :D donanımhaberde 2 şikayetten 1i batarya şişmesi, servise gönderiyorsun yenisini verip gönderiyorlar geri. bin tane vaka var böyle, arada açıp bakıyorum benimki ne zaman şişçek diye sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ShadowFax said: bir leak daha olmuş s4 için http://www.sammobile.com/2013/10/13/exclusive-i9505xxuemj3-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/ 9505 için ama bu malesef..s4 4g versiyonları yani. 9500 için biraz daha sürer gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yalnız eğer samsung un bir tedarikçisi bu pilleri üretiyorsa başı dertte yüzde 30 u denmiş alırlar walla şirketin anahatarını acımazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 pille alakalı sorun değil sanırsam, telefonda bazı belirsiz programların yarattığı aşırı ısınmadan dolayı oluyor bence. Çok nadir ama bana bir kere oldu bu aşırı ısınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Pille alakalı, %100. Şişenleri direk değiştiriyoruz. Ha şişirmeye devam ederseniz, şöyle bi manzarayla karşılaşabilirsiniz, sonra uyarmadı demeyin. na şöyle http://samsungrumors.net/wp-content/uploads/2013/09/130919_manolo_rodriguez_phone_660.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Homescreen'e shortcut eklerken activities'te settings altında TorchLight var (settings altında en altta gözüküyor bende). Normalde S4 Active'de olan bir özellikmiş galiba. Ekran kapalıyken Volume UP'a basılı tutunca LED'i açıyor o ayar ekranından aktif hale getirince, kaç saniye açık kalcağı da o ayarlardan yapılıyor. Sonra Volume DOWN ile de kapatılabiliyor. Baya kullanışlı bir özellik, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Gelmiş 4.3'ler i9505: http://www.sammobile.com/2013/10/17/samsung-galaxy-s4-lte-gt-i9505-receives-official-android-4-3-update/ i9500: http://www.sammobile.com/2013/10/18/samsung-releases-official-android-4-3-update-for-galaxy-s4-gt-i9500/ Değişiklikler, yenilikler: CHANGES AND IMPROVEMENTS IN ANDROID 4.3 UPDATE - OpenGL 3.0 Support - GALAXY GEAR Support - TRIM Support (Makes the device much faster) - ANT+ Support - Samsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application) - Samsung Wallet comes pre-loaded - Improved RAM management - Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before) - Improved TouchWiz Launcher (Much less launcher redraws and less lag) - New Samsung Keyboard - New Samsung Browser (Full screen by default, new tab interface and more) - New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications) - New Camera firmware - Minor UI tweaks (Contacts app, Flashlight Widget, dialog boxes etc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yil 2013, app drawer ve homescreen'de less lag diye changelog yayınlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Lag sorunu yoktu, neyi geliştirmişler şaşırdım ben de.. Open GL 3.0 i9500'e gelmemiş sanırım, i9505'e gelmiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 TRIM ve KNOX cok iyi olucak. KNOX hakkında mini bi bilgi veriyim, telefon içinde telefon yaratıyosunuz bi nevi, şifrenizi girdikten sonra "contacts,apps,messages,gallery,mail" olarak tamamen size özel farklı bi alan acılıcak, bu alandan bu bilgilerin tek cıkıs noktası da e-posta olucak. Onun dısında pc'ye baglayıp yada telefonun kendi içindeki programlarla alınması mümkün değil. Rehber için "içe/dışa aktar" bile mümkün değil. KNOX'da olan KNOX'da kalıcak. Keşke usb 3.0 desteği de olmuş olsaydı note3 de olduğu gibi. Ondaki aktarım hızını gördükten sonra s4 cok yavas gelmeye basladı gözüme. Bu arada camera update ile yeni gelen bi olay da 360 derece cekim yapabilme, ufaktan leak'leri vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 4.3 kurmak isteyenler; Adım 1: odin 3.04 indiriyorsunuz. (3.04'e tık) Adım 2:şurdan, 4.3 rusya Adım 3: Odin 3.04.exe'yi çalıştırıp pda kısmına sammobile'dan indirdiğiniz dosyayı ekleyin. Adım 4: Telefonu download mode [Ses kısma + Orta tuş + Açma Kapama tuşlarına aynı anda basıp daha sonra cıkacak menüde Contiune(Ses açma) tusuna basıp devam edin] Adım 5: Telefonu pc'ye bağlayın. 1. Kutucukta ID COM: COM 5 tarzı bi ibare görüyosanız pc telefonu görmüş demektir, start'a basın. Telefonu göremediyse(xp falan kullanmanız gerek, yada eksik driver vardır) Şurdan driverları kurup tekrar telefonu bağlayıp start'a basın. Kurucağınız firmware rusya için yayınlanan ota versiyonudur. TR için ota yayınlanınca sammobile'dan tr versiyonunu indirip tekrar aynı kurulumu yapabilirsiniz. Ben sırf meraktan şimdi indirip görüşlerimi yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Tlefonda kurulu seyler sifirlaniyor mu? Bi de root olup olmamasi fark ettirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Daha deneyemedim, ama sıfırlanıyo olması lazım, rootlu olup olmaması da önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sıfırlanmıyor , ben her şeyi yedekledim nasılsa gider diye , olan versiyonu güncellemiş telefonda silinen hiç bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şikayetim var. %61 e gelince pat diye şarj bitti diyor kafayı yiyor telefon. %15 gösteriyor ve anında kapanıyor. şarja takıyorum .%61 den yukarı doğru devam sıkıntı yok. %61 e gelince yine aynı. var mı böyle bir sorun yaşayan. bugün 2. kez başıma denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ayrıca fi-wi dan internete bağlanıyorum ama avea hattım var onla internetede giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 senin batarya patates olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Arma said: şikayetim var. %61 e gelince pat diye şarj bitti diyor kafayı yiyor telefon. %15 gösteriyor ve anında kapanıyor. şarja takıyorum .%61 den yukarı doğru devam sıkıntı yok. %61 e gelince yine aynı. var mı böyle bir sorun yaşayan. bugün 2. kez başıma denk geliyor. kronik batarya hatası. bataryayı çıkar bak şişmiştir kesin. samsung mağazalarında yeni batarya verildiğini iddia edenler var, bir şansını dene olmazsa yolla servise 3-4 günde geri geliyor-muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar