Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bende hic sevmiyorum soft butonlari hardware ile daha iyi kullanim sanki.

Androidde samsunga olan ilgimin en buyuk etkeni notedaki s serisindeki orta hard button. Cilgin rahatlik.

Resmen baska tel almamamin ana sebebi denebilir.

Softda su gecirmezlik daha kolay halledilir o konuda haklisin ama daha bir sportif olsun diye dusunulmus sanirim. Eldivenle, suyun icinde vs basilsin diye herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Direk satın alma nedeni su geçirmeyen ve su altında çalışan telefon. Yazın denizde şebeklik vidyosu çekerken çok zorlanıyoruz dövlet buna bir çözüm.

Bide sonylerde su altında kamera kayıt olayı var. Tam cep telefonundan beklediğim şey işte, her ortama alıp götürüp medya aracı olarak kullanabileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok 1.80m drop test garantisi yani garanti değil tabi bence o ekran sağlam bir köşeye gelse kırılır.

ip67 işte gereksiz bir alet dağcılar felan extreme sporlarla ilgili olanlar için belki, ama asıl zaten caterpillar kendi reklamını yapmak için çıkarmıştır maliyeti düşük bir telefon ucuz zaten 380 dolar.
Sosyal ağlarda paylaş

kies görmedi telefonu , bağlanıyor deyip kalıyordu öyle.

silip tekrar yükleyeyim dedim kanser oldum nasıl başarıyorsa kilitliyor makinayı. bilmem kaçıncı denemede yükleyebildim.

eski acenin notlarını yedeklemiştim kiesle, s4 e geri yükleyeyim dedim , tamam abi hallettim dedi.

açtım bir hevesle , sadece 2 tanesini almış 35 tane nottan. kaldım öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...