mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 teşhirdeki telefonlarda uygulama belleği 6 gb dolu 2 gb boş gösteriyor. 16 gb değil miydi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aynen zevk meselesi. s4 bana baya kaba çirkin görünüyor mesela. ama xperia'yı gördüm böle. BUBUBUBUBUBUBUBU diye atladım ki ayfon5 alıyodum tam ben android kullanmam yeaea ayfon abi adamlar yabmış falan derken bir anda böle AEAEAE oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mahoolmez said: teşhirdeki telefonlarda uygulama belleği 6 gb dolu 2 gb boş gösteriyor. 16 gb değil miydi bunlar öyle ama 16gb'nin büyük kısmını (8gb falan kadar bi kısmı oluyor galiba) işletim sistemi vb. kaplıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bu gerçek mi? Yoksa 1 nisan şakası falan mı http://www.youtube.com/watch?v=hBftgD7lYwY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o teknoloji eskidi bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Eskidi mi hani biz görmedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 açıklanalı epey oldu o, daha gelmedi tabi ama geçen sene gösterdi esnek ekranları samsung, appleda patent felan alıyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Çok başarılı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aldım az önce. galaxy aceden geçtiğim için elime büyük geliyor şimdilik, alışırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Oh nice... s4 active modeli lanse edildi. Metal kasa toz su gecirmez 3 hardware buttonlu vs. Hos duruyor. http://m.gsmarena.com/see_the_samsung_galaxy_s4_active_for_the_first_time-news-6069.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bunu direk s4 olarak çıkarsalardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sanirim plastige olan tepkiden bir kacis yolu olarak dusunulmus bir plan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Active i guzelmis. Fakat niye mekanik buton koymuslar ki, touch olsa daha az su gecirebilir olmuyo mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bende hic sevmiyorum soft butonlari hardware ile daha iyi kullanim sanki. Androidde samsunga olan ilgimin en buyuk etkeni notedaki s serisindeki orta hard button. Cilgin rahatlik. Resmen baska tel almamamin ana sebebi denebilir. Softda su gecirmezlik daha kolay halledilir o konuda haklisin ama daha bir sportif olsun diye dusunulmus sanirim. Eldivenle, suyun icinde vs basilsin diye herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 neler olmuş abi su geçirmemek falan nedir bir telefondan bekleyeceğim son özellik falan ehuee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Onu salla :) Metal kasa guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bi video dagha düşmüş o sert tuş takımı çirkin durmuş sanki biraz, tek tuş idealdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Direk satın alma nedeni su geçirmeyen ve su altında çalışan telefon. Yazın denizde şebeklik vidyosu çekerken çok zorlanıyoruz dövlet buna bir çözüm. Bide sonylerde su altında kamera kayıt olayı var. Tam cep telefonundan beklediğim şey işte, her ortama alıp götürüp medya aracı olarak kullanabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Caterpillar bi telefon çıkardı o senlik o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cık çok kalın. Aynısını sony standart smartphone büyüklüğünde yaptı zaten. Bu telefonu 3. kattan atsan kırılmaz sanırım da o kadar abartı dayanıklı olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Xperia go yetersiz geliyorsa alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Yok 1.80m drop test garantisi yani garanti değil tabi bence o ekran sağlam bir köşeye gelse kırılır. ip67 işte gereksiz bir alet dağcılar felan extreme sporlarla ilgili olanlar için belki, ama asıl zaten caterpillar kendi reklamını yapmak için çıkarmıştır maliyeti düşük bir telefon ucuz zaten 380 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tasarimi çok hoşuma gitti caterpillar ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kies görmedi telefonu , bağlanıyor deyip kalıyordu öyle. silip tekrar yükleyeyim dedim kanser oldum nasıl başarıyorsa kilitliyor makinayı. bilmem kaçıncı denemede yükleyebildim. eski acenin notlarını yedeklemiştim kiesle, s4 e geri yükleyeyim dedim , tamam abi hallettim dedi. açtım bir hevesle , sadece 2 tanesini almış 35 tane nottan. kaldım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kies kadar kötü bir program az var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar