Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 reampage said: Abi bu arada 15 dk refund hakkın olduğunuda unutma, birde apex güzelde widget kullanmaya alıştıysan, action launcher çok çok iyi bir launcher, hatta her hafta çocuk dahada güzelleştirmeye ekiskleri eklemeye devam ediyor. demosu yok fakat 3,5 dollar bide pahalı. Ama widget kullanımını çok kolaylaştırıyor. Cok ugrastim apexle ya 2 gundur her bisey duzene soktum, ayarladim, yaptim ettim falan. Launcher olayi tamam yani, samsung normal launcherini kullanmam daha. Action launcherida bi deniim madem. Buarada app ayarlarini sifirlamadan default appi degistirmek gibi bi olay varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Evet var, mesela yeni bir launcher kurarsan üstüne yeni kurduğun direk import edeyim mi diye sorar, daha sonra yeni kurduğundan diğerine geçersen diğeri olduğu gibi duruo olucak, launcher için. bu ama silersen gider back up almadıysan eğer appı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 telefon alcam s4 bakıyom. acelem yok. az düşer mi ki beklesem. yada halt etmeyim s3 uygun s3 mü alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abi gogo s3, 700tl lik bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 S3 (tu) bulabilirsen S3 4g al, 2gb ram falan var fark olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bişiler izlemek, daha kaliteli browse-okuma falan yapmak için s4 her şekilde ya. yaklaşık 2.5 katı kadar piksel var. s3'e göre. mesela s2 ile s3 arasında aynı miktarda fark var, çok net hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ruh hastaligi lan baska bisi dgil oturup pixel pixel sayiyon sanki sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SIII 300 ppi zaten, telefon ekranlarinda onun ustunu secemiyor goz, yetmiyor yani. Sen goruyorum diyorsan placebo efekti g'b' birsey degim bende. EKran parlaklikla, renkle, kontrasla daha iyi olabilir ama ppi olarak olamaz. Limiti var onun. Biri 300, biri 440 diyeceksin ama 300 ustu hep bir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben s2 ile 3 arasında fark var dedim. baya hissediliyor yani. bundan yola çıkarak 3 ile de 4 arasında aynı şekilde net fark vardır diye düşündüm. olmayabilir ama araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Yanlis anlamisim oyleyse, pardon. SII 200 ppi, SIII 300 ppi; bu ikisi arasinda fark olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 birazcık bişiler okudum telefonlarda 1080p gereksiz falan denmiş hep. ben de mi s3 alsam ne. ama ulan arkadaşım s3 çıktıktan 3 hafta sonra 1500'e almıştı 10 taksit mi ne. şu anda 1375 tl falan. şaka mı bu? ... tanıdıklar gelecek amerikadan yakında. amerikada htc one fiyatı 575 dolar, 1035 tl falan. sonunda istemeye istemeye one alıcam sırf fiyatı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 s3 şu anda 1000 liradan gidiyor private shopping sitelerinde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 1080p gereksiz falan değil. s4un ekranı s3den kat kat daha iyi. http://www.displaymate.com/Galaxy_S4_ShootOut_1.htm telefonların fiyatlarının düşmesi son derece normal, geçen senenin amiral modelleri bu sene orta sınıfta zor yer kapıyorlar tabi ki düşücek 6 ayda bi daha iyi bir alet çıkıyor ortaya gelişim çok hızlı trden alıp o kadar para veremem dersen s3 yerine xperia sp bakabilirsin 1250liradan girmiş yeni piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Abi s4 gidin bi bakın almadan mukavva bildiğin s3 çok kötü ama fiyatı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ekrani kotudur demiyorum ama 300ppi ile 400ppi'nin farkini goz geremiyor diyorum. http://prometheus.med.utah.edu/~bwjones/2010/06/apple-retina-display/ Adam telefonun durdugu normal mesefade 287 ppi'nin ustu anlamsiz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 320 civarı 10cm 400ppi de 7.5cm gibi bi şeydir çok da mühim değil hakikaten, kalibrasyonu falan daha mühim şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 10cm'deki ekrana odaklanabiliyor musun ki? 30cm filan telefonun kullanimi rahat. Ne anlami var 1080p'nin cidden merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tek anlami webde falan bir anda daha cok sey gorursun yuksek cozunurlukte, videolari oynatiyorsan 1080p o, birazda keskinlik, officede falan dosyalar daha genis gorunur ornegin excel falan, aslinda 1080p faydali ancak yuksek ppi gereklimi tartisilir. 1080p yaptikca ppi ister istemez artiyor ama artmasi ile acilan excel dosyasinin gorunum alani artiyor alan arttikca font kuculuyor ppi yuksekse fontun kucuklugu daha net bir sekilde okunur oluyor. mantikliymis nan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Daha çok şey görme o kadar geçerli değil. DPI fazla oluyor genelde, fontlar aynı büyüklük gibi oluyor. Ekran daha büyük olduğu için daha çok şey sığıyor, o da tercih meselesi. Yeni Kobo mesela 300 ppi'ye yakın ama sayfa başına cümle sayısı eskisine benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Yok abi cozunurluk arttikca ayni boy ekranda dusuk cozunurlukle cilgin fark oluyor.. Ekran boyu ayni kalincada font vs buyuyor kuculuyor diye bir sey gormedim onun extra ayari var. Kobo vs genel ayar uzerinden ilerliyordur. Iphone retinayi cikardiginda ilk, bu fark cok bariz ortadaydi . Ha esas soru kim cuk kadar alette excel ile ugrasir.. Ugrasan icin yuksek cozunurluk yuksek dpi bayagi bir rahatlik orasi ayri ya da autocad vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kullanıpta çok süper la alın diyecek yok mu? etrafta abi süper telefon diyor millet. burda yok yeaaa ağzı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Donanım olarak çok iyi ama geri kalan yok. Tasarım, malzeme kalitesi ve yazılım olarak hem HTC'nin, hem de Sony'nin gerisinde. Donanım olarak da en yavaş flagship Xperia Z bile gereksiz denebilecek kadar güçlü olduğu için donanım kovalamak gereksiz bence. Telefon 2-3 yıl önce olduğu gibi büyük oranda donanım değil artık, Samsung hala o günlerin kafasıyla gidiyor. Yeni Android'ler arasında en beğendiğim eğer nerd takılıyorsan Xperia Z; ne rootlarım, ne de rom yüklerim diyorsan HTC One. Nedenlerini uzun uzun konuştuk zaten, arama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Samsungların uzun süre kullanımda çıkyıor eksikliği ortaya tamamen tüketim ürünü alet, kullanıyorsun bitiriyorsun yenisini alma ihtiyacı hissediyorsun. Eskilerin takır takır çalışan buzdolapları çamaşırmakineleri gibi değil yani. Alet bozulmasa bile mazleme kalitesi kötü olduğu için gün geçtikçe rahatsız etmeye başlıyor. hele olurda düşürürsen zaten çerçevesi çok zarar görüyor aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 S2im 2. yılında, o kadar çok düşürdüm ki bildiğin çerçevenin her yerinde ezikler var. Ve bi 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Bi kere telefon bir defa bile arızalanmadı, düşürdüğümde en fazla kapanıp açılmıştır. Ekranı kamerası sensörleri hiç bişeyi çatlamadı patlamadı bu kadar hor kullanmama rağmen. İşlemci gücü ırtı zırtı modern telefonlara göre baya düşük heralde, ama telefonda yaptığım en ekstrem şey Carmageddon oynamak ve onu da takır takır çalıştırıyor. Yeni telefonlarda benim telefonda olmayan bi barometre var sanırım. Bide ekranından hd film izleyeceksem (telefondan film izlemek lel) daha kaliteli görüntü. Bir telefondan insan daha ne bekler bilmiyorum. Ha yazılım dandik evet, 4.1.2 yaptım offical deli gibi pil gitmeye başladı. Ama sonuçta bi android kullanıcısıyım, üşenmeyip gerçek bir erkek gibi telefonu rootlamam gerekirdi en başından. Onu da bu hafta sonu halledeceğim artık. Telefon lan bu. Tasarım masarım karı mısınız diycem, de demeyeyim kalpler kırılmasın. Beğendiğinizi alın hacı, ama bilgisayar donanımı almanın altın kuralı burda da geçerli. Paranın önemi varsa en yenisini değil bir önceki modelini alın çünkü en yenilerin fiyatı gereksiz yüksek olur. Sonuçta yeni bi teknoloji değil, pazar oturdu artık düzenli bi şekilde modeller geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ben de 1.5 senedir Note kullanıyorum, herhangi bi hasarı yok, hatta çizik bile yok. Denildiği gibi tamamen kullanmakla ilgili. Batarya ömrü falan da değişmedi. Ha Samsung'un rom rezalet, hele ki son updateten sonra telefon iyice hantallaşmıştı. Root edip cyanogenmod yükledim ben de. Şimdi canavar gibi, takılma vs kalmadı. Batarya ömrü de gözle görülür bi şekilde arttı. Note 3 6" olacak falan deniliyor, sanırsam Kasım ayında gelecekmiş. Seneye Ocak/Şubata kadar kullanırım bunu sonra Note 3 alırım diye düşünüyorum. Samsung takıntısı tasarım vs değil, direk ekran boyutu yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar