Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 braid limbo aklıma gelenler bunlar başka güzel oyunlar vardır belki ama oynamadım ben bastion gibi oyun cidden yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bitirdim şimdi bildiğin üzüldüm.. çok iyiydi. limbo'yu keşke indirimde alsaymışım elim gitmedi şimdi :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bastion Killing Floor - Harold Lott Character Pack Dragon Age: Origins - Ultimate Edition Civilizations V Gods and Kings Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition Deus Ex Human Revolution: The Missing Link DLC Toki Tori Darksiders Legend of Grimrock indirimsiz olarak da: Natural Selection II ile kapadim seruveni. yilbasina da fps'lere abanicam. brothers in arms ve world in conflict bekliyorum. bi' turlu 75%'e sokmadilar sunlari. bi' de sleeping dogs istiyorum 75%. sagol simdiden gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben de aldım lan bastion'u. güzel değilse önce account'umu sileceğim; sonra da forumu terkedeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bastion abartısız bu yıl yaşadığım en iyi singleplayer deneyimiydi. ki baya oyun oynadım şu son 2-3 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 of böyle bahsedilen oyunlar genelde tırt çıkıyo yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 parayı vermişsin bir kere şu noktadan sonra önemi yok asudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 benim zamanım paramdan daha kıymetli black ops 2 oynamak varken gidip bastion mu oynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bastion oynayanların zamanı seninkinden daha değersiz değil, kafan karışmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 zevk renk meselesi.. ben oynarken hiç bitmesin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Oski said: benim zamanım paramdan daha kıymetli black ops 2 oynamak varken gidip bastion mu oynıcam black ops 2? biri osmani cagirsin, gerekli ayarlari versin osman fjdskfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bi de bastion gibi en güzel indielerden birini eziklemiş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bastion'a kotu demeyin lan Allah carpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 indie oyuna güzel demeyince oyundan anlamamak eskimedi mi daha? ilk chapter'ı oynadım bu arada güzelmiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 herhangi bir indieye desen tamam, secret magical crystals falan ama gidip bastion gibi son yılların top3 indiesine deme lan bi zahmet kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 demedim kötü zaten be of hiç tadınız kalmamış sizin oynamadan niye kötü diyim oyuna. geyik çevirmeye adam arıyodum ama ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 black ops 2 ile karşılaştırman küfretmekten beter oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 başka bir indie oyunla karşılaştırsam bi espri olmazdı zaten ortada. şimdi bakıp bakıp gülüyorum ince zekama. u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 black ops 2 oynayak lan bırak bastion'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bi sende o kadar para var kolof alıcak hamachi'den atılıyo mu askhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Oski said: benim zamanım paramdan daha kıymetli black ops 2 oynamak varken gidip bastion mu oynıcam Arkandayım oski 20 saat secret of magic crystals oynadım gittim gaza geldim black ops 2 sipariş ettim kargoda gelecek aqarız beraber. harbiden black ops2 sipariş ettim ya Allah belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Oski said: başka bir indie oyunla karşılaştırsam bi espri olmazdı zaten ortada. şimdi bakıp bakıp gülüyorum ince zekama. u mad? onu içten söyledin ulan, yalan atma şimdi espri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 öm'den cevabını verdim Silphatos'un dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bu arada dün aklıma şey geldi yatarken. bu Steam kapanırsa bi gün nolcak bizim oyunlar? kesin tartışılmıştır burda. "kazanılmış hak", "mülkiyet hakkı" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar