fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 CthuLhu said: 5 puan direk geliyor dediğin galatasaray'a mı direk 5 puan geliyor yoksa hiç bölme hesabına girmeden ülkeye mi 5 puan geliyor? edit:takıma +4 puan geliyormuş 5 değil.gs'ye. ulkeye 1 puan gelmis oluyor yetersiz takimlarimiz elendigi icin. o zaman 0.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 screwy said: zaten demedim super oynadık ya da onlar super oynadı falan diye. ama en azından ben kanser olmadım macı izlerken o bana yeterli. birbirini oynatmamak icin degil oynamak icin oynayan takımlar olsun yeter.yahu iste benim dedigim de su. futbolda guzel olan sey gol veya gol pozisyonudur. bu macta o yoktu. karabuk gs macinda o vardi. ya da fenerbahce limassol macinda hem limassol'un hem fenerbahce'nin oyle rakibini oynatmamak gibi bir niyeti yoktu ama mac oynanmadi iste sahada, duzgun pozisyon yoktu pek. onemli olan niyet degil sonuc. pozisyon yoksa iki takim da istedigi kadar acik oynasin zevk almiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Buddha said: Silphatos said: cl playoffta ekmek olur gs ya, 3. olup uefa kassa bence daha güzel CL den tur atlamak daha çok para daha çok ülke puanı olmuo mu? ülke puanını bilmiyorum da gsnin kendisi için dedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 uefa'da da ileri gidebileceğimizi çok düşünmüyorum bu sezon. orada 2 ya da 3 tur oynamaktansa şampiyonlar liginde 2. tur oynamak ilerki seneler için daha iyi tecrübe olur bence. ihtiyaca yönelik transfer yapmaya falan yöneltir belki cl'de kalmamız hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Şu an şl de 3. olanlar dışında uefa elemelerine giden olmayacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BiTcH_oFBaT said: Manchester bebelerini yenmeyen bir tek GS kalmıştı, onlarda yendi. Hayırlı olsun o bebeler 120 milyon ediyor gs 90 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 SeaGle said: C.Ronaldo vs Semih Kaya semih dover. dany yargılar semih yargsız infaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 2. turda çare lucescuyla eşeleşcez kan çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Luce bizden intikamını çok pis alır..Hele ki FT'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Shaktar türklere çok ters takım valla. inş gelmez size delik deşik ederler. 3 saniyede gol atıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Anladigim kadariyla 2. turda tekrar cekilis oluyor, mesela a grubu lideri h grubunun 2.siyle eslesir gibi bir durum yok dimi? Eger oyleyse gayet sansi var gsnin 2.turda nitekim suan schalke dortmund porto, schalke gibi takimlar grup birincisi 2.ler genel olarak kagit ustunde cok daha iyi takimlar gruplar bu sekilde biterse eger. Bir schalke, porto gecilemeyecek rakipler degil. Ha barcada gelebilir o ayri ama uefaya girmek istemenin bi anlami yok yani bence. Denildigi gibi Cl ceyrek final>uefa yari final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 grup liderleri grup ikincilerile eşleşiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 dortmund gelsin de bi çay koyup geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi ne uefası ya. kim sokuyor bunları aklınıza biz oraları geçeli çok oldu başkalarının hedefi onlar bizim değil. 4. olacağımıza uefa isterim ama CLde 2. tura çıkmak varken uefadan bahsetmek ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 alman takımı gelirse tokatlarız ya dortmund şamp liginde iyi oynuyor ama.ligdeki gibi oynasa tokarlama ihtimalimiz olabilirdi fakat reus>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Buraları oynamak onemli olan. Zaten haftaya Braga'yi yenip çıkarsak 4+2 puandan 6 puanı cebe koyacağız, üstüne de 2 maç daha yapacağız. İşin puan yönüne bakıyorsanız UEFA'da 6 puan ve potansiyel 5 puanlık maç yapmanız için Yarı Final kapısına dayanmanız gerekiyor. Uefa uefa diyip Round 32'de bu kupayı ciddiye alan İspanyol çekip 0 çekme riski falan da var. Boşvermek lazım. Vizyonu ortaya koyar hem işte. Bu yıl Round 16 yaptık CL'de, motive eder camiayı bu tip şeyler, yatırımın devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 UEFA ne ya, 13yil oldu biz uefayi bitireli pampalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 uefa dediğiniz yıllar önce şu müzemize aldığımız metal parçası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 süper maçtı be yeni geldim eve hiç unutamayacağım bir anı oldu benim için teşekkürler Galatasaray :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tamam istanbulda trafik var da 24 saat sürmez gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 otelden ayrıldıktan sonra gün boyu istanbulda gezdim sonrada uçakla izmire döndüm abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 manu'nun forvetlerini çok beğendim, zenci iyi yardırdı ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 fenn said: BiTcH_oFBaT said: Manchester bebelerini yenmeyen bir tek GS kalmıştı, onlarda yendi. Hayırlı olsun o bebeler 120 milyon ediyor gs 90 milyon bırak da etsinler. Bizim bebeler mi edecek 120 milyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 cenk gönen de 5M euro edio transfermarkette sdfsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ohaaa önceki sayfaki yorumlar çok iyi =) görenler 10 yıldır şampiyonlar liginde maç kazanamayan takım bunlar değilmiş diyecek =) bende sevindim inşallah şampiyonlar ligini de kazanırsınız ama bu kadar uçmanın kimseye faydası olmaz.2 maç önce şöyle bir dandik grupta nasıl sonuncu oluruz lanet olsun vs. derken şimdi şu konuma gelmek ne bileyim biraz garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar