Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

MANCHESTER UNITED: Tim Howard, Philip Neville, Wes Brown (Dk.63 Gerard Pique) , John O’Shea , Quinton Fortune , Cristiano Ronaldo , Eric Djemba-Djemba , Darren Fletcher (4), Kieran Richardson (Dk.68 Jonathan Spector) , Liam Miller) (Dk.76 Chris Eagles) , David Bellion

şu takım trde şampiyon olurdu lan neresi pafchester

bizim kadro servet-serkan balcı-önder turacı-selçuk gibi adamlardan oluşuyodu o maç. bi post önce koydum sdfsfd.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu kimse bişey demiyor ki size ne bu alınganlık?
ne yazmışım önceki sayfada fb ve gs man utd. yenmesi yeter, kadrosu önemli değil man utdnin her zaman büyük başarıdır yazdım.

ondan öncede şunu dedim, paf demelerinin sebebi bizim 2004te yendiğimiz kadroya manchester paf demesi hep herkes yenerdiye getirmesiydi gs taraftarının.

valla bıktırdınız abi artık, azıcık postları okuyup öyle yorum yapın. hiç bir fenerlinin dediğini kabul etmiyosunuz, adam bırakmadınız bu bölümde fenerli. herkes bıkıp kaçıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Wikipedia olmasa o saydığın futbolcuların hangi takımda oynadığını bulamazsın öyle diyim. Onlar tutmayan bir nesildi, denendi yollandı. Kötülerdi gayet ki Premier Lig'de de oynamadı birçoğu....

Yani bir gerçek var ki herhangi bir Türk takımı şu an Manchester'ın yenmek zorunda olduğu bir maçta yenemez onları bunu kabul etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çoğunu biliyorum zaten ama onları iyi futbolcu yapmaz. C. Ronaldo'dan bahseden yok elbette. O takımın çoğu olamadı diyorum bu gayet ortaya çıkmış bir sonuç. Manu seviyesinde olamadılar yani. Bak mesela 94'teki takıma hepsi yıldız oldu. İtiraz edecek birşey yok, 11 tane Paf demiyorum işin esprisi pafchester...
Sosyal ağlarda paylaş

MANCHESTER UNITED: Tim Howard, Philip Neville, Wes Brown (Dk.63 Gerard Pique) , John O’Shea , Quinton Fortune , Cristiano Ronaldo , Eric Djemba-Djemba , Darren Fletcher (4), Kieran Richardson (Dk.68 Jonathan Spector) , Liam Miller) (Dk.76 Chris Eagles) , David Bellion

Şu an Fortune, Djemba-Djemba, Kieran Richardson, Jonathan Spector, Liam Miller, Chris Eagles, David Bellion'un hangi takımlarda oynadığını sorsam wiki'ye bakmadan zor söylersiniz demek istediğim oydu yani. (Pique'de Barça'ya dua etsin sfds) Elbette Manu bu 11 tane çöple oynamayacak ya. Ben sadece Manu'nun bunları denediğini olmayanları vakit kaybetmeden şutladığını dile getiriyorum. Bundan 5 sene sonra da bugünkü takım için aynısı denenebilir belki de bilemeyiz. Elbette 2-3 veteran da var. Ama maksat bu adamları denemek. Aynen 94-95'te, P. Neville, Butt, Scholes, Beckham'ın çıkışları gibi, bazen oluyor bazen olmuyor elbette...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Şu an Fortune, Djemba-Djemba, Kieran Richardson, Jonathan Spector, Liam Miller, Chris Eagles, David Bellion'un hangi takımlarda oynadığını sorsam wiki'ye bakmadan zor söylersiniz demek istediğim oydu yani. (Pique'de Barça'ya dua etsin sfds) Elbette Manu bu 11 tane çöple oynamayacak ya. Ben sadece Manu'nun bunları denediğini olmayanları vakit kaybetmeden şutladığını dile getiriyorum. Bundan 5 sene sonra da bugünkü takım için aynısı denenebilir belki de bilemeyiz. Elbette 2-3 veteran da var. Ama maksat bu adamları denemek. Aynen 94-95'te, P. Neville, Butt, Scholes, Beckham'ın çıkışları gibi, bazen oluyor bazen olmuyor elbette...

Bu kadrodan kaybolacakları söyleyeyim direk, bir kere Macheda zaten MANU içinde yoktu, tamamen bitecek. Anderson kendi kendini bitirmiş, evladım olsa reddederdim. Nick Powell'ı 3. ligden getirdi Ferguson ama hep daha önce League Cup'ta izledim hemde burada, yetersiz bir adam. Yine de direk kaybolur diyemeyiz.

Büttner mesela çok beğendim ama ne olup olmayacağı belli değil. Çok sağlam adam ama bu bebelerden yıldız çıkarsa bir tek o çıkar.

Joshua King mesela, patlayıp gider en fazla 1 yılı var.

Welbeck desen ben hala sevemiyorum şu herifi, bugünde yok gibiydi. Çok istikrarsız, genellikle çok kazma ama işte göze hoş gelen futbolu var ve çok güçlü oyun tarzına göre. Yine de Bent'in Defoe'nin overrated olduğu topraklarda bu adamın hiç şansı yok bana kalırsa. Olursa da Ferguson babası sayesinde olur MANU forması altında o kadar ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gala fans doing that song where they make that weird whistling noise, so weird but good
adam şurda haklı yalnız. o güzelim marşı söylerken arada şırt şırt şırt diye ıslık çalıyorlar ya direk kendimi bilimum roman mahallesinde, fikirtepe'de, çinçin'de hissediyorum. iğrenç bence. daha iğrenci de laylaylaylaylaaay şanlı galaaatasaraaaay tezahüratı. kim bulmuşsa çok kötü yapmış, berbat bişi, bi vazgeçemediler.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

yahu kimse bişey demiyor ki size ne bu alınganlık?
ne yazmışım önceki sayfada fb ve gs man utd. yenmesi yeter, kadrosu önemli değil man utdnin her zaman büyük başarıdır yazdım.

ondan öncede şunu dedim, paf demelerinin sebebi bizim 2004te yendiğimiz kadroya manchester paf demesi hep herkes yenerdiye getirmesiydi gs taraftarının.

valla bıktırdınız abi artık, azıcık postları okuyup öyle yorum yapın. hiç bir fenerlinin dediğini kabul etmiyosunuz, adam bırakmadınız bu bölümde fenerli. herkes bıkıp kaçıyor.

Denecekler denmiş. Zamanında 3-0'a "o da Manchester mı lan resmen yedekler" diyenler şimdi 1-0'a neler diyor eheh.

Sonuç olarak önemli bir 3 puan alındı, aynı akşam son hafta rakibi çıkamamayı garantiledi, gayet güzel ve avantajlı yani sevinilecek tabii ki. İkiyüzlülük ve Manchester'ı yenmekten çok "off FB'liler kesin göt oldu!!!xDDDDD" diye sevinmek çok garip hareketler ama :p
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman demiştim ben, bu zaman da diyorum. ManU'yu yenmedik, yedeklerini yendik.

Ha, hoydarinna diyip "üzerinde manu forması varsa manudur, tartışması olmaz" ya da "biz mi takımı getirmeyin dedik, kendi tercihleri" diye gaza gelebiliriz, ama gerçek ManU'yu yenmedik. Ha, bu yedekler Türkiye ligini 5 hafta önceden garanti şampiyon olarak bitirir o ayrı. Bu da yedekler çok iyi olduğu için değil, oynadıkları ezbere oyun ve takımın oturmuş taktiği sayesinde. Fergus marifeti yani. Ama yendiğimiz adamların yedekleriydi.

Ha, FB maçından bir fark var yalnız. Fener 6 tane yedikten sonra burada yedekleri yenince "biz de yendik, öcümüzü aldık" havasına girmişti, orada 6 tane yemişken öyle diyince daha güzel dalga geçmiştik.

Bizdeyse orada yenebilecek durumdayken ucu ucuna 1-0 yenilip (ki oyun olarak da başa baş hatta daha iyi denebilecek şekilde oynamıştık) burada yendik.

ManU tam kadro da gelse çok farklı bir oyun olmayacaktı zaten, adamlar kendilerini kasmayacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...