senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 alt liglerde kesin vardır. Bisiklette mesela, haute route diye bir amatör yarış var, meraklısı bilir. En zor amatör turlardan biri olarak tanımlanır. Orda doping yapmayını dövüyorlar resmen. İyi olsanız bile clenbuterol, eritroprotein kullanmayan yoktur. Ki millet bunla sınırlı kalmayıp teslac'tan winstrol'a, sten'den primodian'a koktely yapıyor. Elite cycling'te denetim çok sıkıyken ama, avrupa futbolunda ve teniste bir o kadar gevşek, beyzbol ve amerikan futbolunda boku çıkmış durumda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 masallah uluslararasi doping ajansinin ajanisin herhalde sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 eheh abi bisiklet ve atlezim'i baya yakın takip ediyorum haliyle doping ile en iç içe geçmiş dallar bunlar zaman içinde öğreniyorsun ister istemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Internette biraz dolanınca heute route doping cycle diye sayfa sayfa çıkıyor zaten :) Formu toplayayım ben de katılacam bu arada :) Seneye yetişemem muhtemelen ama sonraki sene kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Lan Selçuk hahaha helal adam doping gurmesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 senko said: Futbol da tek tuk isimler disinda daha rasrlamadim dopinge. valla şunu okuyunca yattığım yerden gevrek gevrek "nerde karşılaşıcan bilader zaten ehe he" diyecektim. neyse ki sonraki post'ları da okudum. respekts have been paid (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Emrah Tutukl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 yapmasaydın keşke be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 yalnız konuyu dağıtma şeklinize hayranım arkadaş mevzu neydi ne oldu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 senko said: alt liglerde kesin vardır. Bisiklette mesela, haute route diye bir amatör yarış var, meraklısı bilir. En zor amatör turlardan biri olarak tanımlanır. Orda doping yapmayını dövüyorlar resmen. İyi olsanız bile clenbuterol, eritroprotein kullanmayan yoktur. Ki millet bunla sınırlı kalmayıp teslac'tan winstrol'a, sten'den primodian'a koktely yapıyor. Elite cycling'te denetim çok sıkıyken ama, avrupa futbolunda ve teniste bir o kadar gevşek, beyzbol ve amerikan futbolunda boku çıkmış durumda zaten. abi cleni bas göbeği erit sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 gitcek gitcek hocam almayanya da bi düzeni kurayım koşu yüzme ve bisiklete allah yokmuş gibi abancam. bisiklet parkurlarım belli bile şimdiden. Koşu için zaten gittiğim yer biçilmiş kaftan, yüzme için de güzel bir havuz bulduk mu tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Allah zaten yok da sadece koşuyla bisikletle göbekle birlikte sen de erimeyesin? Neden bu yapacağım edeceğimlerin içinde 80kg benç falan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Emrah Serbes başlığı diye girdim selçukun almanyadaki planlarını okuyorum. dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Selcuk serbes artik ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paticik ve drail cok garip bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 http://img.memecdn.com/when-a-teacher-tells-you-a-bad-joke_o_828484.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 hanginiz yapti bunu asdfasfdsfd https://www.youtube.com/watch?v=i9H125BFdLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 axedice said: Allah zaten yok da sadece koşuyla bisikletle göbekle birlikte sen de erimeyesin? Neden bu yapacağım edeceğimlerin içinde 80kg benç falan yok? Haklisin araya yedirmek lazim bench, squat deadlift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 bence fark edilmeseydi yurt dışına kaçardı. avukat, savcı uyanınca itiraf etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 axedice said: Allah zaten yok da Madem yok emrah serbes haininin başına gelenleri nasıl açıklıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar