Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emrah Serbes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alt liglerde kesin vardır.
Bisiklette mesela, haute route diye bir amatör yarış var, meraklısı bilir. En zor amatör turlardan biri olarak tanımlanır. Orda doping yapmayını dövüyorlar resmen. İyi olsanız bile clenbuterol, eritroprotein kullanmayan yoktur. Ki millet bunla sınırlı kalmayıp teslac'tan winstrol'a, sten'den primodian'a koktely yapıyor.

Elite cycling'te denetim çok sıkıyken ama, avrupa futbolunda ve teniste bir o kadar gevşek, beyzbol ve amerikan futbolunda boku çıkmış durumda zaten.
Mesaj tarihi:
Internette biraz dolanınca heute route doping cycle diye sayfa sayfa çıkıyor zaten :)

Formu toplayayım ben de katılacam bu arada :) Seneye yetişemem muhtemelen ama sonraki sene kesin.
Mesaj tarihi:
senko said:

Futbol da tek tuk isimler disinda daha rasrlamadim dopinge.

valla şunu okuyunca yattığım yerden gevrek gevrek "nerde karşılaşıcan bilader zaten ehe he" diyecektim. neyse ki sonraki post'ları da okudum.

respekts have been paid (tu)
Mesaj tarihi:
senko said:

alt liglerde kesin vardır.
Bisiklette mesela, haute route diye bir amatör yarış var, meraklısı bilir. En zor amatör turlardan biri olarak tanımlanır. Orda doping yapmayını dövüyorlar resmen. İyi olsanız bile clenbuterol, eritroprotein kullanmayan yoktur. Ki millet bunla sınırlı kalmayıp teslac'tan winstrol'a, sten'den primodian'a koktely yapıyor.

Elite cycling'te denetim çok sıkıyken ama, avrupa futbolunda ve teniste bir o kadar gevşek, beyzbol ve amerikan futbolunda boku çıkmış durumda zaten.

abi cleni bas göbeği erit sen
Mesaj tarihi:
gitcek gitcek hocam
almayanya da bi düzeni kurayım
koşu yüzme ve bisiklete allah yokmuş gibi abancam.

bisiklet parkurlarım belli bile şimdiden. Koşu için zaten gittiğim yer biçilmiş kaftan, yüzme için de güzel bir havuz bulduk mu tamamdır :)
Mesaj tarihi:
axedice said:

Allah zaten yok da sadece koşuyla bisikletle göbekle birlikte sen de erimeyesin? Neden bu yapacağım edeceğimlerin içinde 80kg benç falan yok?

Haklisin araya yedirmek lazim bench, squat deadlift
  • Yeni Oluştur...