Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emrah Serbes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adama siyaset bilimci akademisyen muamelesi yapmayın abi. çıkmış konuşmuş, genellikle duygusal, doğru tespitler ama yanlış anlatım, olabilir. böyle insanlar lazım muhalif düşünceleri tabana yaymak için. eleştirilecek bir şey varsa balçiçek pamir'in sinik tavrıdır. ve nilgün belgün tabi.
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Aile mobese kayıtlarını talep etmiş bu da yakalanacağını anlayınca vicdan yaptım ayağına yatıp iyi hal alacak herhalde. Adi herif. Söylenecek çok şey var da gerek yok.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Celtics said:

alkol, uyuşturucu vs. bünyeden 5 günde atılıyormuş tam olarak. tesadüftür tabii.

saç ortalama ayda 1cm uzuyor, saçlarını sıfıra vurdurup teslim olmadıysa uyuşturucu çıkar

onemli olan arabayi surerken etkisi altinda miydi degil miydi. Buna kanitlayamazlarsa yargilanacagi suc ile kanitlarlarsa yargilanacagi suc bir degil sonucta.

Herseyi gectim arkadasi neden ustleniyor. Olay gayet supheli, behzat olsa dibine iner emrah serbesi tokatlaya tokatlaya itirafini alirdi.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

saç ortalama ayda 1cm uzuyor, saçlarını sıfıra vurdurup teslim olmadıysa uyuşturucu çıkar

saçlar sarıya boyandı mı bu etki sıfırlanıyormuş
misal talişca hep sarı ya büyük olasılıkla doping kullanıyor
Mesaj tarihi:
Bazi dallarda cok sıkı, bazilarinda gevsek.
UCI Armstrong rezaletinden beri didik didik yapiyor bisikletcileri, Rusya fiyaskosindan beridir de atletleri. Ha hala aralarinda yapip yakalanmayan var midir yol müdür soru işareti

Ama wta, sadece kendi çıkarlarına aykiri olunca doping kozunu oynuyor. En net örneği sharapova
Mesaj tarihi:
Futbol da tek tuk isimler disinda daha rasrlamadim dopinge.
Benim tahminim, her spor bransinda doping kontrolünün farkli ve goreceli serbestlik tanindigi yonunde
Mesaj tarihi:
Yarın bir gun nadal veya wawrinka demec verirse atp de cok mac oynuyoruz diye veya yogunluktan dolayi daha az turnuvaya katilirlarsa eminim bir doping suçlaması ile yuz yuze geleceklerdir
  • Yeni Oluştur...