GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Sağa sola tavana bakan diğer konuklara tercih ederim gene adamın uslübu kötü bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 videoya yeni baktımda bu herif birde yazar olucak daha konuşmasını bilmiyor, bende diyorum neden kitapları bu kadar kötü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 adama siyaset bilimci akademisyen muamelesi yapmayın abi. çıkmış konuşmuş, genellikle duygusal, doğru tespitler ama yanlış anlatım, olabilir. böyle insanlar lazım muhalif düşünceleri tabana yaymak için. eleştirilecek bir şey varsa balçiçek pamir'in sinik tavrıdır. ve nilgün belgün tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DKzPo9EW4AAeFgD.jpg adam bunu paylaşmış twitterdan arabayı kullanırken alkolluydu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 iş işten geçmiş be. hadi karşıdaki aileyi sallamadın da arkadaşına niye kazık atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 panikle yapmış işte insanoglu sonucta ben sucsuzum diye diretedebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 alkol, uyuşturucu vs. bünyeden 5 günde atılıyormuş tam olarak. tesadüftür tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 tüyden bakılanlar 6ay geriye kadar bulabiliyorsun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 mokoko said: behzat ç yasaklanır bu adamıda alırlar içeri ergenekondan eskiden böyle şeyler vardı, ergenekon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 ahahaha ressurrect çekmiş mesajıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 soyadını değiştirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 o nasıl bi çirkin imzaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Celtics said: alkol, uyuşturucu vs. bünyeden 5 günde atılıyormuş tam olarak. tesadüftür tabii. saç ortalama ayda 1cm uzuyor, saçlarını sıfıra vurdurup teslim olmadıysa uyuşturucu çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 alkol uyusturucu falan 5 gunde atılmıyor bunyeden tam olarak sallamıs arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 etkisi azalıyor. inkar edebiliyorsun 3 hafta önce aldım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Aile mobese kayıtlarını talep etmiş bu da yakalanacağını anlayınca vicdan yaptım ayağına yatıp iyi hal alacak herhalde. Adi herif. Söylenecek çok şey var da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 applev0dka said: Celtics said: alkol, uyuşturucu vs. bünyeden 5 günde atılıyormuş tam olarak. tesadüftür tabii. saç ortalama ayda 1cm uzuyor, saçlarını sıfıra vurdurup teslim olmadıysa uyuşturucu çıkar onemli olan arabayi surerken etkisi altinda miydi degil miydi. Buna kanitlayamazlarsa yargilanacagi suc ile kanitlarlarsa yargilanacagi suc bir degil sonucta. Herseyi gectim arkadasi neden ustleniyor. Olay gayet supheli, behzat olsa dibine iner emrah serbesi tokatlaya tokatlaya itirafini alirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 applev0dka said: saç ortalama ayda 1cm uzuyor, saçlarını sıfıra vurdurup teslim olmadıysa uyuşturucu çıkar saçlar sarıya boyandı mı bu etki sıfırlanıyormuş misal talişca hep sarı ya büyük olasılıkla doping kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Futbolcularda doping kullanmayan yoktur abi Teniste oyle keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 snickers dopingden sayiliyosa ben de katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 doping kullanmayan sporcu yoksa doping'in anlami da kalmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Bazi dallarda cok sıkı, bazilarinda gevsek. UCI Armstrong rezaletinden beri didik didik yapiyor bisikletcileri, Rusya fiyaskosindan beridir de atletleri. Ha hala aralarinda yapip yakalanmayan var midir yol müdür soru işareti Ama wta, sadece kendi çıkarlarına aykiri olunca doping kozunu oynuyor. En net örneği sharapova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Futbol da tek tuk isimler disinda daha rasrlamadim dopinge. Benim tahminim, her spor bransinda doping kontrolünün farkli ve goreceli serbestlik tanindigi yonunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Yarın bir gun nadal veya wawrinka demec verirse atp de cok mac oynuyoruz diye veya yogunluktan dolayi daha az turnuvaya katilirlarsa eminim bir doping suçlaması ile yuz yuze geleceklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 alt liglerde vardır doping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar