Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Don't Starve

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi tavşana tam karşıdan yaklaşsanıza deliğe kaçarken baltayla öldürüyorum ben. her gün 8 tavşan en az. hiç aç gezmiyorum.

yeni başladım oyuna 3. gecem ilerde zorlaşıyor mu bilmiyorum tabi sdfsdf
Mesaj tarihi:
11. güne geldim çok iyi gidiyo ama tek kötü yanı kamp ateşini yanlış yere kurmam oldu daha merkezi bi yere kurmam lazımdı.

sulak yer iyidir deyip deniz kenarına kurdum ama gece olunca koştur koştur yetişemiyorum bazen. tekrar farklı bi yere kurucam sanırım.
Mesaj tarihi:

Son patch ile ayrı bir güzel oldu yahu, bu patchler böyle devam edecek olursa tadından yenmez ^^ Oyun hala beta sürümde şuan. Tadını çıkarmak için yavaş-yavaş yapıyorum herşeyi ^^

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
27 güne geldim artık tüm ihtiyaçlarımı rahatlıkla ve fazlasıyla karşılayabiliyorum, çoğu şeyi falan yaptım ama boss falan kasmaya tırsıyorum hala. bu kask ve armor doğru düzgün koruyacak mı acaba? oyundaki en yüksek korunmaymış şu an yaptıklarım(football helmet mi ne ve ağaçtan armor)
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

ya ikinci el oynayışımdayım. 7.gündeyim.

diktiğim bi ağaç cört diye bacak çıkardı, beni kovalıyor. napmak lazım buna?

ağaç dikersen yakınında tekrar kök salabiliyor sakinleşip ama en az 10 tane falan olması lazım olasılığı düşük
Mesaj tarihi:
tree guardian ağaç keserken çıkıp saldırabiliyor ya öldürcen ya sakinleşsin diye ağaçç ekicen. bi yöntem de domuz varsa etrafta yanına çek domuzla savaşıyor sonra sana neutral oluyo geziyo etrafta örümceklerle filan dövüşüyor
Mesaj tarihi:
ben de bu yeni patchden sonra oynamadım. patch çıkmadan önce 127. güne kadar gelmiştim. sonra garip bi şekilde öldüm hatırlamıyorum sfdsfd

her ağaç kesişinizde hemen ekin bitane daha sorun olmaz yürüyen ağaç hiç başınıza.
bir de her ihtimale karşı şu ölümsüzlük şeylerinden yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
o ağaç oyundaki boss'lardan biri, benim domuz kampının hemen dibinde çıkmıştı ve sürekli domuzları öldürüyodu (bana neutral idi). domuzları besleyip dışkılarını topladığım için de ölmeleri büyük zarar oluyordu. ilk baş duvarla ayırayım dedim ama yine aptal domuzcuklar gidip duvarın dibinden saldırmaya çalışıp ölüyolardı. ben de bu iş bana kaldı diyip gittim giyindim kuşandım spear ile öldürdüm (10 vuruş falan). vur kaç falan yaptım, bi de rock wall olduğu için peşimden gelemiyodu. çok fazla ağaç kesip yerine ekmezsen spawn oluyor sanırım.
Mesaj tarihi:
oynamadan önce mutlaka şurdaki game tabs'a bakmak lazım, ne ne işe yarıyor falan diye öğrenin yoksa oyun baya acımasız ilk defa karşılaştığınız bişey game over yapabiliyor.

http://dont-starve-game.wikia.com/wiki/Don%27t_Starve_Game_Wiki
Mesaj tarihi:
oyun güzelmiş ya, ilk kez bilinçli olarak oynarım 20. küsür güne geldim çoğu şeyi yaptım science ve alchemy machinele, ama koyacak yer kalmadı. şu dilli yürüyen chest var bi tane ilk gün almıştım kesmişlerdi bunu şimdi tekrar geldi onun içini doldurcam sdf
Mesaj tarihi:
research point'leri bu science machine'e falan eşya atarak kazanabiliyosun. aşağıdaki neyin ne kadar kazandırdığını gösteriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=zpLGVrN_fRA
http://dont-starve-game.wikia.com/wiki/Science

canı da benim tecrübe ettiğim kadarıyla en çok 4 farklı yiyecekle yapılan yemekler arttırıyor (Crock Pot'da yapıyorsun). ama tek seferlik(oyun boyunca tek sefer) kullanılan tent gibi geceyi uyuyarak geçirmek de full'lüyor sanırım.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

science machine'e item atamıyorum ben, üstüne itemla gelince hiçbir şey olmuyor nedenki
Değişti sistem artik sadece prototip yapman gerekiyor research point diye birşey kalmadı artık.
  • Yeni Oluştur...