sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 minecraft ve terraria oynamadım ama biraz onların tarza yakın, izleyin görün, almak isteyen varsa da bi çıtlatsın, şu an %20 indirimi var ve 2 kopya geliyor alınca. ha bu arada oyun henüz çıkmadı, satın alınca alpha'ya girebiliyorsunuz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 grafikler tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 iyi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aldim steamden. ekstra pass nerden geliyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 totalbiscuit iyi diyorsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ilk gecemde oldum iyiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Pre-Purchase Don't Starve Includes two copies of Don't Starve - Send the extra copy to a friend! bunu bana ogretene hediye edicem digerini :) aldim ama nerden bulunuyor veya gonderiliyor bu ikinci oyun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 steam ana sayfasinda sag ust kosede account isminin yanindaki zarfdan inventory ne girebilirsin. Orda steam inventory de olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 en temizi profilinden inventorye gir steam gifts altında vardır. oyunu ekledin dimi librarye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Kanuni said: Pre-Purchase Don't Starve Includes two copies of Don't Starve - Send the extra copy to a friend! bunu bana ogretene hediye edicem digerini :) aldim ama nerden bulunuyor veya gonderiliyor bu ikinci oyun ? :)total biscuitin yukardaki videosunu bastan sona izleyince baya bi fikrin oluyo napman gerektigi ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 cok ezik bir oyuna benziyor. Multi olsaydı o zaman eğlenceli kılardı. Single oyun bile olsa survivor oyununda ki tek insan pek eğlenceli gelmiyor bana. Yani oyun güzel olabilir ama minecraft ve terraria'la pek alakası yok gibi geldi video'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 KHaRoN said: steam ana sayfasinda sag ust kosede account isminin yanindaki zarfdan inventory ne girebilirsin. Orda steam inventory de olmali. okkey :) steamin aynimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 asdfasd yok oyunu vermek zorunda degilsin kalsin sende =P bulduysan kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Kanuni said: KHaRoN said: steam ana sayfasinda sag ust kosede account isminin yanindaki zarfdan inventory ne girebilirsin. Orda steam inventory de olmali. okkey :) steamin aynimi ? o kadar topic'ini açtım hatta godoş kharon'a dedim satın alıcam sana da hediye edicem diye yok mok istemem falan dedi. madem öle bana hediye ediver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 tamam da nedir abi senin steam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 iki kopya geldigini bilmiyordum, bilseydim senin gibi barzoya kibarlik etmezdim zaten. adam utanmaz. steamid: kharonotic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sanirim oldu , ne zormus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 allaım ya, oyunu beğenmeyen herife beleş oyun geldi =/ beğenmese neyse hem beğenmiyo hem anlamıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 mezarcı kharon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 2. kademe mezar levazimatcilari dagilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ben anlamadım olay ne bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 geceleri konakladığınız yerin yakınına "burda gece bile gerekince keserim" diye ağaç ekmeyin kesicektim canlanıp öldürdü beni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 oha çok iyiymiş ağaç olayı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 elinde varsa bana da göndersin=) steamid: MrLevie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar