Akito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi beyazların siyahilerden üstün olduğuna dair daha sağlam belgeler var asdfşlka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 said: In a thousand years, there will be no men and women, just wankers trainspotting quoteudur boşa denmemiş hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 naptin gari nettin gari lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 reampage said: doubtful said: - Erkeklerde kadın hormonunun azaldığı durumlarda ise geometrik zekanın normal erkeklere oranla geride kaldığı görülmüş. Şu durumda travestiler daha mı zeki normal erkeklerden Bu ve bundan sonraki mesajlardan şunu anladım ki; pati'de belli saat aralıkları dışında (ki bahsettiğim saatler, belli günlerde farklılık gösteriyordur muhtemelen) mesaj atmamak lazımmış. Baggio, ShadowFury gibi adamların mesajından sonra bu mesajlar insana "neredeydim, nereye geldim?" dedirtiyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 reampage said: doubtful said: - Erkeklerde kadın hormonunun azaldığı durumlarda ise geometrik zekanın normal erkeklere oranla geride kaldığı görülmüş. Şu durumda travestiler daha mı zeki normal erkeklerden ben de diyorum benim geometri neden zayif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 adam düpediz pasif gay işte banane onun ruh halinden transgender travesti crossdeer transexuel gibi cins cins isimler kullanılarak işin olayı yumuşatılmaya çalışılıyor. bu adamın pipisi var mı? herkez bu konuda hemfikir mi? o zaman bu herif erkek bitti..... tıpa hormona biyolojiye girilmiş komple bu işin biyoloji ile hormon ile hiç alakası bile yok tamamen psikolojik. ey iyi kadın oyuncu ödülü verilmiş kadınların arasında turnuva yapılmış ta bu mu birinci olmuş? ödülü veren herif neye göre ne amaçla bu ödülü vermiş onu tartışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kadınlar arasında turnuva yapmaya gerfek yok gm seviyesinde laddering yapan turnuvalara katılan kadınlara bakarsan ordan cıkıyo zaten en iyi kadın oyuncu muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 peki bu kadın mı ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yapılıo zaten kadınlar arasında SC2 turnuvaları skarlet katılıo onlarada aynı zamanda. http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/NESL_Iron_Lady misal bunun gibi var bir kaç tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bu ne yaw bunların %80 i zerg acaba benim hormonlarda mı bozuk hemen bırakıyorum şu sc2'yi panpişler. herkeze bolşanslaaaar by by öpüyorum herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Bu hanımda DaSakuraymış yanlız SCci hatunlar ilginç derece güzelmiş koreliler felan şirin. Sıkarlet hariç o pipili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi bunu nesi güzel ya sea otter gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 marie pek güzel bi hanımdır mesela, eski prolardan http://www.gosugamers.net/starcraft2/images/2011/october/marie_480.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 baybety said: adam düpediz pasif gay işte banane onun ruh halinden transgender travesti crossdeer transexuel gibi cins cins isimler kullanılarak işin olayı yumuşatılmaya çalışılıyor. bu adamın pipisi var mı? herkez bu konuda hemfikir mi? o zaman bu herif erkek bitti..... tıpa hormona biyolojiye girilmiş komple bu işin biyoloji ile hormon ile hiç alakası bile yok tamamen psikolojik. ey iyi kadın oyuncu ödülü verilmiş kadınların arasında turnuva yapılmış ta bu mu birinci olmuş? ödülü veren herif neye göre ne amaçla bu ödülü vermiş onu tartışmak lazım. Adam homofobik çıktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 şu forumda ibneleri o kadar çok savunan milletten sonra homofobik olmamak elde değil evet homfobik oldum burda bi tane pipili yüzünden birbirimizi yicez burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hellban gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Birbirinizi yicenize, adamin pipisini yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hellyea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aquila said: Birbirinizi yicenize, adamin pipisini yiyin. buda AP çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tossgirl müydü eskilerin nerd dreami http://games.qq.com/images/gamegirl/mm/mm06113004/img/s/002.jpg http://forum.munkonggadget.com/upload/2009/09/20090908231833.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bu hanım kızımızda Aphroditemiş en son iron ladyi bu kazanmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi gözlerine nolmuş onun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ne tosslarım ona ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/602393_354195458009540_1281225323_n.jpg Süt süt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kendi gibi oynu da güzel. http://www.teamliquid.net/video/streams/Scarlett%60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar