Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altay Tankı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi bu adamı yıllardan göz ucuyla takip ederim. ana sayfama düşüyordu en kötü. şöyle biraz geçmiş videolarına göz atınca şunu görüyorsun. lobi boi.

sürekli türkiye hakkında kötü videolar yapıyordu, savunma sanayindeki gelişmeleri ti'ye alıyordu. devir değişti şimdi ihtiyaçları hasıl oldu kademeli olarak övmeye başladı. 

altay potansiyel olarak zaten en iyiye oynama amacıyla geliştiriliyor. zırh yeteneği falan unique alaşım baya işte bor karbür filan. siyasetçilerin elini çekmesi gerekiyor artık. otokar bir yana, önce yandaş diye bmc'ye verilip rusyayla aramız bozuldu diye rte ve ethem sancak karşılıklı küsüp işi sürüncemeye bırakıyorlar sürekli. şimdi de tosyalıda. 

1-2 sene içerisinde full paket göremezsek ben takip etmem artık. fazlasıyla geç kalındı çünkü. bu aletleri üretmek, sonra sahada test etmek, hatalarını gidermek vb bunlar 3-5 sene alır en az. şuanki konjonktür için epey geç duruyor. 3 seneye uçak ete kemiğe bürünecek bu hala şunu koycaz bunu koycaz diyip geçiliyor. 

o ana gövdenin bitmiş olması ve binlerce saat testleri gerekiyor artık. yoksa üzerine koyulan teknolojilerin testi statik de yapılıyor o sorun değil. 

Mesaj tarihi:

yüzeysel bilgi zaten tanklardan çok anlayan biri tarafından yazılmadığı belli oluyor. ben ondan ziyade bu adam videoyu yapıyorsa artık olmuştur diye seyrettim. t3 hakkındaki bilgileri duymamıştım mesela gerçi o var.

testler yapılmış zaten binlerce km sürülmüş diye anlatıyor artık üretim. en eski hali bile mevcut abrams'dan, leo2'den filan daha kabiliyetli hard kill vs sayesinde. t3 noktasına geldiğinde benzeri ancak armata filan var.

• Yeni Oluştur...