nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 israilin oyunları illüminati de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdfzqvaERt1qfdtqno1_500.jpg secede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bizim lisede bi tane ülkü ocagı başkanı vardı,2010 da türkiye nin amerikaya bin tane atom bombası atacagını, bu atom bombalarının tsk tarafından gizli sıgınaklarda saklandıgı soylerdi, onu hatırladım, üşüyoruz reyizç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Metal Firtina okuyup gaza gelen genclik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dünya üstünde savaş ekonomisini sürdürebilecekleri bir memleket kalmadığındna kendi dinamiklerine dönerler işte.. noproblemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 amerikayı agresif konuma getirmek, köşe sıkıştırmak, parçalanmasına yol açmak v.b. gibi durumlar kimseye bir fayda sağlamaz, küresel felakete kadar gidecek savaşlara yol aça bilir, gücün bu aşamasındayken, osmanlı gibi hareket edemeyecek kadar yozlaşmasını beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Rewendor said: calimero said: Arkadaşlar bu arada, her ne kadar biz saçma bi şekilde eyalet olarak adlandırsak de bildiğin Amerika Birleşik "Devletleri" kendileri ve her bir state bir devlet. o yüzden ayrılıyorum dediği zaman bi halt yiyemezsin.. Yok öyle bir şey. Kend içinde özerk olsalar da öyle höt diye ayrılamazlar. En güzel örneği Amerikan iç savaşı. Ayrılıcam diyince ne haltlar yemişler bir göz at derim :) Rewendor'un dediği gibi. 25000 petition'da devletten sadece "cevap hakkı" kazanıyorlar. Ayrılmak anca iç savaşla olur. Gerçi eninde sonunda Almanya bayrağı devralacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Malumunuz 21 Aralık da yaklaşıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bizim cehape zihniyeti ya iste, abartmaya gerek yok Aslinda akp zihniyetinede uyuyor tam, ikiside cumhuriyetcilerle kol kola baris icinde yasiyabilicek kafaya sahip sanirim, e mhp de ayni kafa bdp de Suradan anladikki parlementomuzun yuzde yuzu cumhuriyetcilerden olusuyor, fuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hazır iç karışıklık varken gidip dalsak 82 texas yapsak. petrolümüz olur hem mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Jiiiiiziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 calimero said: e heralde "ben gidiom hacı" şeklinde değil. ama devlet yani bunlar ve hukuksal süreçlerle ayrılmalarına imkan var bildiğim kadarıyla.. yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Detayini bilmiyorum ama bunun muhebbeti oldu gecenlerde universite hocalarinin arasinda. Freedom of speech'in son buldugu nokta dediler seperatistlerin durumu icin. Oyle gule oynaya kopalim ayrilalim madem diyemiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 texas boyna ayrılıyor zaten de bir şey olduğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 teksas isterse ayrılır cumhuriyetti zaten onlar ayrı sostizm said: -Freedom of speech'in son buldugu nokta dediler seperatistlerin durumu icin Amerika'da freedom of speech... http://oi46.tinypic.com/289wg7a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 texas ayrilsin basina da j.r gecsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sostizm said: Detayini bilmiyorum ama bunun muhebbeti oldu gecenlerde universite hocalarinin arasinda. Freedom of speech'in son buldugu nokta dediler seperatistlerin durumu icin. Oyle gule oynaya kopalim ayrilalim madem diyemiyor kimse. Hangi üniversite? Bizde bölücü faaliyetlere genelde ifade özgürlüğü diye kanat açılır genelde de garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Zep said: amerikan milliyetçiliği ile fransız milliyetçiliği baya farklı şeyler yanlız. avrupa ülkeleri içinde bu geçerli. Eurozone=/=America. bahsedilen milliyetçilik anca eurozonenun sonunu getirebilir. kesinlikle amerikan milliyetçiliği bambaşka birşey. katılıyorum. WASP deniyor sanırım, beyaz-anglo sakson_protestan'lar latinoların çoğalışını ve yükselişini büyük tehdit olarak görüyorlar sonuçta. amerika için kastetiğim bu idi. aerikanın kaçınılmaz sonu bu derken şu çerçeveden bakıyorum ben: sonuç ta bu ayrılıkçıların rahatsız olduğu detaylar içinde "ekonomi" konusunda en göze çarpanlar; mevcut savaş anlaşmaları ve fırsatçılıkları, savunma harcamaları- politikası, çin baskısı ve ticaret açığı. ee son 2 yıldır wall street journal söylemlerinde "Ekonomik kriz daha da kötüleşecek. Milyonlarca insan işsiz kalacak. Hayat pahalılığı artacak. Büyük şirketler çökecek." vb açıklamalara zaten hepimiz okuyoruz ve gerçekleşenlere şahit oluyoruz. ayrıca eyaletler federal yönetimden para istiyor. bir süre sonra paralar tükenecek. ve zengin eyaletler ve fakirler arasındaki uçurum artacak. nitekim hal de bu. dolayısıyla bağımsızlık lafları yada hareketlerinin gündemde olması oyüzden doğal. tüm dünyayı fethetmeye çalışan amerika kendi evinden oluyor gibi. demokrasi değil oligarşi ile otokrasi lafları ediliyor ve yönetimin ahlakı sorgulanıyor. iş bu sorgulamaya gelmiş ise amerikada birleşik devletlerin aynı kalması mümkün değil gibi görünüyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bu durumda daha da saldırganlaşacaklar diyebiliriz. 21. yüzyıl 20. yüzyıl dan daha sert olacak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 teksas dan önce havai ya da alaska başı çekecek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi viral habermiş 5 sayfa neyini tartıştınız editlemiştim ilk postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 haber viral olabilir ama konu viral değil ki. ciddi ciddi gündem bu, özellikle son başkanlık seçimlerinin ülkede derin toplumsal ayrılıklar yaratmasıyla iyice hareketlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Abi bolunsunlerde, nasil bolunurse bolunsunler.bir ülke dünya tarihinde hiç bu kadar dusman sahibi olmamıştı.oturup tv den texas li milislerin new york da gökdelenleri çökertirken ki görüntülerini göbeğimi taşıyarak izlemek istiyorum.bastir obama eşitliği savunurken ülke bolunsun Edit:blizz serverlari fransadaydi demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 :):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bölünsün bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar