Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Galatasaray - Karabükspor ( 16.11.2012 - 20:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Rewendor said:

Kaleciye faul değil bana göre, kaleci de kontrolsüz çıkıyor, dahili şarj bana göre. Ama ofsayt vardı bence de.

abi tamam da, TR ligi standartlarnda kaleciye dokundgn an zırt diye calıyor hakemler biliyorusn, ki zaten cok seri bir düdük geldi, daha bayrak bile kalkmadan önce faul calmıs,yan hakem mik'den ofsayt diynce şeetmiş olabilr gibime geldi

ayrica ceza sahasi orasi, kaleci ucan tekmeyle cıkmadıkca elleryle öyle kontrolsuz cıkabilr

Çıkamaz demedim zaten çıkar, kaleci faul yaptı demedim. Ama futbolcu geldiğini bilerek çarpışmak üzere çıkıyor, çarpışmaya o gidiyor, birbirlerine çarpıyorlar. Haliyle dahili şarj o.

Hakem ne düşünerek düdük çaldı bilmiyorum, ama direkt olarak yardımcının bayrağını gösterdi düdüğü çalınca. O pozisyona ben faul vermem, genelde zaten CL'de falan da verilmiyor, pozisyon bana ofsayt gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin demek istedgni anladim zaten, fakat calıyor hakemler buna,

gecen hafta levante-real madrid macinda bir pozisyon vardi. orta geliyordu ramos gözunu bir saniye toptan ayirmadan topa yükseliyordu,temasi saglayan kaleciyken faulu vermişti hakem..

gelende ceza sahasi içinde en ufak temasta calıyorlar onu diyorum,kim temasi saglamıs bakmadan.

bide o yan hakem pek güven vermedi ilk yari, eboue'nin pozisyon 1-2 metre ofsayt gibiydi (kamera açısı yanıltmıyorsa)kacirdi onu da
Sosyal ağlarda paylaş

taraftar tepkisi yüzünden baltayı çıkaramadı, büyük hoca ya, yedirmeyecek adamını

alın size çok beğendiğiniz eboue, adamlar farkında değil, o kanada oynasalar baltadan daha büyük maden var orada

melo tel tel dökülüyor, çocuk emre saçma sapan artislik toplar atma, çalım yapma peşinde

şuursuz taraftar ise büyük bir gaflet uykusunda

neyse salı günü uyandırır ferguson üstad, verir dersi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...