Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 applev0dka said: Rewendor said: Kaleciye faul değil bana göre, kaleci de kontrolsüz çıkıyor, dahili şarj bana göre. Ama ofsayt vardı bence de. abi tamam da, TR ligi standartlarnda kaleciye dokundgn an zırt diye calıyor hakemler biliyorusn, ki zaten cok seri bir düdük geldi, daha bayrak bile kalkmadan önce faul calmıs,yan hakem mik'den ofsayt diynce şeetmiş olabilr gibime geldi ayrica ceza sahasi orasi, kaleci ucan tekmeyle cıkmadıkca elleryle öyle kontrolsuz cıkabilr Çıkamaz demedim zaten çıkar, kaleci faul yaptı demedim. Ama futbolcu geldiğini bilerek çarpışmak üzere çıkıyor, çarpışmaya o gidiyor, birbirlerine çarpıyorlar. Haliyle dahili şarj o. Hakem ne düşünerek düdük çaldı bilmiyorum, ama direkt olarak yardımcının bayrağını gösterdi düdüğü çalınca. O pozisyona ben faul vermem, genelde zaten CL'de falan da verilmiyor, pozisyon bana ofsayt gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben senin demek istedgni anladim zaten, fakat calıyor hakemler buna, gecen hafta levante-real madrid macinda bir pozisyon vardi. orta geliyordu ramos gözunu bir saniye toptan ayirmadan topa yükseliyordu,temasi saglayan kaleciyken faulu vermişti hakem.. gelende ceza sahasi içinde en ufak temasta calıyorlar onu diyorum,kim temasi saglamıs bakmadan. bide o yan hakem pek güven vermedi ilk yari, eboue'nin pozisyon 1-2 metre ofsayt gibiydi (kamera açısı yanıltmıyorsa)kacirdi onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 lan elmander madem oynayabilcek.oynatsana adamın ölüsünün mücadelesi yeter dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ilk yarı mı bitti daha? ne kadar var maçın bitmesine. hazırlayalım mı zaa ları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bitti 45dk ya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bu penaltı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 eboue gidici belli.psg falan deniyordu gidicek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 5yemeden cris çıkmayacak anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 karabük allah ne verdiyse dalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 maç sonu muhabirler yine fırça yicek ya =( gs çabuk 2 tane gol atsın yazık günah adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 lan şu defansı halledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mac cok zevkli, lualua neadammis, resmen tank gibi, ustunde 3 kisiyle kosuyor. Gs ye mu macinda allahyardim etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 taraftar tepkisi yüzünden baltayı çıkaramadı, büyük hoca ya, yedirmeyecek adamını alın size çok beğendiğiniz eboue, adamlar farkında değil, o kanada oynasalar baltadan daha büyük maden var orada melo tel tel dökülüyor, çocuk emre saçma sapan artislik toplar atma, çalım yapma peşinde şuursuz taraftar ise büyük bir gaflet uykusunda neyse salı günü uyandırır ferguson üstad, verir dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 çok sinirleniyorum geçen seneki takım ne hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi engin giriyor ya hadi formda olsun off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 engin birazdan giriyo ya :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 oh be engin baytar çirkef mirkef yere atlıyor falan ama maçı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Aha engin giriyor, hakeme kask verseler iyi olur, kafa falan atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 heh işte bir evladına daha yer açıyor takımda 11 maç hasret kalmıştı, döktürür şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Kusura bakma harry ama sen gerçekten kötü niyetli bi insansın, direk için fesat. Muslerayı sevse MUSLERA EVLADI HER MAÇ GOL YİYİYO diye gelecek bi adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 harrykewell said: heh işte bir evladına daha yer açıyor takımda 11 maç hasret kalmıştı, döktürür şimdi Ben fenerliyim ama bu macta enginden daha iyi ilac olmadigini ben bile goruyorum harry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Burak bu 5 etti, bir tane topu da oyun alanında tutmayı becer de auta çıkartma. Beş etti, beş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dakka 60, henüz 1 tane bile organize, çalışılmış, bilinçli bir atağımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 engin geçen senenin oyuncusuymuşta bizim haberimiz yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 oley lan engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar