4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ohh be salak gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Asist çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kral atti gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 burak bu yakaladıklarını atsın tamamdır tertemiz hamit ise beni kanatta oynatma pls diyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 al sana sol kanat al sana balta yahu bir insan bu kadar mı kendi ayağına sıkar, hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ahahahah hakan takibi bırakması gol oluncada el kol yapıp bak yine gol yediler dermişçesine hareketler ulan ne duruosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Cikar şu Crisi ya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Nolcak bu defansin hali ya harbi delik desk olacaz bi tane saglam takim gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 üşüyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bilinçsiz taraftar bu olsa gerek, baltayı ıslıklıyorlar adamın ne suçu var, kapasitesi bu kadar ıslıklanması gereken biri varsa kenarda, iyi baksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Balta yine çok kötü değil bana göre. Cris, Hamit, Umut ve maalesef kritik 2 tane bindirmesi hariç Eboue dökülüyor. Melo da 2-3 tane çok güzel uzun top atması dışında çok tutuk, ama uzun süredir oynamıyordu, normal. Emre de iyi hatta eleştirilerin aksine bana göre. Yalnız takım çok dağıldı. 2 pas atamıyorlar stresten. Taraftar da baskıyı arttırdı, hakeme ıslıkla başladılar da devamı oyunculara doğru gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bizim gokmenede gun dogdu boL bol salla hazir yeniliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Nasıl ofsayt lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 güzelim golü yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Yok, ince de olsa ofsayttı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 beşiktaşın hakkı yendi çağları çok merak ediyorum ben.dunyanın en kötü futbolcusu falan herhalde.ajdarın futbolcu hali gibi.yoksa hakan baltadan kötü olması imkansız amrabat ise o kadar tantana yapıp alındı.en lazım adam.fakat emre çolak oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ofsayt var gibi ya, yoksa da zaten melonun yaptgi kaleciye faul degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 faul degilse bile tac, en kotu ihtimalle santra karabukun golu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Kaleciye faul değil bana göre, kaleci de kontrolsüz çıkıyor, dahili şarj bana göre. Ama ofsayt vardı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Çektiler çizgi yok ofsayt dedi abim ama ben görmedim çizgili tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ofsayt yok buız gibi golümüzü yediler allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Rewendor said: Kaleciye faul değil bana göre, kaleci de kontrolsüz çıkıyor, dahili şarj bana göre. Ama ofsayt vardı bence de. abi tamam da, TR ligi standartlarnda kaleciye dokundgn an zırt diye calıyor hakemler biliyorusn, ki zaten cok seri bir düdük geldi, daha bayrak bile kalkmadan önce faul calmıs,yan hakem mik'den ofsayt diynce şeetmiş olabilr gibime geldi ayrica ceza sahasi orasi, kaleci ucan tekmeyle cıkmadıkca elleryle öyle kontrolsuz cıkabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Rewendor said: Emre de iyi hatta eleştirilerin aksine bana göre. nası iyi ya bi tane isabetli pasını hatırlamıyorum topu kontrol edemedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 devre arasında kesinlikle sola bir oyuncu almamız lazım.amrabat kötü emre ondanda kötü.bide urfalı sen ne adammışsın şuan ligin en gol yiyen takımlarından biriyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar