Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 IKEA'dan pax ve malm almıyosan, zaten hata yapıyosun demektir.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Red said: yalnız kazık bi mobilyacıda gitmişiniz bariz raydolapçılar çok güzel fiyatlara 10 numara dolap yaparlar odanıza boydan boya.yatakta yaptırabilirsiniz. ayrıca ikea'yada 15 bin lira ile gitseniz baya ev döşer gelirsiniz İkea'dan uzun süre kullanılacak mobilya alınmaz. Hele 15 bin lira hiç bağlanmaz. Kullandıkları malzemeler hemen bel veriyor, çatlıyor, bilmemne yapıyor. Ikea'nın olayı smart parçalar, küçük komodinler, kullanışlı masalar, çamaşır sepetleri falan. Biz 99'da yazlık evimizin ahşap işlerini yaptırmak için marangoz tuttuyduk, 10 15 tane de marangoz gezdik karar kılana kadar o zamanın parasıyla bile 3 milyarla 12 milyar lira arasında uçuk farklar vardı aynı malzeme kullanılırken bile. Marangozlar esnaf sonuçta, neyi nasıl istediğini belirledikten sonra gezip gezip pazarlık yapmaya kalıyor bütün olay. Eğer becerisi bilinen, fiyatı pompalamayacak marangoz varsa her türlü marangoz derim ben mobilyada, iyi yapılınca kadınlar sıkılana kadar kullanılabiliyor. Bir de fason bir şey alıyorsun, sonra başkasına misafirliğe gidiyorsun, orada da aynısı var. Çok kötü oluyor o.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Joker said: bi evler ucuz olsaydı gerisi önemli değildi. 150k'nın altında ev yok düzgün. 2-3 yıl daha para biriktiricez anlaşılan :/ 150k? 350-400 altına adam gibi ev yok, olana yakın anadolu tarafında, avrupa zaten çoğunlukla leş, çok iyi aramak lazım. Tabii semt ayrımın yoksa bulursun.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi hatun bulurken ev esyası,takı,ne bilim evlilik esyaları istemeyen hatun bulmak lazım. ohh wai bu dedigime inanasım gelmedi.dogu anadolunun yuksek kesimlerinde var mıdır acep :/
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hatun olmasa ev esyası kullanmıyor musun?
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ya mecbursun abi kullanmaya fakat demek istedigim en az esya ile isi kurtarmak.ne bilim yatak,tv yeter.sdf
Joker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 inşaatten yeni site 1+1 50-60 m² ataşehir(yeni kurulan yerler) 150k'ya bulabiliyorsun. düdük gibi ama bu paraya bunu veriyorlar :D şimdilik bu kadar bişi alsam başımı sokacak yerim olsa en azından, daha düzgününe 5-10 sene sonra bakarız artık.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 evlenme kafası çok enteresan. bir anda kral dairesi düzüyor insan. bekar gibi düşünemiyor. oysa tek kişinin yaptığını iki kişi de yapabilir. kendilerini kasmadan, gündelik ihtiyaçlarını gören, mütevazı eşyalar alabilirler ama yapamıyorlar. kırın abi bunu. @nedanko; ikea'dan bir çok şey alınır ki ben de öyle yaptım ama masif mobilyalar değil. hele yatak hiç değil. ı ıh. (bu arada evimdeki tek masif mobilya yatak ve ikea'dan asdfs)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 şimdi bekar evi var bekar evi var kimi bekar evi süper bakımlı ve tarz sahibi olur kimisi ise öğrenci evi olur öğrenci evinde evlilik hayatı zor olur biraz mobilya konusunda ben ikinci el, yarı antika değerinde olan masif mobilyaları tavsiye edebilirim adamlar depodan yer açmak için çok komik fiyatlara çok iyi durumda masif mobilyaları bırakabiliyorlar hani üstüne bakım yaparsan gayet de şık bir mekan yaratabiliyorsun ama işte bunları, kullanılan mekanda dengelemek çok riskli; ya anane evi olur yada çingene pazarı biz mobilyaya parayı gömünce avizeleri unuttuk mesela :P cumartesi bir de avize aranacağız
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ya beyler fark ettiniz mi bilmiyorum ama babacum evlendikten sonra daha az typo yapar oldu haha
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 turkiye'de ikea iyi bir tercih degil bence. koctas daha uygun fiyat ve hizmet olarak.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ev döşemek zor abi. Buradan, tam evleneceğim zaman Dubai'ye taşınıp tüm eşyalarını bana bırakan kuzenime ve eşine sevgilerimi sunuyorum tekrar.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dyson denmiş ama dyson diyen adamın 850 liralık baz model aldığını biliyor muydunuz? mercedes c180 beyaz alan adamdan farkı yok...
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi koçtaş deme gözünü seveyim, koçun bütün şirketleri gibi müşteri memnuniyeti "0".
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ayrıca, burda fabrika satış mağazaları var ben görüroum, adam beyaz eşya dahil bütün evi 6k ya düzüyor. ne bileyim yatakodası takımı 1.230 falan. mis kendimce planım, yatakodası takımı + oturma odası takımı. bide yemek masası, 2-3 de raf. daha ne.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Suark said: daha ne. O öyle olmuyor valla :) Ben de öyle diyordum da, bir girişildi "tül alınacak", "halılar var!", "aaa tava lazım", "hani cezveler nerede" , "baharatlık da alalim" diye, incik cincik kaç ton eşya giriyor eve
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 BabacumMostors said: mobilya konusunda ben ikinci el, yarı antika değerinde olan masif mobilyaları tavsiye edebilirim adamlar depodan yer açmak için çok komik fiyatlara çok iyi durumda masif mobilyaları bırakabiliyorlar hani üstüne bakım yaparsan gayet de şık bir mekan yaratabiliyorsun ama işte bunları, kullanılan mekanda dengelemek çok riskli; ya anane evi olur yada çingene pazarı onu kabul edebilecek hatun. işte risk budur!
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Dworgian said: Suark said: daha ne. O öyle olmuyor valla :) Ben de öyle diyordum da, bir girişildi "tül alınacak", "halılar var!", "aaa tava lazım", "hani cezveler nerede" , "baharatlık da alalim" diye, incik cincik kaç ton eşya giriyor eve ya evbet bizimkide yolunu yapıo sımdıden =( bide perdeye çok karşıyımdır ben of pof
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Peki kiz tarafı ne alıyor erkek tarafı ne alıyor. Bilelimde ileride katakulliye gelmeyelim. Bi kına ile nisan kiz tarafinda onu biliyorum
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 bir tek fiki fiki odasını kız tarafı yapıyor galiba, gerisi bize patlıyo.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 hacı öle ayırmayalım de yoksa çok fena bizim taraf, mesela gelinlik erkek tarafı damatlık kız tarafı. ordan pay biç :p.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Boşver ben o işlerin hiç birini bilmiyorum, kafam rahat :D
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Bizde imece usulü yapıldı. Eşim ve ailesi erkek kısmı şunu şunu yapar deseler patlardı valla :) Ayrıca tül önemliymiş abi öğrettiler bana. Perde dediğin 90 metrekare evde tül mül 700 800 liraya patlıyor bilginiz olsun :) Evleneli 1 sene oldu, tüm n00b damat soruları itina ilen cevaplanır :)
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 lan bizim hatun yine iyiymis. bi tek gelinlikte razi edemedikde, dugunden vazgectik, dost arkadas arasi bisi yapicaz. (gerci anami razi etmek daha zor) eve boktan seyler alincak dedik, eh paso yer degistiriyoz, degmiyo duzgun bisi almaya. bi de diyodum gelinlikte niye israr ediyo, hakkini yemisim.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi burada bi kız düğünü bi damat düğünü yapılıyor. gelinlikler farklı olacak ikisinde de. bir de altınları çok seviyorlar evet.
Öne çıkan mesajlar