Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 Eylül Üniversitesi Yüksek Lisans Mülakatı'nda soru: Dinin ne?


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

la böle gerzek insanlar bile prof olabiliyorsa toptan kapatalım bu mesleği.

italya da mesela akdeniz ülkesi olduğu için davranışsal olarak türkiyeye benzetilir hep. ama ben burda arkadaşlara sizin hocalar hiç politik ya da dini kavgalara giriyor mu birbirleriyle, bu sebeple başkalarının ayağını kaydırıyor mu dediğim de uzaylı gibi bakıyorlar bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gözümde ulusalcı medyanın güvenirliği yandaş medyadan daha fazla değil. Haber doğru olabilir ama içimden sürekli bir ses olayın farklı cereyan ettiğini söylüyor. Yazılanlar doğruysa zaten yorum yapılamayacak kadar nahoş bir durum.

Herkes yangına bir bidon benzin dökme telaşında. Hepimize yazık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O akademinin suçu değil AKPnin suçu daha çok. her seçimden önce 20 tane üniversite açınca, onları doldurmak için copy paste makale yazan adamı bile alıyorlar. AKPnin genel politikası zaten herhangi bir kurumu işe yaramaz ama destekçisi adamlarla doldurmak olduğu için aslında işlerine geliyor olabilir bilemem. Boğaziçi, odtü, sabancı vs gibi üniversitelerde (en azından benim daha yakın olduğum fizik, matematik vs gibi bölümlerde) dandik hoca sayısı baya az, iyi hocalara kıyasla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllarca Atatürkçü çizgide eğitim gördük, çok başarılı olduğunu söyleyemem. birde yobaz bağnaz atgözlüklü tekniği denemekte fayda var. Herzaman mantıklı gözüken performans verecek diye bi kural yok. Asıl konudaki profesör'ün malmı olduğu yoksa bilinçlimi yaptığıda tartışılır. Zira patideki atheist arkadaşlar bile orda köküne kadar müslüman kesilebilir üni'ye girmek için. belkide mülakattaki profesör'de çok farklı bi durumda değildir. bilemeyiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...