KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://www.ulusalpost.com/haber/ulusal-haber/mulakatta-skandal-dinin-ne-/5737.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bizim bölümde allaha inananları kovuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 9 eylül e yakışanda bu zaten dağın tepesindeki okuldan ne beklicen zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 la böle gerzek insanlar bile prof olabiliyorsa toptan kapatalım bu mesleği. italya da mesela akdeniz ülkesi olduğu için davranışsal olarak türkiyeye benzetilir hep. ama ben burda arkadaşlara sizin hocalar hiç politik ya da dini kavgalara giriyor mu birbirleriyle, bu sebeple başkalarının ayağını kaydırıyor mu dediğim de uzaylı gibi bakıyorlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 cocukta da akil yokmus muslumanim dicen gircen iste yuksege. sonra atese mi tapar buda'ya mi tapsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ulusalpost nedir yav $#&? Hiç bir dine mensup degilim ama tanrıya inanıyorum yerine, hanif dinine mensubu deseymis daha sempatik olurmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ehueh ne saçma mülakatmış cenk& erdem muhabbeti gibi geçti benimki bi tane teknik soru sormadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Gözümde ulusalcı medyanın güvenirliği yandaş medyadan daha fazla değil. Haber doğru olabilir ama içimden sürekli bir ses olayın farklı cereyan ettiğini söylüyor. Yazılanlar doğruysa zaten yorum yapılamayacak kadar nahoş bir durum. Herkes yangına bir bidon benzin dökme telaşında. Hepimize yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 haber yurt gazetesine ait... isim vererek olayı anlatıyorlar. söyledikleri oldukça ayrıntılı ve açıklayıcı. habere inanıp,inanmamak senin bileceğin şey ama haberin içeriği beni şaşırtmıyor,seni şaşırtıyor mu ki "ulusal medyanın yazdıklarına şüpheyle yaklaşıyorum" diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ateşe tapıyor musun nasıl bir soru lan adam kendini bi an m.ö 2750'de zannetti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://dailyanimeart.files.wordpress.com/2012/09/yamamoto_bankai_by_gran_jefe-d5em51y.jpg isterse tapmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Bana işe giriş mülakatında CV'mde hobilerime bakıp "FRP'de ne karakter oynarsın?" diye sormuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hamsilipilav said: ateşe tapıyor musun nasıl bir soru lan adam kendini bi an m.ö 2750'de zannetti heralde Cadılık ile suçlamamış oda bişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aslında din sorulabilir aptal mı degil mi belli olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 here it begins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ardeth said: la böle gerzek insanlar bile prof olabiliyorsa toptan kapatalım bu mesleği. zati ise yaramayan tipler akademik kariyere basvuruyor türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 O akademinin suçu değil AKPnin suçu daha çok. her seçimden önce 20 tane üniversite açınca, onları doldurmak için copy paste makale yazan adamı bile alıyorlar. AKPnin genel politikası zaten herhangi bir kurumu işe yaramaz ama destekçisi adamlarla doldurmak olduğu için aslında işlerine geliyor olabilir bilemem. Boğaziçi, odtü, sabancı vs gibi üniversitelerde (en azından benim daha yakın olduğum fizik, matematik vs gibi bölümlerde) dandik hoca sayısı baya az, iyi hocalara kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 dinsiz uğursuz adamı mı alacaklardı yüksek lisansa. gayet yerinde bir uygulama olmuş, diğer okullara da yayılması gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 işin üzücü tarafı; onların açısından bakınca da "senelerce atatürkçü hocalar birlikte efektif çalışamayacaklarını bahane ederek türbanlıları almadılar, cemaat okullarından çıkanları almadılar" diye düşünüp bunu gayet haklı ve mantıklı buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Bugun de seriat gelmedi cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Cocuklarimi artik huzur icinde 9 eylul universitesine yollayabilirim.Diger unilerde padisahimiz sayesinde kafirlerden temizlenecek yakinda.Durma yok yola devamk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Rewendor said: Bana işe giriş mülakatında CV'mde hobilerime bakıp "FRP'de ne karakter oynarsın?" diye sormuşlardı. oha çok iyi ^______________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Benden de cv mi istemişlerdi, gönderdim. Aradı 10 dakika sonra doğum saatimi sormuşlardı. Herhalde ibiş horoskobumu çıkarıp işe uygunmuyum diye bakacakdı. O an soru karşısında ne yapacaksınız astrologmusunuz diyip yol vermişdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yıllarca Atatürkçü çizgide eğitim gördük, çok başarılı olduğunu söyleyemem. birde yobaz bağnaz atgözlüklü tekniği denemekte fayda var. Herzaman mantıklı gözüken performans verecek diye bi kural yok. Asıl konudaki profesör'ün malmı olduğu yoksa bilinçlimi yaptığıda tartışılır. Zira patideki atheist arkadaşlar bile orda köküne kadar müslüman kesilebilir üni'ye girmek için. belkide mülakattaki profesör'de çok farklı bi durumda değildir. bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar