Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Yeğenime kindle içerisinde manga hediye edeceğim ama hangilerini yükleyeyim bilemedim. Kendisi 10 yaiında hayal aleminde yaşayan tipik erkek cocugu. Tavsiyelerinize acil açıgım. Dragon Ball geldi aklıma ilk baskada gelmedi . Birde BLEACH geldi ama 10 yaş olayı için sizlerden tansiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ok peki baska ne tavsiye edersin ilk mangası olacak bunlar sevmesi icin önemli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hajime no ippo , gerçek bir erkek olmayı öğrenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Erkek derken erotizmin e'si dahi olmamalı ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 boks mangası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hehe ok Bleachde yukliyim tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 direk kafam kadar gogus var onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 magi kucuk yas için guzel tercih bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 naruto da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Magi derim ben de. Modern olsun biraz. Başrol de 10 yaşlarında bir çocuk hem. 12-13 gibi daha iyi gider Naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Nece okuyacak abi 10 yaşındaki çocuk ? Türkçe kitaplar çıktı naruto onepiece. Onlarla başla , o arada çocuk büyür ingilizceye geçersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 annesi bu sayfayı görse ne der acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Dragonball, ippo, major falan yeter de artar zaten :P kaç yüz küsür sayısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Absolut said: Erkek derken erotizmin e'si dahi olmamalı ona göre :P shounen ve seinen'lerden uzak duracaksın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sacros said: Dragonball, ippo, major falan yeter de artar zaten :P kaç yüz küsür sayısı var.yani ippo nun 996. bolumu cıktı galiba en son =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ascraeus said: annesi bu sayfayı görse ne der acaba :D bunu görünce ne diyecekse onu der lol http://images2.wikia.nocookie.net/bleach/en/images/7/79/Matsumoto_vs_Allon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bir dur, çocuk diyoruz, nasıl unuturuz bunu? Hepimiz dayaklığız. Doraemon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bleach'i naruto'yu boşverin direk children's manga kategorisi var http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Children%27s_manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bence çocuğa göre biraz seçim yapmak lazım, ne sever, ne okur, ne seyreder. o children's hedelerini ben çocukken hiç sevmezdim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 10 yaş dert abi. Çocuk mangaları 10 yaşında bitip Shounen'e dönüşüyor. Tam arada düran Magi gibi şeyleri ondan öneriyorum. Inuyasha da güvenlidir, hiç Naruto ya da Bleach'de olan vahşet yoktur. HunterxHunter sonra. Hikaru no Go olabilir, hem belki Go'ya merak salar. Full Metal Alchemist güzel, Naruto ve Bleach'in yanında o da tame kalır hem. Naruto ve Bleach daha çok ergenliğe yeni girince başlanılmalı bence. FMA borderline. Inuyasha, Hikari no Go ve HunterxHunter iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bone said: bleach'i naruto'yu boşverin direk children's manga kategorisi var http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Children%27s_manga hahaha kim trollemiş bu listeyi votoms var lan orda hahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 gerge ne yaptın, full metal alchemist tam nightmare fuel ile başlıyor lol: http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Fullmetal_Alchemist_-_02_-_Large_21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sam said: bence çocuğa göre biraz seçim yapmak lazım, ne sever, ne okur, ne seyreder. o children's hedelerini ben çocukken hiç sevmezdim genelde. hellboy, spawn, hellsing, blood+ okutalım çocuğa. satanik yetişsin o da bizler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 valla ben doom 2 oynadım 12 yaşında, gayet barışsever, karıncayı incitemeyen bir insanım. cem yılmaz'ın dediği gibi "siz çocuğu yapamamışsınız" durumu var genelde sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar